L. Krauss is gewoon awesome :)

Ik zou onderhand geen vragen durven stellen aan zo'n man, continu in mijn achterhoofd een stemmetje "dat vind ie vast een ontzettend domme vraag, wat ben jij een sukkel" XD

Geniaal, hebben jullie nou deze wijze professorbaas een half-afgeknaagde microfoon gegeven?

Haha, valt me nu pas op. Zal Baltar wel weer geweest zijn.

Doet me altijd een beetje aan Feynman denken. Beetje kort overtrokken interviewtje en slechte audio. Doch I like the idea.

We hadden in totaal bijna 40 minuten met hem maar hebben de lastiger materie er uit geknipt. Binnenkort komt zijn lezing in De Balie online, dus die zullen we dan zeker ook wel even posten voor den menschen.

Ik ken heel die wijsneus niet. En dat interessante gelul van m boeit me ook geen reet. Maargoed, omgekeerd zal hetzelfde gelden :)

Leuke milde vragen gesteld aan een baas. Ben benieuwd naar de lezing en wat jullie verder nou voor "lastigere materie" hadden. Flabber mag best meer eigen content maken.

om de een of andere reden heb ik heel veel zin om een bbqpower speciaal te gaan kopen...

"A unverse from nothing", Zo dat koste moeite, duurde 5 keer op pauze drukken voor ik op het juiste moment drukte, je moet net iets voor het moment drukken omdat er een lagg zit tussen drukken en daadwerkelijk op pauze zijn.

Maar amai, je hebt het unverse te pakken!

Wat heeft Ancilla moeten doen om dat voor elkaar te krijgen?
Maar goed, alles wat hier besproken is, is niet vernieuwend, common knowledge.

Mag het volledige interview er ook op? Ben benieuwd wat de lastigere materie is, want dit was allemaal nog niet echt schokkend als je er iets vanaf weet :)

Nice, meer van dit

winwinwinwin