Ik geloof niet dat je 'n retard bent / zult zijn als je niet naar de film gaat. Overige recensies zijn nogal gematigd om precies de reden die Dennis noemt: Het is al een keer gedaan in Alien (toen het nog vernieuwend was). Maar sowieso een WIN! voor Michael Fassbender.

Wederom 'n herhaling van m'n vraag van vorige keer: Gaan jullie iets leuks/speciaals doen met de E3 (BBQpower o.i.d.?) 'n (korte) Reactie in de reacties is voor mij meer dan voldoende. Mijn dank is bij voorbaat groot :P

Nee.

Fair enough. Bedankt :)

(Sorry voor het zeuren trouwens)

LOL, jij zeurt toch nóóit? ;)

<3 :D

Meest epische film van het jaar. Punt.

Laten we The Avengers (die al geweest is) The Dark Knight Rises en The Hobbit (en wellicht nog The Amazing Spiderman) maar heel subtieletjes vergeten dan... (...No f*cking way!)

Ik kijk overigens nog 't meest uit naar Django Unchained, maar die is dus verplaatst naar 2013...

Django Unchained ok, die wordt ongetwijfeld episch. The Dark Knight Rises en The Hobbit moeten wel met iets heel speciaals komen willen ze Prometheus overtreffen. Maar goed, ik ben dan ook niet geheel objectief als extreme Alien/Scott fanatic.

Batman was een leuke film die awesome werd door Heath Ledger. En die is dood. Dus ik ben benieuwd.

The Avengers is echt 10 keer beter, en die was misschien net een 8 waard. Prometheus is zo pretentieus en levert niets, Avengers is dat veel minder en levert wel. De beste film moet nog komen. Zeer duidelijk.

Nice, door deze korte review van jullie ga ik toch maar naar de bios.

Kijkersvraag:
Welke acteur(s) is/zijn voor jullie de allervetcoolgaafonvergetelijkste en in welke film shinede zij het meest en het minst?

Ellen Page top actrice, en beeldschoon

Meest shining : hard candy[ zo goed,check iig imdb ff]

Minst : X-men 3

Een hele teleurstellende film, verhaal sprak me niet aan, en kwam te langzaam op gang. Helaas wat mij betref een afrader

Dan ben je zon micheal bay tiener fail

het antwoord op de prijsvraag is 12!

18

voor de xbox 360 plz

Ik ga juist puur om het 3d hierheen. Toffe beelden en al.

Weer een top BBW powah! flabber shirtje zou mij goed staan. flabber shop met merchandise zou wel eens een goede toevoeging zijn.(als het basic blijft). en ik mis britt nog steeds, get her back :P , snik*

bitch plz

Nooo, ik wil geen retard zijn!

Ben morgen ook op Fortarock! Jeuj en dergelijke!!

Vraag aan Dennis (geen kijkersvraag dus): wat vind je het beste Lamb of God album? Und warum dann?

Zonder enige twijfel Wrath, wat mij betreft een opeenstapeling van alles wat Lamb of God is. Elke track komt erin met een woede die zijn weerga niet kent. Bril-fucking-jant.

@Dennis: awesome --> ontzagwekkend!

ik zag mijn weerkaatsing op het scherm

You lucky (wo)man

Sexy want Chalize Theron en dikke kudos aan Guido voor het wederom goede monteren. Heb een aantal keer hardop gelachen puur vanwege montage.

Kijkersvragen:
1. Wat is de nieuwe bijnaam van Guido geworden?
2. Wanneer gaat de beta-versie definitief doorgevoerd worden?
3. Gaat Janus ooit nog een keer rant-video's maken tijdens het gamen?

Gister avond Imax 3d premiere gezien.. echt.. VET. zolang op zitten wachten niet normaal.

Ja super mooi!
Ik ben voor goodies!

Oké hip ik vroeg me al af wat [url= http://nl.wikipedia.org/wiki/Prometheus_(mythologie)]Prometheus[/url] betekende.

Ga deze film dit weekend kijken, zin erin

wanneer komt er weer eens een feesten met ancilla of een buitenbeeld of zoiets als toen dat F-files filmpje ofzo?

Die film moet ik sws zien

Wat een verschikkelijke tegenvaller deze film. Het acteerwerk was goed (vooral Fassbender) en het ziet er echt allemaal heel goed uit. De opbouw van de film is ook goed, maar zodra er wat gebeurd is alles echt zoek. Het is totaal geen evenaring van Alien of Aliens, de karakters zijn niet boeiend en het boeit ook echt totaal niet als ze dood gaan. Zoals jullie ook al een beetje zeiden zijn de meeste beslissingen echt HEEL erg dom. Ze reageren gewoon niet op wat er gebeurd.
**spoilers**
Oh je hebt net een alien uit je buik laten halen, oh maakt niet uit, we zijn gewoon aan het preppen om weer naar buiten te gaan. Oh we hebben net een crewmember gezien die was overgenomen door iets wat we niet begrijpen, we doen er gewoon niets mee... Ze zijn niet onder de indruk en ze passen hun plannen gewoon nooit aan op wat er gebeurd...
**spoilers**

Doordat iedereen zo ontzettend dom is, en de karakters niets tot weinig karakteristieks doen is het ook gewoon niet spannend.
Behalve dan het eerst half uur (beste stuk van de film, daarna moet je gewoon vertrekken) waar je de hele tijd denkt, ooooh shit straks gaat het losss... yesss... en dan ga je van anti-climax naar anti-climax, tot een mini climax op het eind.

Deze film, it just didn't make any sense... Jammer dat ie zo word geprezen, je moet kritisch zijn als je iets echt goeds wilt krijgen.

Voor betere reviews dan de mijne en dan in BBQ power:
http://www.imdb.com/title/tt1446714/reviews

I'm with stupid..

** SPOILERS **

Alles wat hierboven staat klopt. Er is geen enkel verhaal in de hele film te vinden behalve 'the big picture', die letterlijk in een minuut dialoog (Shaw en de captain na operatie) eruit gekotst wordt.. :S

Zeker na alle hype eromheen en inderdaad na de eerste helft van de film, bleek het - that is, voor mij - een keiharde tegenvaller. Middelmatige sci-fi at best, die zijn pedigree niet toont.

Fassbender zet een erg goede 'creepy android' neer, maar de beweegredenen voor zijn acties (druppel in glas..??) zijn mij in ieder geval niet duidelijk geworden en voegen daarom naar mijn idee weinig toe aan de suspense.