Ik snap de keuzes niet helemaal....
En, waarom doen jullie deze top tien in 3 delen? Je kan toch ook gewoon een filmpje van 30 min plaatsen?

Het Flabberteam zal vast geen gigantische productie maatschappij zijn. En om de bezoekers toch elke week een filmpje voor te schotelen uit eigen stal is het slim om de serie in stukken te hakken. Ook zijn deze fimpjes aardig arbeidsintensief om te maken. Het is niet even een hoofdkwartier of review die in 1 ruk gefilmd kan worden en met een paar knips zo online kan. Er moet een team door de hele Benelux heen om het allemaal te verslaan en te filmen, ik weet niet hoeveel pretparken ze bezocht hebben, maar ik kan mij voorstellen dat het erg krap is om dit even in 1 weekje te schieten allemaal. Daarna moet het ook nog allemaal gemonteerd, ondertiteld worden en er een voiceover onder worden geplakt. Ik zie dat ze ook nog wat kleurcorrectie gedaan is, muziekje eronder…. Ook moet er nog wat voorwerk gedaan worden, je moet toch wat te vertellen hebben over de achtbanen. Mensen verkijken zich altijd hoeveel werk zo’n “simpel” filmpje eigenlijk is.

Daarnaast is 10 minuten net mooi, dat kan de huidige internet generatie net behappen :-P

amen. Je hebt gelijk tho;p

@satoer
Nou en?

tl;dr

amen, satoer jij snapt t ( nee serieus, geen grapje)

daarnaast werkt commercieel gezien 3 filmpjes van 10 minuten beter dan 1 van 30. Je kan zo namelijk drie keer een filmpje plaatsen verspreid over 3 weken, en heb je dus 3 weken plezier van van deze achtbanen review.

anders heb je alles in 1 filmpje alles gezien en moet flabber voor de volgende week weer iets nieuws uitbrengen.

Vergelijk met de zomertoer van paar jaar terug. De tour zelf duurde maar een paar dagen, maar toch had je er als kijker 2 maanden plezier van en had flabber 2 maanden eigen content op de site kunnen zetten.

Meer filmpjes = meer kijkers = meer bezoekers = meer geld in het laatje

3 filmpjes van 10 min > 1 filmpje van 30 min

+1 voor de thumbnail...

Absoluut!

+1

Natuurlijk was het een hartaanval, anders zou toch geen mens meer in dat ding gaan. duhhhhhhhhhhhhhh.

@Tzalwel

Dat kun je echt zelf niet bedenken waarom dat is?

Vampire is de enige attractie in Walibi Belgium in België waar ooit een dode is gevallen. In 1999 overleed een vrouw in het treintje van Vampire toen die terug het station in reed. Oorzaak van haar overlijden waren hartproblemen

dus C

Win voor Paul.

Sexy voor 6:12

goede borsten.
tof filmpje.
leuke feitjes.

ga zo door.

LEONI!!!!!

Yes! ik had antwoord C goed, heb ik wat gewonnen?

Sexy want Leoni, maar niet te vergeten Janus.

Leoni? Leuk!

Wat zal er op 1 staan? Ik gok de Goliath. Mooie filmpjes btw. En achtbanen zijn natuurlijk gaaf!

Helaas FAIL! voor Janus' 3DS experience, maar supermegavette WIN! voor het filmpje. Enig puntje van kritiek: voice-over en presentatoren zeggen af en toe hetzelfde.

Man ik kan een potje Street Fighter winnen met m'n ogen dicht. En waarschijnlijk gaat het erom dat ze hetzelfde verhaal doen, maar als handicap dus de achtbaan.

Erg leuke item dit.
En @tzalwel: 10 minuten is perfect. Filmpjes die langer duren moet ik voor gaan zitten, en vaak kijk ik ff een flabber filmpje op me werk. Maar om nou een half uur uit me neus te eten, denk niet dat me baas dat oké zou vinden.

Eens

Het lijkt wel een kopie van de el condor!

- Coole serie!
- Meer Leoni!
- Win voor de thumbnail!
- Fail voor die lelijke gasten met die middelvingers in de stoeltjes achter Leoni en Janus!
- Janus, ben jij dronken in de achtbanen gegaan? Je lijkt met een dubbele tong te praten...

Goh van dat stukje van Leoni wil je gewoon een .gifje van :)

Die vuurspuwende draak is gemaakt door een kennis van mij, hij is beeldend kunstenaar. (met een team gemaakt natuurlijk). Is zo te zien echt vet geworden.

Haha fantast, 'gemaakt'.. Hoogstens voor de ruwe looks is zo'n crea-bea-kutje verantwoordelijk, de draak zelf (huid, beweging, etc.) is ontworpen door briljante ingenieurs. Dat ding heeft net zoveel gekost als de hele achtbaan zelf.

Die vent is geen crea-bea blabla, hij heeft ook een technische opleiding gedaan en is een andere richting in geslagen met die expertise als zn hulpmiddel. Hij heeft het vorm gegeven dat zowiezo maar met de technische aspecten had hij zeker net zoveel te maken. Wat fantast, beter zuig je dr aan.

Zag ik daar nou een Marokkaan met een middelvinger in de lucht? Dat is een zeer zelden voorkomende combinatie! :o

Ik moet overigens zeggen dat ik me deze reviews iets anders had voorgesteld. Wij als trotse Nederlanders zijn met Vekoma een van de grootste producenten ter wereld en hebben meer dan de helft van de gereviewde achtbanen gebouwd, maar ik hoor het nergens :( En dat maakt mij als achtbaan-nerd heel erg verdrietig!

dat plaatje dat je ziet voor je het filmpje aanzet is ook wel een beetje misleidend..

Wederom een leuk filmpje en een win voor Leoni :D

Leoni, wat toffe chick ben je!

awesome!

blond en lekkerrrrrrrr

whooo