Dame weet wat ze aan het doen is met geweer

De dame uit de volgende video ziet er niet uit als een expert op het gebied van vuurwapens, maar vergis je niet. Rammelt in no time even een geweer uit en in elkaar. Iets wat de meeste van ons haar vast niet nadoen.

Hoe zit het er van binnen uit?

Woordvoerder van de brandweer geeft een interview en laat weten dat ze nog niet binnen zijn geweest.

Will Smith legt uit waarom de rol van Neo in The Matrix afwees

Een van de meest iconische filmrollen uit de geschiedenis is toch wel Keanu Reeves als Neo in The Matrix. Een rol waar de (toen nog gebroeders) Wachowski eigenlijk Will Smith voor op het oog hadden. Alleen Will had andere plannen. Hij legt het zelf even uit…

Music Maestro: Merol - Hou je bek en bef me

Merel Balde is beter bekend als Merol en scoorde al een gigantische hit met het nummer "lekker met de meiden". Nu heeft ze een nieuw nummer met de titel "Hou je bek en bef me" en dat kan ook weleens een hitje worden.

Valentijnsdag 2019 was misschien wel de meest romantische ooit

Een spoor van rozen, kaarsjes, lingerie en een echt cadeautje in bad. Wat wil je nog meer?

Tesla Dog Mode

Best simpel, best ingenieus en best een oplossing voor een bestaand probleem. Tesla introduceert Dog Mode. Kun je met een gerust hart je hond(en) in de auto laten terwijl je zelf even snel een boodschapje gaat doen of zoiets. De computer in de Tesla zorgt voor de juiste temperatuur en laat voorbijgangers weten dat het allemaal onder controle is. Geinig!

Gestoken door bijen en daar vooral om lachen

Doorgaans is gestoken worden door bijen een pijnlijke en vervelende ervaring, maar gedeelde smart is halve smart. Daarom kunnen deze twee voornamelijk heel hard lachen om de effecten van de prikjes.

Verpakking condoom is enige wat je nodig hebt om kuisheidskooi te openen

Heb je de controle weer uit handen gegeven, maar begint er iets toch zwaar te knellen in je kuisheidskooi? Een verpakking van een condoom en je kunt zo weer ademen. Doe je voordeel met deze tip.

Uitladen van vlees uit vrachtwagen zoals het niet moet

Bij dit bedrijf moest eerst een kleine opruimactie plaatsvinden voordat het vlees verder verwerkt kon worden tot schnitzel.

De mannen die pythons vangen in The Everglades

De niet inheemse Burmese python is de laatste jaren nogal huis aan het houden in The Everglades met als gevolg dat steeds meer dieren die wel thuishoren in dit beschermde gebied het zwaar hebben of zelfs verdwijnen. Om daar iets tegen te doen zijn er zogenaamde slangenvangers actief. Een baantje wat zeker niet voor iedereen is. Neemt niet weg, goed bezig daar.

Vader van het jaar maakt Gee Bee R2 speelgoedvliegtuig

Vader Chris uit het Amerikaanse Bkythewood is genomineerd voor vader van het jaar. Hij maakte namelijk voor zijn zoon een speelgoedversie van he iconische racevliegtuig Gee Bee R2.

Eerste level van Super Mario Bros getekend en in Stop Motion

Level 1-1 van Super Mario Bros, bij iedereen wel bekend nemen we voor het gemaak maar even aan. Nou, dat dus, maar dan in een getekend in een schrift en opgenomen met de zogenaamde Stop Motion techniek. Stiekem best cool, als je een nerd bent.

Dame in Miami maakt haar benen glad achterop een scooter

Stoppels op je benen, maar geen tijd? Geen probleem in Miami, want kun je gewoon bijwerken als je achterop een scooter zit.

Even een krokodil poetsen

Veel mensen houden niet van schoonmaakwerkzaamheden. Veel mensen houden er niet van om dicht bij een krokodil in de buurt te komen. De dame uit de volgende video heeft maling aan beide. Lekker de krokodil even een opfrisbeurt geven… Een baantje wat ze lekker mag houden.

Porch Pirates komen van een koude kermis thuis

Deze porch pirates, treffende naam voor pakesdieven, dachten hun slag te slaan. Maar ze werden gevolgd door de eigenaar van het pakje en uiteindelijk ook gearresteerd door de politie.

Oude huis van Elon Musk staat te koop

Tesla baasje, SpaceX baasje en The Boring Company baasje Elon Musk heeft een van zijn huizen in de verkoop geslingerd. Voor nog geen 4 miljoen euro kun je jezelf inschrijven op 2232 Westridge Rd, Los Angeles. Het huis heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, flink zoutwater zwembad en uitzicht op downtown Los Angels. Mocht je nog niet helemaal om zijn, dan is er een promotievideo.

TRENDING