lekker om tegen aan te pissen als je met een groep geile senioren op vakantie bent, ergens ver weg in een land waar de meisjes allemaal geil zijn op geile ouwe sekstoeristen.

Jij bent ziek!

Henk, ik zal dit nog eens op mij in laten werken. Ik dacht nl. aljitd dat echte herrieschoppers niet bestaan, maar dat ze worden gemaakt; als iemand ergens heftig of veel op reageert dan leek mij dat aljitd een teken dat het belangrijk voor hem/haar is. Als Het verwachtingspatroon bij een gemiddeld nieuwsmedium is dat een open forum gelijk staat aan het openen van sluizen dan zouden we, als voorgaande veronderstelling dus dat trollen extravagant reageren omdat iets belangrijk voor ze is, juist is, dus bijna kunnen concluderen dat men begaan met de wereld om zich heen, en roept het openen van een forum misschien wel het gevoel op mede vorm te kunnen geven aan/directe invloed uit te kunnen oefenen. De vraag is echter in hoeverre dat het geval is, en mij lijkt de1t dan weer het verwachtingspatroon dat gemanaged (wat een rotwoord zeg, maar het gaat even om het begrip) moet worden. Door de forum-verschaffer wel te verstaan, want de verantwoordelijkheid moet wel worden genomen door degene die de mogelijkheid biedt en daarmee (mogelijke) verwachtingen oproept. groet,

Geil vlees

Als het kalf verdronken is dempt men de put. Men doet niets tot het solahtcffer iets doet en dan veroordeelt men hem.Wie er werkelijk te recht horen te staan?Als eerste de lakse bende, die al een hele tijd gapend hebben toegekeken hoe die persoon jarenlang geterroriseerd wordt. Dit is uitermate verwijtbaar gedrag. Als men tijdig (jaren geleden) had opgetreden had de zaak niet kunnen escaleren. Men had allang maatregelen tegen de pestkop kunnen nemen in de meer repressieve opvoedende sfeer. Dan was de zaak waarschijnlijk nu afgedaan en was het NOOIT zo ver gekomen. Maar de wil ontbreekt om iets aan pesten en mobben te doen, totdat er een keer iets mis gaat en dan is het solahtcffer verantwoordelijk. Niet de pestkop en al helemaal niet de lakse omgeving die alleen gapend heeft toegekeken. Ten tweede de pestkop zelf, maar daar had al veel eerder maatregelen tegen genomen moeten worden in de meer repressieve opvoedende sfeer.

ik probeer het weer hier reraegen wil zoveel zeggen en past niet op twitter:( ik vind je blog weer schitterend en kan het me heel goed voorstellen! toen myn kids oliviers leeftyd hadden en ik zag kids van 7 en ouder die (in myn ogen) vervelend waren wilde ik daar ook niks mee en was ik bang dat als myn kids die leeftyd hadden ik minder van ze zou houden het tegenovergestelde is goddank waar ik hou nog net zoveel van ze (19,15,6) maar de angst die jaren bah! en vooral tegen niemand zeggen stel je voor wat ze zouden zeggen! de rose wolk word door velen ook wel verteld maar niet zo gevoeld hoor! maarja als je zegt dat je het niet voelt ben je raar' lieverd volg je gevoel+instinct dat werkt gewoon het beste! en blog vooral door ook ik leer zoveel by ookal zyn myn problemen' anders ik herken veel in je blogs dank daarvoor en tot tweets;)

ze lijkt op mijn vriendin, alleen heeft die van mij kleinere borsten en een rondere kin

vergeet de dikke reet niet, inclusief cellulitis, de kromme tanden, het puisterig vel, en de bochel op haar rug...

Maar voor de rest best neukbaar als je een half bakje bier op hebt, wat velen hier kunnen beamen wegens been there done the horse.

als je die boobs weg haalt blijft er juist niks goeds meer over.

het is zo gek ik moet filmpjes van een andere vrouw zien om te bezeffen hoeveel geluk ik heb, das toch maf :)

Dat je gay bent?!

dat jij op haar nog durft de duiken als ik die verhalen hoor dan doe ik het geeneens voor 100 euro

yo wie heeft jou opgevoed?

Retards to the back-entrance please..

Tefke,ik zie zoveel vonaesselwn of pubers lopen waarvan ik denk en heel hard hoop, wordt Sem (mijn andere kind ) maar niet zo! Echt, niemand is te vergelijken met elkaar. Sem kan ook zoveel gaan worden, van punker tot weet ik wat, waar ik niet op zit te wachten. Geen 1 kind met down is hetzelfde. Ook al dacht ik ooit van wel, maar nee. Ook daar zijn enorme verschillen. Er zit in die eerste jaren ook al een enorm verschil in intelligentie, net als bij ieder ander kind. Ik zag laatst een man van 30 met down, een schat van een man wellicht, met z'n tong tot op z'n enkels en er kwam geen verstaanbaar woord uit. Luuk (4) praat nu al meer. Vooruit kijken heeft dus geen enkele zin. Je weet niet hoe een een kind zich ontwikkelt, down of geen down. En die film.. tja, het gaat vooral over sex. En die belevenissen hoef ik van niemand te horen ;)

gaylord

Geacht bestuur, heel jamemr dat Witha en ik het 35 jarig bestaan van de club niet mee kunnen vieren, want wij vertrekken op 8 october weer naar Thailand en komen op 10 december weer terug.Het zal ongetwijfeld weer erg gezellig worden ook zonder ons, hoewel we er uiteraard liever bij hadden willen zijn.Wij wensen jullie een leuk feest toe met erg mooi weer, hoewel dat dit jaar hier in Nederland wel moeilijk te vinden was.Daar zullen wij wel weer zon genoeg krijgen, maar we doen daar niet alleen in de zon liggen.Door middel van allerlei projecten helpen wij onder andere de Burmese vluchtelingen in Mae Sot, en waterfilters in de armste delen van Thailand.Aan de grens bij Mae Sot zijn vluchtelingenkampen waar meer dan 160.000 Birmese vluchtelingen zitten die geen indentiteitspapieren hebben, en dus geen kant op kunnen. Het is een verschrikkelijke situatie daar, want deze mensen zijn volledig afhankelijk van de wereldhulporganisaties, die alleen humanitaire hulp kunnen geven, maar zolag de communistische regering daar aan blijft zal er voor deze mensen niets veranderen en blijft de toekomst uitzichtloos.Ik heb aan de webmaster een verslagje gestuurd van een van onze projecten, zodat jullie enig idee hebben wat we daar zoal uitvoeren.

Ik heb niet zo heel veel te zeggen, geen errviang met mensen/kinderen met het syndroom van Down, behalve die paar sterke kerels die e9e9n dag per week op mijn werk komen helpen met het verzamelen van afval en oud papier en ervoor zorgen dat alles op schema blijft lopen.Ik wil alleen maar even zeggen dat ik nu al een paar keer heb meegelezen en erg geboeid ben door je verhalen. Goede beeldvorming, juist voor mensen die geen errviang hebben met het Down-syndroom. Veel van die goedbedoelde' opmerkingen zijn uiteindelijk toch maar echt goed bedoeld (hoe dom en kortzichtig soms ook) en komen voort uit een heleboel onwetendheid. Eigenlijk zou iedereen hier een tijdje moeten meelezen!En nu heb ik toch best veel gezegd.