Het geluid is .... REGEN

Helaas, het is namelijk een langspeelplaat "The very best jokes of Janus" die net wordt opgezet. Het blijft wel verdacht lang stil..

badaboom tsssh

Een eitje die gebakken wordt!

Ja ik dacht dus ook een eitje, maar gezien jij voor eitje gaat ga ik voor uitjes die bij een verrukkelijke hamburger horen :P

Een naakte neger in de regen

Het langzaam gaar sudderen van kleine kinder balletjes die heerlijk gemarineerd zijn in een zoete honing mosterd saus met een vleugje paprika poeder.

Het geluid is het zetten van een kop koffie met dat mooie koffie apparaat dat ook in eerdere aflevering van review was te bewonderen.

Regen in minecraft. Want zombiegekreun.

Het geluid is: een rainstick met een didgeridoo op de achtergrond.

...na nog een paar keer luisteren denk ik toch dat het iets van een vuur is.. Maar dat zegt iedereen al. Maar nog steeds met een didgeridoo op de achtergrond.

Het geluid is een in slowmotion (onthoud dit woord voor de volgende zin) bakkende hamburger die Paul voor een speciale gelegenheid had bewaard. Je hoort hem daarom ook op de achtergrond in paniek schreeuwend, met zwaaiende armen, episch richting de keuken rennen om de kok in kwestie te stoppen c.q. pijn te doen.

Het geluid = Iemand die pist en waarschijnlijk daarvoor veel heeft gedronken en nu dus rare geluiden maakt als die moet pissen.

dank u!

OT:

LOL!

Kijkersvraag:

Wat wilden jullie, voordat er begonnen was aan de uiterst interessante studies, (professioneel bomenknuffelaar FTW!) later als beroep gaan uitoefenen? en welk aspect daarvan sprak jullie het meest aan? (reden voor keuze van beroep en misschien richting?)

Het geluid is van die knettersnoepjes die knetteren in je mond?

geen ei, duidelijk bacon die Guido aan t braden is voor zijn broodjesrubriek

Paul die aan het bakken is in de keuken. Met gekreun van yoda op de achtergrond.

Het is een combinatie van hagel, natte regen en Dennis die buiten staat, met zijn plopkap. Op de achtergrond speelt zich een nét te suffe zombiefilm af, hoor de flauwe mauling undead maar, "meuh".

Kijkerrrrrrsvraag, is Flabber hobby of werk?

En als superpower wil ik graag horen wat iedereen denkt, dus elke dialoog winnen en vooral om het mensen beledigen, awesome.

tja

Ik denk dat dat heel slecht is voor je zelfvertrouwen...

Yay, eindelijk antwoord op m'n vraag, maar tamelijk volwassen series :)

Enfin, het geluid is de sissende billen van iemand die (per ongeluk) op de grillplaat van een barbecue gaat zitten. À la BBQpower, if you catch my drift :)

Avengers ga ik sowieso kijken. Naast The Hobbit en The Dark Knight Rises een van de must-sees van dit jaar.

Superpower: Alle geluiden / stemmen na kunnen doen.

Mijn superpower wordt de Power of Love.
En ik neem mezelf GHB-man met de Rapecape (patent pending).

lol

I'm in!

Het geluid is natuurlijk Janus die ondanks de stromende regen een Jedi forcefield gebruikt om de Flabbercrew te voorzien van droge maar nog wel nasudderende buitenbeeld-bbq-power-bradwursten met natuurlijk ook wat vega-dingetjes on-the-side voor Ancilla.
BBQ, You Must -Yoda

PS. Waarom geen Superpowerpoll? :)

Winst voor Guido deze keer: Rembo&Rambo is echt wel de bombdiggy!

T geluid is regen opgenomen vanuit de deur opening, aangezien men te lafjes was om de elementen te troseren en er full-on in te gaan staan ;)

Avengers lijkt me toch een leuke film als ik t zo hoor. Terwijl ik er eerst weinig van verwachtte.

Superkrachten? Lekker snel regeneren lijkt me handig a la Wolverine, niet bijster origineel, of alles wat ik lees WEL onthouden, focking learning skillllz!
Ik zou mezelf niet nemen, maar een naam wil ik wel. Uhm...De Breen! of zo.

Ach fakkit, iedereen zegt al regen. Lame!

Dus, dan vervang ik mijn antwoord maar met een lopende douche. Hmmm, lekker douchen, shampoo op je bolletje, even de stembanden opwarmen, en zingen maar.
Falsetto a.u.b.!

Het geluid is een mechanische golf die een oscillatie van de druk is; die via een vaste, vloeibare, of gasvormig medium wordt doorgegeven, bestaande uit frequenties binnen het bereik van het gehoor en van een niveau dat voldoende sterk is om gehoord te worden, of het gevoel gestimuleerd in gehoororganen door zulke trillingen .

Ik hoor overduidelijk een lightsaber dat gebruikt wordt als spatel, om een ei met bacon om te draaien dat ligt te bakken in de regen

Het geluid is... Star wars die staan/zitten te plassen

Hmm..
Het geluid is iemand die iets aan het bakken is (waarschijnlijk vlees) terwijl er op de achtergrond dat Star Wars spel wordt gespeeld. Met light-sabers.

Het geluid is de creatie baltar.rar waardoor de awesomeness eruit vloeit

Dat is toch duidelijk een snickers die in de frituur gegooid is?

het geluid= het heerlijk bakken van een paar steaks voor team borsthaar, en een heerlijke braadworst voor de terugkomst van Britt.

Sowieso is het geluid bacon die gebakken wordt door Brobert voor de laatste sandwich die hij voor de Flabber crew maakt om die vervolgens ritualistisch aan te bieden in het diepe regenwoud van Zuid-Oost Utrecht bij in tempel van Hank.

Het geluid is overduidelijk een draaiende LP met een opname van aboriginals die een (geslaagde) regendans doen! (je hoort ook eventjes de didgeridoo)

Het geluid is frituren van een hamster.

Het frituren van een didgeridoo-spelende aboriginal

Kan niet anders, bij flabber hebben ze everlasting myth gebust van the female ejaculation ofwel zoals mijn neefje van 7 dat tegen mij zei - SKWERTEN.

Het geluid is het gevolg van de purple-saintsrow-3-slappe-slurf waarmee de vrouw naar een nieuw level van genot is gebracht dan niet anders dan onze enige echte fartmeister - Xabi. Okay taking a wild guess with that one!

Kijkersvraag? Waar gaat Janus naar de kappur?

Het antwoord op de vraag is:
Het geluid van een zonnige onbewolkte dag waarbij er regen uit de lucht komt vallen, en je hoort een levende zombie op de achtergrond.

Prijschvraag:

"Luke... I am your hamburger!"

"May the bacon be with you"

"The meat is juicy with this one"

"Use the Spatula, Luke"

"Help me delicious steak. You’re my only hope"

"I’m Luke Skywalker, I’m here to cook you"

"Bake or do not bake. There is no try"

(I can do this all day! ^_^)

Kijkersvraag: Wat is jullie favoriete Star Wars quote?

Gert met zijn microfoon, lopend door de regen, om deze door te geven aan het volgende redactielid

het geluid is hete boter in een koekepan

Niet: boter in een hete koekenpan?

boter word heet in een hete koekepan

Het geluid is de regen die op het raam tikt terwijl Balthar zachtjes ligt te snurken op de achtergrond....

Het geluid moet Janus zijn die langzaam een van zijn benen harst op de WC.

Kijkersvraag: wat is jullie standpunt aangaande gevulde koeken?

De ultieme Bubble Wrap Popper

Me gusta.

Pages