Geluid van parende alpaca's klinkt als een niet startende motor

Geniet nog maar eens van je luid kreunende partner, want als je gedekt wordt door een alpaca klinkt het helemaal als een niet startende motor.

Sommige dingen zeg je als Nederlander gewoon niet

Wij zijn best een apart volkje. Zien we zelf misschien niet zo zeer, maar reken maar dat het waar is. Zo hebben wij Nederlanders dingen die we niet zeggen. Nooit! Paar prachtige voorbeelden daarvan in de volgende video.

Stuntcoƶrdinator Game of Thrones geeft kijkje in de keuken

Nog eventjes en het laatste seizoen van de serie Game of Thrones gaat beginnen. Om iets precies te zijn, nog 26 dagen en S08E01 is een feit. Om alvast een beetje warm te lopen voor dit slotseizoen is de markering machine aangezet en krijgen we af en toe een kijkje in de wereld die GOT heet. Vandaag de stunts die zoals iedere liefhebber weet fenomenaal zijn geweest in de afgelopen seizoenen.

Trailer: Once Upon a Time in Hollywood

Bij zo een beetje iedere filmliefhebber gaat het hartje iets sneller kloppoen als de naam Quentin Tarantino valt. Vandaag valt die naam weer, want de eerste officiƫle trailer voor de aankomende Tarantino film Once Upon a Time in Hollywood is uit en ja, dat is iets waar je als liefhebber vrolijk van gaat worden. Oh aardige cast trouwen met onder andere Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis en de onlangs overleden Luke Perry.

Wat is bewustzijn en hoe komen we er eigenlijk aan?

Mocht je nu even 9 minuten en 40 seconden over hebben en je bent niet bang om iets te leren. Dan is de volgende wellicht iets voor je. Een soort van antwoord op wat bewustzijn is en het het werkt. Lijkt misschien een makkelijke qua uitleg, maar is toch nog best ingewikkeld.

Eye Popping record voor Mr Zoom

Ieder mensen heeft wel een verborgen talent. Zo kan de jongeman uit de volgende video bijvoorbeeld zijn ogen op bizarre wijze laten poppen. Nu zou je zeggen dat je daar verder ook niet zoveel aan hebt, maar daar is Mr Zoom zoals hij zichzelf noemt het niet mee eens. Hij zet namelijk gewoon even een record voor langste pop.

Theo Von als een baas bij Hot Ones

Nu is het programma Hot Ones altijd al vermakelijk, maar op de een of andere manier zijn de afleveringen met stand up comedians altijd net even leuker. Deze week te gast zit een grappenmaker in de vorm van Theo Von. Deze van oorsprong uit Louisiana afkomstige gast is origineel in zijn stand up en zijn manier van Hot Ones overleven.

Deze hond is duidelijk geen ochtendhond

Is er iets erger in de ochtend dan wakker gemaakt worden door een wekker? Vast wel, maar het staat zeker in de top 10. Niet alleen wij als mensen hebben hier last van. Ook de brave viervoeter uit de volgende had wat moeite met de wekker. Lijkt vast op zijn baas en bazinnetje.

Een ongelooflijk spannende verkiezingsdag

Het zal je niet ontgaan zijn. Vandaag mocht er gestemd worden voor de provinciale verkiezingen. En dat was me toch een partijtje een spannende aangelegenheid.

NIEUW