Beagle is een beetje een dramaqueen

Nu hebben Beagles eigenlijk altijd wel een aparte handleiding. Zijn gewoon net even anders dan andere honden. Neem het volgende voorbeeldje. Typische Beagle gedrag. Wat een hilarische dramaqueen.

Esther heeft een zwak voor de Engelse telefooncel

De telefooncel. Ooit was het de normaalste zaak van de wereld en zag je die dingen te pas en te onpas. De bekendste? Toch wel de rode jetsers uit Engeland. Iets waar Esther Houghton nog steeds een zwak voor heeft. Ze heeft dan ook een aardige collectie prullaria en rommel verwant aan de Engelse phone box.

Ferrari 458 Italia knalt door de Leidsche Rijntunnel

Een sportwagen is pas echt een sportwagen als ie ook lekker klinkt. Het beste hoor je dat in een tunnel. Even terugschakelen en dan het gas intrappen. Dat doen deze heren in een Ferrari 458 italia en het tunneltje is de Leidsche Rijntunnel. Het geluid is hemels, dus speakers op HARD. Tenzij je van de bakfietsen en Tesla's bent.

Oude man geeft zijn hardloopschoenen aan een dakloze

Kijk, er gaat veel fout in de wereld en het nieuws zit vol met ellende, maar soms kom je ook wat moois tegen. Deze oudere heer was een rondje wezen hardlopen toen hij onderweg naar huis een dakloze meneer tegenkwam. In plaats van de andere kant op te kijken trok hij scijn schoenen uit en gaf die aan de dakloze. Een mooi gebaar. Uiteraard zou het beter zijn als die man helemaal niet dakloos zou zijn, maar soms moet je het feel good gevoel grijpen waar je kan.

NIEUW