Heb de game sinds vorige week vrijdag, daarvoor paar dagen met een guest pass gespeeld.

Wat Janus zegt: Het speelt als een tiet, maar dat always-online is gewoon kut.

Speel de game nu elke dag een uurtje of 2 en het verveelt (nog) niet. Zie de lol er niet van in van al die die-hard spelers die het spel in 3 dagen 100 keer uitspelen.

Je hebt de game pas uitgespeeld op Inferno, normal mode is de tutorial game imo ;) De echte challenge begint pas vanaf Hell difficulty en het voordeel van snel uitspelen is het krijgen van awesome items die nog extreem veel waard zijn op de auction house.

Fabricated and homosexual...

Goede BBQpower, geweldig montagewerk :)

Diablo III kan me aan m'n spreekwoordelijke reet roesten.

EDIT: Kijkersvraag: Gaan jullie iets doen met/aan de E3? Per dag verslag doen of iets dergelijks, of een BBQpower special? Of iemand die meegaat met Gamekings?

Blizzard hun redenatie voor het altijd online zit hem in de auction house. Aangezien daar geld in omgaat is het belangrijk dat het spel ongehacked blijft.

Een optie is natuurlijk wel, dat je een offline modus hebt. Maar dan zonder toegang tot de Auction House.

Het slechtste aan Diablo 3 is de moeilijkheidsgraad. Op de eerste playthrough (waarin je nog actief het verhaal volgt) ben ik 1 keer dood gegaan en dan nog niet eens op een boss-fight.

Heel jammer als je het mij vraagt.

Ga maar eens op de hogere moeilijkheidsgraden spelen, dan piep je -spreekwoordelijk- wel anders. ;)

Inderdaad, zeker met Demon Hunter ga je veel dood in Nightmare al. En de eerste graad is inderdaad makkelijk maar lijkt mij opzettelijk zo neergezet. Zodat je het verhaal beter kan volgen en er wat meer tempo in het verhaal zit.

Normal is inderdaad gewoon om er in te komen, zodra je die klaar hebt ben je 35+ en dan begint het pas echt.

Alhoewel het technisch gezien pas écht begint bij level 60 op de hoogste moeilijkheidsgraad (inferno), dat is namelijk de bedoelde versie van het spel.

De moeilijkheidgraad van Diablo 3 slecht? Dan heb je vast alleen nog maar op Normal of Nightmare gespeeld. Voor Barbarian en Monk is het nog te doen maar op Inferno begin je wel anders te piepen.

Het wordt zeker moeilijker daarna, maar ik vind het persoonlijk jammer dat je bij de eerste keer doorspelen (waarbij je de verhaallijn goed volgt) niet uitgedaagd wordt.
Dat neemt voor mij al veel spelvreugde weg.

Diablo 2 was wat dat betreft een stuk beter.

Het spel is inderdaad wat makkelijker geworden voor de normale gamer die het principe van dit soort games kent. Als je simpelweg weet wat belangrijk is om jezelf in leven te houden, en je skills goed gebruikt is normal te makkelijk. Vond ik ook jammer. Ik zit nu midden in Nightmare, en daar is het als je met 3 vrienden speelt al lastig en leuker, omdat alle beesten simpelweg 3x zo sterk zijn, en jij dus 3x zo snel dood gaat.

Maar overall bent ik erg tevreden Ik vind het raar als je zegt dat de statistieken moeilijk zijn nu. Bij D2 was dat erg onduidelijk en snapte er zelf weinig van en had je er ook geen overzicht op. Maar nu is het een blik op "details" en staat er gewoon wat alles precies doet. Ook blijf je een hele grote keuze hebben om te customizen ipv dat je 1 kant op gaat en verder moet blijven gaan. Je kan ook makkelijker goede wapens krijgen door de auction house, ipv dat je 100 uur moet grinden voor iets waardoor ik er al snel mee kap.

D3 is wat mij betreft een enorme vooruitgang op D2. Veel vettere actie, en vette skills, massas beesten, en tegelijk inderdaad dat betere wapens/armor element wat je een soort van gokverslaving oplevert. Maar het is dan als je dan iets goeds vindt ook erg leuk :). Het heeft niet voor niets het record meeste games verkocht binnen de eerste week.

Wou jij bent echt een fckin noob. Je speelt 3 uurtjes en gaat dan bitchen dat de laagste moeilijkheid graad in de game (lees normal) te makkelijk voor je is.

Ah kut, ik zat in de buurt met mijn antwoord..!

Dat alleen Blizard beter wordt van de online verbinding, ben ik ik het niet mee eens. Natuurlijk de nadelen van de contante verbinding die nodig is wel.

Voordelen:
- Je kan met zijn 5 spelen met vrienden of andere spelers.
- Spel is minder snel te hacken

+ voor real life Auction house waarbij er echt geld in het spel is moet er beveiliging in zitten.

Yeah ik ben er bij woensdag! HELL YEAH!

Verhaal diablo I:
Demoon Diablo komt terug en wil de wereld overnemen
Verhaal diablo II:
Demoon Diablo komt weer terug en wil de wereld overnemen
Verhaal diablo III:
Demoon Diablo komt alweer terug en wil de wereld overnemen

creatief...

Diablo wil de wereld niet overnemen, hij wil de hemel vernietigen.

get your facts straight

demoon diablo komt uit hell en terrorseerd vanuit tristam de wereld. een held(jij) verslaat hem, maar diablo's ziel komt in jou.

in diablo 2 bevrijd je jou broers en transformeer je jezelf uiteindelijk terug tot diablo. the worldstone wordt echter vernietigd waardoor de wereld niet meer beschermd is voor hell.

nu(diablo 3) weet ik het niet omdat ik nog maar 1 uurtje erop heb zitten en dus nog in act 1 zit. wat diablo zijn plannen zijn weet ik op het moment nog niet.

Ik ben bekend met de lore.

Niet helemaal correct, in Diablo 2 speel je een nieuwe hero die achter "The Wanderer" aan gaat. Deze "Wanderer" blijkt uiteindelijk inderdaad je hero uit Diablo 1 te zijn die nu zelf langzaam maar zeker Diablo wordt.

Diablo 3 hoort zo oldschool te zijn. Alleen jammer dat je perse online moet zijn

Door al die dildo's mis ik eigenlijk de in vooraanvang van het programma BBQpower [url=http://www.kijkwijzer.nl]kijkwijzer[/url]

Wel facking awesome gemonteerd DuimOmhoog naar Guido (y)

Vraag:
Kunnen wij Flabberbewonderraars ook Flabbergoodies kopen, zoals dat FackingAwesome T-shirt! Please! Please! Please!

Oh btw, [url=http://www.flabber.nl/weblog/video/review-battlefield-3-9629] Meer Flabber Dildo [/url]

Bij het zien van deze historische beelden was het eerste wat me opviel, wat hebben jullie nu rete goeie audio! Compliments!

D3 vinnik geweldig en ik kreeg direct het D2 gevoel weer terug (hoewel ik dat slechts kort speelde toen het uitkwam).

klikfestijn!!!

Dames en heren, u kunt de linker muisknop ook ingedrukt houden. Probeert u het maar eens.

Inferno is echt NIET te doen , ik ben sinds de 2e dag van release op Inferno aant kutten (zit op Diablo Inferno..maar boeit me geen reet want bosses droppen gewoon magic shit)

Anyway..farmen op inferno is echt geen tyfus aan..wizard kk hard generft ...:p 20 keer dood per elite..bah :p

tip:
je kan inzoomen met 'z'

voordelen van online:
multiplayer (max 4 personen)

Overal toegang tot je eigen verhaal. geen gekut met deinstalleren en verlies van files.

Nadeel:
server problemen zijn altijd een gezeik

Ik denk dat het geluid een leeg lopende fietsband is op een tennis baan.

Diablo is een flop eerste klas.
Wat is er aan een spel dat over en over again dezlfde scenario's doorloopt. Mijn grootste mis koop tot nu toe