Beagle is een beetje een dramaqueen

Nu hebben Beagles eigenlijk altijd wel een aparte handleiding. Zijn gewoon net even anders dan andere honden. Neem het volgende voorbeeldje. Typische Beagle gedrag. Wat een hilarische dramaqueen.

Oude man geeft zijn hardloopschoenen aan een dakloze

Kijk, er gaat veel fout in de wereld en het nieuws zit vol met ellende, maar soms kom je ook wat moois tegen. Deze oudere heer was een rondje wezen hardlopen toen hij onderweg naar huis een dakloze meneer tegenkwam. In plaats van de andere kant op te kijken trok hij scijn schoenen uit en gaf die aan de dakloze. Een mooi gebaar. Uiteraard zou het beter zijn als die man helemaal niet dakloos zou zijn, maar soms moet je het feel good gevoel grijpen waar je kan.

Ferrari 458 Italia knalt door de Leidsche Rijntunnel

Een sportwagen is pas echt een sportwagen als ie ook lekker klinkt. Het beste hoor je dat in een tunnel. Even terugschakelen en dan het gas intrappen. Dat doen deze heren in een Ferrari 458 italia en het tunneltje is de Leidsche Rijntunnel. Het geluid is hemels, dus speakers op HARD. Tenzij je van de bakfietsen en Tesla's bent.

Esther heeft een zwak voor de Engelse telefooncel

De telefooncel. Ooit was het de normaalste zaak van de wereld en zag je die dingen te pas en te onpas. De bekendste? Toch wel de rode jetsers uit Engeland. Iets waar Esther Houghton nog steeds een zwak voor heeft. Ze heeft dan ook een aardige collectie prullaria en rommel verwant aan de Engelse phone box.

Iets ander katje dan doorgaans

Je hebt echt van die katten mensen. Heel het leven draait om die haarballen op pootjes en iedereen moet altijd maar luister naar de saaie verhalen over die beesten. Het mag duidelijk zijn dan ongetekende geen katten mens is. Toch… Beestje uit de video, dat heeft dan wel weer wat.

Niet de beste visserman ter wereld

Een veel gebruikte techniek bij het vissen is om een gevangen vis met een stok op zijn kop te meppen en daarna pas de haak verwijderen. Deze techniek is vooral handig bij grotere vissen. Alleen moet je dan wel een beetje kunnen slaan en enigszins in balans zijn. Anders gaat het namelijk fout…

Afrojack liet zijn Bugatti's wrappen

Nederland is een soort gidsland als het op dance muziek en de daarbij horende DJs gaat. Tiesto, Armin, Martin en natuurlijk Afrojack. Ze reizen de wereld over om er setjes te draaien, mixes op te zetten en feestjes te bouwen. Dat alles doen ze natuurlijk niet gratis. Sterker nog, ze verdienen er een aardig centje mee. Zo heeft autoliefhebber Afrojack tegenwoordig een Bugatti Veyron en een Bugatti Chiron staan en een gewoon kleurtje kan natuurlijk niet. Even langs JD Customs voor een dikke unieke wrap dan maar.

Worstelgod Stone Cold Steve Austin aan de spicy wings

Stone Cold Steve Austin is een iconische worstelaar van de WWF en WWE. Hard als beton, meedogenloos en gewoon goed in zijn werk. De Hot Ones wings zijn echter andere koek dan de Undertaker moeten verslaan. Of hij het haalt zie je hieronder.

Klein maar fijn sportwagentje

Kijk, iedereen zou best een sportwagen willen bezitten. Toch een soort van een statussymbool, leuk voor het oog en het is een sportwagen… Cool dus. Alleen wat als je zo een auto wilt rijden, maar je hebt maar een beperkt budget? Dan kun je blijkbaar ook gewoon voor een maatje kleiner gaan.

Kerk is ook te gebruiken als zweethok

Doorgaans is de kerk vooral een plek voor mensen die lekker bezig willen zijn met hun geloof. Toch is zo een ruimte niet alleen maar te gebruiken om te bidden en te biechten. Neem bijvoorbeeld de volgende beelden. Zo te zien ook een prima plek om aan apparaten te hangen en jezelf uit de naad te werken.

Steekspel ook ideaal voor bij de kroeg

Zeg, mocht je nou nog een paar dagen zuipvakantie hebben of doorgaans je dagen gewoon doorbrengen in de kroeg. Vergeet dan niet dat je discussies en kleine woordenwisselingen ook op kan lossen met een zogenaamd steekspel. Hierbij even een voorbeeld.

Even een stukje door Vietnam

In de steden van Vietnam is het soms best chaotisch. Veel mensen, veel verkeer en vooral heel veel brommertjes, motoren en scooters. Best spannend soms als je daar dan doorheen moet rijden. Al levert het wel weer aardig beeld op… Wel beetje schep blijven en duim op het toetertje, dat is duidelijk.

Smart bel legt ook vast hoe je onderuit kan gaan

Heerlijk die balletjes van Ring met zo een camera er ingebouwd. Kun je mooi nagenieten van je eigen valpartij tijdens een stevige regenbui. Pas op glad en daar dan toch met beide beentjes de lucht in. Keurig!

Rollen keertje omgedraaid bij Turkse ijscoman

Turkse ijscomannen hebben hun werk ervan gemaakt om jou voor paal te zetten. Bij deze ijscoman zijn de rollen eindelijk een keertje omgedraaid.

Chauffeur verliest controle over het stuur en gaat vliegen

Er lijkt allemaal niks aan het handje bij deze garage. Iedereen lekker aan het werk in de middagzon, auto's rijden voorbij en een grasmaaier krijgt een beurt. Dan komt er plots en auto in beeld vliegen. Blijkt dat de jonge bestuurder de aandacht eventje kwijt was en de flauwe bocht naar links niet opmerkte, met als resultaat deze vliegpartij. Oeps…

Vergeet de villa, ga voor een compound

Vergeet de villa, mansion of penthouse. Als je echt baller wilt zijn vandaag de dag dan moet je gaan voor een compound. Je eigen stuk grond waar alles in overvloed aanwezig is. Video laat zo een object zien. Kost een slordige 20 miljoen dollar (krappe 18 miljoen euro), maar dan heb je ook wel wat.

TRENDING