Het plant zich nog voort ook...

Die Asperger in dat rode pak. Topgozert!

Welke? Ik zag er meerdere

Minder scherp

de muziek eronder op sommige momenten maakt 't gewoon nog genialer!

Wat een brilliante buitenbeeld. HENK! HENK! En die krav maga gast ook, wat een drol..

Jij weet niet wat een drol is? Hou dat zo!

BAWESOME gasten! meer van dit svp. heerlijk trollen jullie sommige lui zonder dat ze het door hebben. winning!

Heheh, lijkt me wel lache om rond te lopen.. mensuh/freaks kijken

Dat Legion Etrangere pak is vet maar die kerel erin is echt een dingus.

Hij is weer geweldig.

i lol'd

chef krav maga

Die chick met de zwarte ogen mag wel een keer een ontbijtje komen doen ^^

Agreed, ik vroeg me al af of ik de enige was die haar er geil uit vond zien.

+1 voor de Team America: World Police theme. Hij was weer nice.

ik zie gemiste kansen.
toch isie wel aardig

Weet je wat mij opvalt? Dat ze niet eens allemaal dik en lelijk zijn....

"Moet ik jouw hart er ook uitrukken?"

Win voor Buitenbeeld! Fail voor de politieagent met zijn krav maga. (politie agenten krijgen krav maga als training mocht het niet duidelijk zijn)

Geen buitenbeeld bij de ajax huldiging dus?

Een blonde neger is per definitie al lol, maar henk de hobbit maakte het af. wat een types lopen daar rond

Ik heb buitenbeeld nooit leuk gevonden, en zal het ook nooit leuk vinden. Telkens weer dat in de zeik nemen van anderen. Het is steevast vermaak volledig over de rug van anderen. Ze nemen al de moeite om jullie te woord te staan, en dan straf je ze daarvoor door ze publiekelijk voor schut te zetten. Blegh.

ze doen het toch echt zelf

Softie

Weetje, ergens heb je wel gelijk en zouden we hier niet om moeten lachen enzo. Maar als je in de WAJONG zit en je wordt afgekeurd op iets wat je daar wel kan doen, maar op je werk niet dan verdien je het wel echt gewoon. Of wanneer je jezelf een verijdelde militair vind.

@vriendenvanbankstellive

Vrind als je niet weet waar je over praat en je kan geen respect opbrengen voor iemand in de WAJONG, hou dan gewoon je mond. Je maakt alleen jezelf belachelijk.

Ik snap die reactie over de WAJONG niet, maar dat kan komen omdat ik nu dronken ben. Maar waarschijnlijk niet. Die zelf benoemde legionair is niet waar ik op doel, die heeft duidelijk zijn zaakjes voor elkaar. Maar over de anderen heb ik het wel. Noem me een softie, maar ik vind het een veel te makkelijke, oninteressante en nare manier van humor. Ze doen het niet zelf, ze hebben niet gevraagd om een camera in hun neus gedrukt te krijgen. En ze hebben al helemaal niet gevraagd om zo'n 'vlot' Rutger Castricum-esk mannetje dat binnen twee woorden zorgt dat ze zich verschrikkelijk ongemakkelijk voelen. Genoeg mensen weten op zo'n moment niet goed wat ze met zo'n situatie aan moeten, en dan ga je onbedoeld stomme dingen zeggen. Flabber inc. maakt hier dan een montage van, zet het in de categorie 'grappig' en nagelt daarna al deze mensen aan de schandpaal, for all to see. Ik vind het slap en laf.

Sorry hoor, maar ben jij vroeger gepest of zo?

Mogelijk ben je nooit op een fantasy fair geweest of trek je weinig of juist niet met het soort mensen op die er in dit filmpje voorkomen. Het merendeel van het volk dat naar zo een fair gaat (en die verkleed is) is over het algemeen uit op reacties van andere mensen. Ze trekken juist zo een costuum aan om eens iemand anders te zijn en je mag daar gerust je mening over geven of zelfs om spotten. Vaak kunnen zulk soort mensen er zelf ook om lachen.

En dat verklaart meteen waarom deze aflevering niet zo leuk was.
Mensen die opvallend anders zijn vallen uit de toon en dat kan grappig zijn maar hier is iedereen 'anders', vallen dus niet meer uit de toon en zijn dus niet meer grappig.
Misschien was het intelligentieniveau hier net wat te hoog waardoor de 'grappen' een beetje dood vielen.

Ik wil overigens wel eens zien hoe jullie reageren als er iemand heel officieus met een microfoon naar je toe komt lopen en vervolgens begint die persoon alleen maar onzin uit te kramen.

Ik vind dat Lauwie wel een punt heeft. Mensen doen dit, denk ik, inderdaad tot op bepaalde hoogte voor de aandacht, al zullen ze dat zelf niet altijd toegeven. Dan kan je een bepaalde mate van spot verwachten. Het gaat me echter niet alleen om deze aflevering. Neem nu de aflevering van Buitenbeeld op de Snuffelbeurs. Hier zijn mensen die absoluut niet om aandacht vragen, en simpelweg op locatie zijn om hun spullen te verkopen, of om rond te kijken en eventueel iets op de kop te tikken. Over de smaak van de aanwezige mensen valt natuurlijk te twisten. Neemt niet weg dat het denigrerend en elitair is om mensen daar met een cynische toon op aan te pakken. Laat staan om een allochtone man met een accent belachelijk te maken door zijn accent na te doen. En dan 'met zijn allen' hartelijk lachen om deze waarschijnlijk minder bedeelde mensen.

homo

@Komkommer
Waarom kijk je dan überhaupt buitenbeeld als je er nooit iets aan vindt?

heh wtf wist niet dat de fair nu al weer was, wou er maybe nog wel weer es heen.

is wel tof hoor, alleen niet verkleed dan^^

Deze aflevering was zwaar minder.
En wat is er nou flauwer dan op een fantasybeurs iemand te zoeken die klein en dik is om 'm vervolgens hobbit te noemen.

Nee, Henk

"Nee dat is psychisch"

Geweldig :P

En wat een ongelovelijke idioot die gast met z'n kijk mij stoer doen met krav maga.
Ook vooral stoer blijven kijken en niet weten dat je in de zeik wordt genomen.

Lol, die gast op 1:29 werkt bij mij

Hah!! Dat is Bambi XD

Ik moest vooral lachen in dat kind in een tijgerpak op de arm van pa, humor :D

Kasteel de Haar OWNT

1:55 HA Der Gunther!!

ze pakken aleen de extreme mensen zo te zien maar wat is het nummer op 3.58

Conquest of paradise - Vangelis

briljant. Jammer dat the battle om middle earth het niet heeft gered naar de final cut; het was best spannend op het eind toen xantia ineens tevoorschijn kwam en iedereen een loer draaide.

And I thought my make-up was overdone... lol!

Hah, he's focking emo's