Bizar. Je vraagt je toch af waarom mensen dan in godsnaam toch nog zo'n tocht af willen leggen. Mij niet gezien! Goed artikel jongens!

tering, ik maak graag mooie bergtochten, maar dit sla ik toch echt over, ik ga niet over lijken heen stappen om een droom waar te maken, en zou al helemaal nooit iemand aan z'n lot overlaten :(

Shriya Shah-Klorfine ....zag er best nog wel leuk uit.....

Indrukwekkend stuk tekst heren!

Interessant en mooie beelden!

Die 3d render is echter níet met Google Earth en NASA Earth Wind gemaakt zoals vermeld staat op de internetpagina van de maker :p

begrijpend lezen is moeilijk hé ;P

Lees die zin onder de foto nog eens ;)

Hij had gelijk, het stond er eerst fout (ik was degene die scheel had gelezen). Heb het daarna aangepast. Thanks NightEye.

Geen probleem :)

Ik begin er niet aan.

Wat een topartikel! Graag meer van dit soort interessante content!

En daarom kom ik dus zelden van mijn bank af.

Bedankt Janus, erg indrukwekkend!

Darwin awards for all of them!

"Voor beide kampen valt wat te zeggen, maar je vraagt je af of er dan niemand van die ruim 30 mensen in staat was om hem op tijd te redden." Denk dat we ons niet voor kunnen stellen hoe extreem de situaties daar zijn. De meest extreme poging om zijn leven te redden had niet meer dan zijn dood uitgesteld of meerdere doden opgeleverd. De lucht is zo ijl dat een helikopter er niet kan vliegen (lees: de rotorbladen hebben dikkere lucht nodig om zich tegen af te zetten). Een kampvuur maken op Mount Everest lukt ook al niet.