Vader zijn is soms ook niet alles

Moeders mogen graag duidelijk maken dat ze het zwaarste beroep ter wereld hebben. Dat zal allemaal best, maar vader zijn is ook geen walk in het spreekwoordelijke park. Vraag dat maar aan de dadholes.

Magneetvissers halen Kalashnikov uit het water in Amsterdam

Voor magneetvissers is het ook altijd even spannend wat ze uit het water vissen. Deze magnetische vissers hadden beet in Amsterdam, want ze haalden een Ak-47 naar boven. De politie gaat onderzoeken of het wapen gebruikt is bij een schietincident.

Parkeren is blijkbaar heel moeilijk

De beelden zijn al wat ouder, maar nu pas is de video het web op geslingerd. Voor je hier aan begint even de waarschuwing dat het 8 minuten en 26 seconden zijn die je nooit meer terug gaat krijgen. Wat je er wel mee wint is dat blijkbaar zowel de man als de vrouw en niet van kunnen. Parkeren maar!

Gezin in Benningbroek kocht droomhuis, maar kijkt uit op homo-ontmoetingsplaats

Kim Duin-Oosterman woont met haar gezin in Benningbroek en dacht werkelijk waar dat ze haar droomhuis had gevonden. Blijkt niet helemaal zo te zien. Helemaal niet, want het gezin kijkt uit op een actieve homo-ontmoetingsplaats.

Hond grijpt in tegen de cheesed challenge

Het schijn enorm hip te zijn om plakjes kaas te gooien naar mensen en dieren. Dat film je dan en hoppa, je doet mee aan de zogenaamde cheese challenge. Allemaal leuk en aardig, maar deze trouwe viervoeter moet er niks van hebben en grijpt even in. Like a boss.

Dark Tourist maakt wandeling in exclusion zone in Wit-Rusland

Tsjernobyl en Pripyat zijn bekende plekken voor Dark Tourists, maar 70% van de radioactieve deeltjes is terecht gekomen in de exclusion zone van Wit-Rusland. Deze Dark Tourist ging daar een wandeling maken en maakte kennis met een 92-jarige vrouw en haar zoon.

Chris deed poging tot koken met een prothesehand

Een hand missen is nooit echt een pretje, maar als je er dan toch een kwijt bent dan is zo een high tech kunsthand een best goede optie. Alles werkt zo een ding ook tijdens het koken? Op het menu stond gepaneerde kip. Niet geheel succesvol. Maker van de video Chris is na deze poging lekker naar Texas Roadhouse gegaan voor een dikke steak. En gelijk heeft hij ook.

Trailer: John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Keanu Reeves is lekker bezig op het gebied van actiefilms. De eerste twee John Wick films waren immers een mega succes en ook de aankomende derde zal het vast weer goed doen. Moeten we nog wel even op wachten, want pas op 16 mei in de bios, maar als we de trailer bekijken wel het wachten waard. Oh en aardige cast zeggen we dan met naast Keanu Reeves onder andere Halle Berry, Laurence Fishburne en Mark Dacascos.

Theo Von als een baas bij Hot Ones

Nu is het programma Hot Ones altijd al vermakelijk, maar op de een of andere manier zijn de afleveringen met stand up comedians altijd net even leuker. Deze week te gast zit een grappenmaker in de vorm van Theo Von. Deze van oorsprong uit Louisiana afkomstige gast is origineel in zijn stand up en zijn manier van Hot Ones overleven.

Eye Popping record voor Mr Zoom

Ieder mensen heeft wel een verborgen talent. Zo kan de jongeman uit de volgende video bijvoorbeeld zijn ogen op bizarre wijze laten poppen. Nu zou je zeggen dat je daar verder ook niet zoveel aan hebt, maar daar is Mr Zoom zoals hij zichzelf noemt het niet mee eens. Hij zet namelijk gewoon even een record voor langste pop.

Deze hond is duidelijk geen ochtendhond

Is er iets erger in de ochtend dan wakker gemaakt worden door een wekker? Vast wel, maar het staat zeker in de top 10. Niet alleen wij als mensen hebben hier last van. Ook de brave viervoeter uit de volgende had wat moeite met de wekker. Lijkt vast op zijn baas en bazinnetje.

Geluid van parende alpaca's klinkt als een niet startende motor

Geniet nog maar eens van je luid kreunende partner, want als je gedekt wordt door een alpaca klinkt het helemaal als een niet startende motor.

Sommige dingen zeg je als Nederlander gewoon niet

Wij zijn best een apart volkje. Zien we zelf misschien niet zo zeer, maar reken maar dat het waar is. Zo hebben wij Nederlanders dingen die we niet zeggen. Nooit! Paar prachtige voorbeelden daarvan in de volgende video.

Een ongelooflijk spannende verkiezingsdag

Het zal je niet ontgaan zijn. Vandaag mocht er gestemd worden voor de provinciale verkiezingen. En dat was me toch een partijtje een spannende aangelegenheid.

Trailer: Once Upon a Time in Hollywood

Bij zo een beetje iedere filmliefhebber gaat het hartje iets sneller kloppoen als de naam Quentin Tarantino valt. Vandaag valt die naam weer, want de eerste officiële trailer voor de aankomende Tarantino film Once Upon a Time in Hollywood is uit en ja, dat is iets waar je als liefhebber vrolijk van gaat worden. Oh aardige cast trouwen met onder andere Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis en de onlangs overleden Luke Perry.

Wat is bewustzijn en hoe komen we er eigenlijk aan?

Mocht je nu even 9 minuten en 40 seconden over hebben en je bent niet bang om iets te leren. Dan is de volgende wellicht iets voor je. Een soort van antwoord op wat bewustzijn is en het het werkt. Lijkt misschien een makkelijke qua uitleg, maar is toch nog best ingewikkeld.

TRENDING