haha gewoon ook echt grappig deze keer :P

foursome in the sticks: ritt and the three dwarfs. every hole occupied. filmed in night vision goggles.

alsjeblieft.

Haha jaa echt geweldig! :P

Leuk gedaan en tering, wat heb ik een schijthekel aan wielrenners op de openbare weg. Jammer dat team Balzak hem niet de berm in reed.

Ja man heb ook een hekel aan wielrenners op de openbare weg. Die gast mocht daar echt niet rijden, kon die niet door het weiland ofzo!? Schande!

Owww wat was dat herkenbaar zeg, die wielrenners denken echt dat ze alles zijn, echt te recht dat je hem een mafkees noemt, en dan mogen zij alles zeggen he en schelden en slaan, maar als je een opmerking terug plaatst gaan ze direct meppen he, wat een achterbakse lui, echt invervolg allemaal hun banden leeg laten lopen en hun onderbroek over hun hoofd heen trekken, bah wat een rotzakken.

VBN was weer geweldig btw :D

Wielrenners hebben geen onderbroeken aan

touche

ff serieus, hoe fuckin irritant was idiote actie van janus voor die wielrenner, redelijk te begrijpen hoe die reageert.

ach wielrenners zijn het meeste lage bestaans leven op de openbare weg.

als iets is wat afgeschaft moet worden zijn het wel wielrenfietsen....

daje op het fietspas rijd oke maar neem dat gvd wel een bel op dat stuk staal van je mee.

en als je in een colonne fiets[zon stom groeppie bij elkaar] geeft je dat nog niet het recht om op de openbare autowegen te gaan fietsen

Ik heb een hekel aan twee soorten mensen. Mensen die vooroordelen hebben en groepen oordelen op hun hobbies... en wielrenners.

ik heb ook aan 2 dingen een hekel!

discriminatie en negers!

Je gaat toch niet proberen iemand in te halen die iemand aan het inhalen is? I rest my case

Als wielrenner die je gewoon niet meer mee!

hahahaahha... grappig man.

Ben blij dat Ancilla er niet in zit, die vond ik altijd zo irritant!

Go Brittttttt, lekker lekker lekkerr

ancilla zat nooit in vbn

Hangt er van af of je de zomertoer als een onderdeel van VBN ziet.

Lache. Kan niet wachten tot volgende week.

'k Blijf alleen een beetje in dubio of ik het geënsceneerde aspect wel zo leuk vind. Aan de andere kant, pure verslaglegging is waarschijnlijk dodelijk saai (verveling bestaat dus toch!).

En die wielrenner had van mij ook een pets mogen krijgen.

het plot mag wel in scene gezet zijn maar de gesprekken en willekeurige gekke gebeurtenissen niet, ook denk ik dat jij niet zo creatief bent om een even leuk plot te bedenken dus noboddy caruz aboot what yoo tink. het blijft "vary vary fanni" maar ff serieus tis wel grappig.

had die idiote wielrenner gewoon van zn fiets geschopt man, prachtig beeld materiaal levert dat op.

Ik weet ook wel dat niet alles in scene is gezet. Heb je niet gelezen wat ik schreef? Ik had het over het geënsceneerde ASPECT.

En dat ik het niet beter kan bedenken: naast het gegeven dat dat niet bewezen is, maakt dat ook niet uit. Ik ben prima in staat te beoordelen of iets leuk is. Dus STFU als je niks zinnigs kunt zeggen.

bilspleet van britt paar keer in beeld
voortaan je broek wat hoger optrekken ;)

.... *zucht*... laat maar.

Wielrenners, ook bekend als vadsige cafetariapeddelaars, zijn PER DEFINITIE minderwaardige mensen, zijn per definitie uitschot, en denken per definitie dat ze king of the road zijn. Dat zijn ze niet.

Wat ze wel zijn? Intens zielig, zwaar sneu en buiten het lachwekkend gehalte Vigo Verzet in de serieuze veronderstelling is dat hij enorm interessant is op zijn hongerfietsje, een verspilling van het menselijke specimen. Treurig volk, heel treurig.

Ja man hulde aan ollie of olaz.
De gemiddelde wielrenner OP LEEFTIJD zijn inderdaad redelijk vaak van die brutale arrogante zakken.
Maar de meeste hebben meer hersencellen dan jij. Zij doen wat met hun leven, jij niet, hebben vaak nog vrienden ook, iets wat jij ook niet hebt. Jij bent PER DEFINITIE (jezus wat een nerduitspraak) een treurig persoon, heel treurig.

'Per definitie' een nerduispraak?

Jij hebt wél een niveau wil je zeggen.

Tuurlijk, iedereen heeft een niveau, de een wat hoger als de ander.
Ik vind het een nerduitspraak om te zeggen dat wielrenners PER DEFINITIE ..... zijn.
Ga over iemand als jij die veel te veel op flabber komt toch ook niet zeggen dat je PER DEFINITIE een gare computernerd ben, al ben je dat misschien wel.
Maar ik denk dat je dat wel snapt, toch?

Nee, ik snap echt werkelijk geen bal van je verhaal. Geeft niet, ik begrijp Remco Campert ook niet. Sterker nog, nooit een boek van 'm gelezen.

Maar goed, ik dwaal af. Bedoel je nu dat de woorden 'per definitie' nerderig zijn? Of de gedachte erachter?

Wees als een God en beantwoord mijn vraag met integriteit en cohesie.

Ben VdB niet, dus kan God niet zijn.
En per definitie bij een groep mensen gaan gebruiken is altijd generaliseren, dus ook in het geval van renners met wielen.

Wel raar dat een integer persoon als SDW dat niet begrijpt.
Ik sluit af:
Licht
We wilden licht meer licht
we kapten de boom die in zijn eigen reiken
ons verlangen in de weg stond
de boom kreunde kermde kraakte
zijn laatste vezel scheurde
en met een razend suizen van zijn blaadjes
sleurde hij zijn leven neer
de wind die hem bespeelde
week geschrokken uit

eindelijk hadden we licht in de kamer
in dat licht keken we elkaar aan
en zagen klaar
ons onherstelbare gezicht

de een wat hoger als de ander. Toen haakte ik af. Als je iemand wilt afzeiken of wat je dan ook wilt, propere spelling.
kneus

Gaap. Jij bent sociaal zeer sterk grote vriend van mij.

de een wat hoger DAN de ander...

neerlands ladies and gentlemen... You can do it!

Ooh ok. Jammer dat je nu niet begrijpt wat ik zei.

Wat ben jij een irritant mannetje...

seconded

Blijkbaar kennen jullie elkaar dus kun je beter je mond houden.

Och :( Is meneer de wielrenner op zijn teentjes getrapt? Wielrenners zijn ook vreselijk irritant, hebben lak aan de verkeersregels en denken dat ze koning van de weg zijn...

'per definitie' een nerd uitpraak? xD. als je nou eens naar school zou gaan i.p.v dat gefiets...

Ben niet echt op m'n tenen getrapt. Kan er alleen niet tegen dat mongolen zoals jij maar op een manier over wielrenners kunnen denken.

"hebben lak aan de verkeersregels en denken dat ze koning van de weg zijn..."

Voor het geval je blind bent, kijk het filmpje nog een keer en kijk dan bij wie deze beschrijving past, de wielrenner of de teambalzakken.

Z'n reactie is inderdaad gaar, maar voor hetzelfde geld rijdt die gast hem het prikkeldraad in. En dan zou ik ook even zeggen dat ze ff uit hun doppen moeten kijken.

Een opmerking over dat ze uit moeten kijken is uiteraard op zijn plaats, echter het vloeken, schelden en tieren wat die kerel doet is nergens voor nodig.

Het is mij persoonlijk meerdere malen opgevallen dat wielrenners/mountainbikers helemaal blind kunnen worden door de snelheid en adrenaline. Hierdoor denken ze inderdaad vaak dat de weg/het pad/een gebied alleen voor hun is en iedereen maar voor hun aan de kant moeten gaan.

Zo is er eens midden in een bos op een heel smal bospaadje een mountainbiker over mijn hond gereden. Die mountainbiker heeft ons helemaal verrot gescholden omdat wij de hond aan moesten lijnen en bij ons moesten houden volgens hem. Dit terwijl die mountainbiker zo hard door het bos racete dat wij, en zelfs de hond niet, die toch erg waakzaam is, hem niet eens aan hebben zien en horen komen. Voor hetzelfde geld was het dus niet de hond maar spelend kind geweest waar hij overheen dendert, moeten kinderen dan ook maar aangelijnt en kortgehouden worden? Of zijn het de wielrenners/mountainbikers die eens wat verstand moeten kweken en en tot het besef komen dat ze niet de enige zijn op deze aardkloot?

Ja, dat zeg ik toch ook. Dat het nergens op slaat zoals die gast reageert.

Maar ik bedoel maar weer. Het voorbeeld dat jij noemt daar irriteer ik mij dan weer aan. "een heel smal bospaadje" uh ja, zoiets is een singletrack en ik durf te wedden dat dat een mountainbike route in het bos was. De naam zegt het al: MOUNTAINBIKE route. Juist ja, niet voor wandelaars.
Waarom niet? Juist om de reden die jij noemt, op zo'n route rijd je heel hard en is de tijd om te reageren heel klein. Geen probleem als er alleen gefietst wordt. Maar loopt er iemand, dan is dat op zijn eigen risico en moet ie niet gaan zeiken dat ie wordt aangereden of iets dergelijks.

Denk voor je zegt. Niet alle bospaadjes zijn Mountainbike paadjes, sterker nog in dat hele bos zijn fietsen en andere voertuigen verboden. Dat bedoel ik dus maar wielrenners/mountainbikers eigenen zich alles toe. Wat moet je uberhaupt met zo'n fiets in een bos? De naam zegt het al MOUNTAINBIKE, ga er dus lekker mee naar het buitenland waar wel bergen (mountain betekent berg) zijn.

Prutser! Die gast had z'n fietsbel moeten gebruiken, dan had ie pas recht van spreken (Dat ding is verplicht ja!).
Last van anderen op de weg? Ga maar baanwielrennen! Dan heb je alleen last van je eigen kutvolk.

Jij toetert ook elke keer als je iemand op de snelweg inhaalt? Ze moeten gewoon rechts blijven rijden zo als het hoort. De weg is voor twee richtingen dus ze mogen hem voor de helft gebruiken

Die opmerking over toeteren slaat dan ook weer nergens op hè... Tussen een fietsbel en een claxon zit een groot verschil jongetje. Voor het ongepast toeteren kan je een boete krijgen... Voor het bellen van een fietsbel niet. Om maar even een voorbeeld te noemen.

het noemt een bel en elke fiets moet er 1 hebben, verplicht bij wet.
net als een voor en achterlicht en reflectoren in de wielen of op de band en op de pedalen.

nou nog een keer wie is er niet in orde hier?

juist ja, wielerterroristen.

Er is maar op 1 manier over wielrenners te denken: machtig vervelend. Ik weet nog wel van vroeger dat je terug van school fietste en dat er weer een paar van die apen in te strakke pakjes er zo nodig snel langs moeten. Hebben het gore lef ook om je even aan de kant te drukken.

Wat denk jij nou? Het is niet voor niets dat zoveel mensen een machtige hekel aan die lui hebben. Koop inderdaad een focking fietsbel en hou net zoals in de auto rekening met onverwachte situaties. En vooropstaand: als wielrenner STFU.

En ik vind je ook wel per definitie een dikke fag als je nakend in een te strak pakkie stapt om met je zak beter het zadel te kunnen betasten.

Uh ja wat doe jij dan? Helemmaal geen sport natuurlijk. Blijf maar lekker achter je computer zitten hoor.
Doei!!

En jij weet dat....?

Irritant pestventje.

toffe uitzending...lekker sneu van die wielrenner...precies hetzelfde volk als bomkino...arrogant, lomp en heel treurig...ik heb medelijden

ik heb de samenstelling 'per definitie' niet gebruikt, want dan ben ik volgens bomkino een nerd, want hij heeft niveau dus hij weet dat soort dingen...*kuch*

gemiddelde wielrenner op leeftijd IS

wel leuk om te zien dat team borsthaar onder de indruk van een man in een strak pakkie is hahaha

Pages