Henk krijgt een schoonheidsbehandeling in een heuse barbershop

Henk wist niet dat je bij een Turkse barbershop ook een schoonheidsbehandeling voor mannen kunt krijgen. Inmiddels heeft Henk geen haren meer in zijn neus en oren en weet hij ook dat het pijn doet.

Andrew Schulz probeert opsluiting gast met te jonge vriendin te voorkomen

Nooit in Amerika, en veel andere landen, zeggen dat het meisje waar je een relatie mee hebt gisteren 18 jaar is geworden. Grote kans dat je moet brommen en deze boodschap geeft stand-up komediant ook mee aan iemand die op zijn eerste rij zit.

Baas van Tinder slaat zijn slag

Echt heel succesvol is het nog niet qua matches, maar meneer de Tinder baas gaat er wel echt voor. Geen van de dames slaat hij over. Deze adonis gaat er echt voor. Als het een hartslag heeft, dan is het goed genoeg voor hem.

Colombiaanse moeder heeft goede reflexen

Moeder nam haar kind mee naar een kantoor in de Colombiaanse stad Medellin. Alleen bij een reling was de veiligheid niet zo als wij gewend zijn met spijlen of glas. Met de reflexen van moeder is gelukkig niets mis.

Actrice Aubrey Plaza snuift melk in de Hot Ones Spicy Wings challenge

Actrice Aubrey Plaza is bekend van haar rol in onder andere Parks and Recreation en heeft ook een van de hoofdrollen in de 2019 remake van Child's Play. En ze was te gast in de First We Feast show Hot Ones. En Aubrey had het zwaar tijdens het eten van Spicy Wings.

Overvaller loopt kerk in Brazilië in

Een overvaller liep op zondag 16 juni een kerk binnen in de Braziliaanse plaats Juazeiro do Norte. De aanwezige mensen hadden geen zin om overvallen te worden en dat blijkt zeker uit deze beelden.

Vader en zoon hebben een momentje in auto die hard gaat op lachgas

Zoon heeft een auto die hij wat harder kan laten rijden met lachgas. En tijdens een ritje hebben zoon en vader samen een echt momentje.

Nastya Nass laat ze schudden

Megan Thee Stallion maakte met behulp van Juicy J het nummertje Simon Says. Het zal me een worst wezen hoor ik u denken. Terecht, maar er is toch een reden om even op te blijven letten. Een dame genaamd Nastya Nass doet namelijk een dansje op dit nummer en dat is best lekker qua beeld.

Heftige turbulentie zorgt ervoor dat stewardess door cabine vliegt

Een vliegtuig dat afgelopen zondag onderweg was naar de Zwitserse stad Basel kreeg te maken met heftige turbulentie. De turbulentie was zelfs zo erg dat een stewardess door de cabine vloog. Tien mensen moesten na de landing met lichte verwondingen een bezoek brengen aan het ziekenhuis.

Henk van Ingrid probeert een andere mooie vrouw te versieren

Natuurlijk ken je Henk en Ingrid. Tegenwoordig te bewonderen op de feestjes van Kamping Kitsch en afgelopen zaterdag was de editie in Eindhoven. Henk probeerde eens een andere dame te versieren.

Joodse verkeersdrempel werkt prima

Bij Joodse feestjes moet er veelal gedanst worden en dat is weer een uitgelezen kans om jezelf in te zetten als verkeersdrempel. Iets wat wonderbaarlijke effectief werkt en zowaar nog sfeer verhogend is ook.

Fietser houdt doktoren tegen en die trekken dat slecht

In Londen heeft men soms best wat verkeersprobleempjes. Druk op de weg en daardoor doen sommige mensen dingen die niet mogen. Zoals bijvoorbeeld even snel op de verkeerde weghelft rijden om file te omzeilen. Daar ging een fietser alleen even niet mee akkoord in het volgende geval. Tja, dat schoot in het verkeerde keelgat wat een paar doktoren.

Air Alaska gaat voor Toy Story 4

Zoals je wellicht meegekregen hebt draait de animatiefilm Tot Story 4 op het moment in de bioscoop. Er moet dus wel een beetje aandacht getrokken worden zodat mensen de film ook werkelijk gaan bekijken. Er is dus onder andere een dealtje gemaakt met Air Alaska om een 737-800 van reclame te voorzien en dat ziet er stiekem best cool uit.

Keihard zuipen song I’m ok

Mocht je plannen hebben om ‘m vanavond even goed te gaan raken in de lokale kroeg. Dan niet vergeten te zeggen dat het allemaal oke is met je terwijl je klapzat bent. Om dat nog maar eens extra aan te stippen de nieuwste van de Russische formatie Little Big getiteld I’m ok.

Awesome drone beelden van Russische atoomijsbreker Jamal

Rusland heeft atoomijsbrekers om de Noordoostelijke Doorvaart begaanbaar te houden, maar met de Jamal kun je ook mee als passagier. Een prijzige trip, maar je krijgt daar wel hele mooie beelden voor terug.

Niets aan handje, even oude verflaag afbranden voor het aflakken...

Waar gehakt wordt vallen spaanders en dat geldt ook voor de handige mensen onder ons. Niet alles gaat altijd perfect. Zo zouden deze mensen misschien toch een echte klusser in moeten schakelen voor deze klus.

TRENDING