Leoni is er bijna alleen maar om sexy te zijn, wat ze goed doet :P

Vraagje. Ik zie in de agenda dat er inderdaad afleveringen komen van "De sfeer van Nederland - ..." Maar is dit wel in de stijl van BuitenBeeld? Want als er geen beeldmateriaal bij Café de Blaffende Vis wordt geschoten door Godfried dan moet ik huilen :(

Ik kan je vertellen, jij gaat niet huilen.

OOOH YEAAAAAAAAH

Die introtune van Eindbaas... blijft... modder...gooiend...vet.

Sub focus - Rock it

Ja Subfocus is bazig.

Rijdt er eigenlijk iemand motor op de redactie?

Eit, Bitchez.

"Thank you for watching this short commercial message. We will continue with our regular program as soon as possible."

amen

Leuk event enzo, maar voortaan iets minder reclame aub.

Potverdomme, wat 'n goede representatie van die Bavaria-dames! Hulde voor Neerlands schoon! En natuurlijk Leoni.

Anyway, leuk filmpje.

Btw, waarom is dat kereltje, die naar 't schijnt focking vette shit uithaalt met z'n paraplu, helemaal kapot geknipt/ge-edit?

Hell yeah, was al van plan dit jaar in Rotterdam te gaan kijken, maar is nu dus zeker. Wel weer lekkere maar domme bavaria-babes. De linkertiet lijkt groter omdat je hart er onder zit, niet omdat je als rechtshandige meer vet verbrand aan de rechterkant van je lichaam. #fuckingbroscience

Zit je hart niet aan de binnenzijde van de borstkas? In dat geval heeft je hart dus nul invloed op je borsten. Of hebben mannen ook een grotere linker borst?

Anatomisch gezien zit je hart onder je midden rif net iets aan de LINKER kant daarvan, dus jouw argument slaat totaal nergens op.

<IMG SRC='https://www.nottingham.ac.uk/nursing/practice/resources/cardiology/image...

En heeft deze dame weldegelijk gelijk, bij rechts handige vrouwen is de rechter borst kleiner en blij link handige vrouwen is de linker iets kleiner, het scheelt niet mega veel maar het is altijd zichtbaar. Vrouwen hebben niet voor niets moeite met het kopen van BH's. Probeer het maar eens uit tijdens het stappen, kijk naar een vrouw, observeer welke groter is en vraag dan bijvoorbeeld, Jij bent links handig he? bij een grotere rechter borst. verklaar niet hoe je die conclusie maakt want een hantekening van 5 vingers is nooit leuk, een telefoon nummer wel :P

En hebben borsten allebij prescies dezelfde formaat (wat van nature ook mogelijk is maar vrij zeldzaam) is de kans groot dat ze geopereerd zijn.

Overigens kunnen we dit bij mannen ook zien, niet bij borsten maar bij onze ballen, bij de ene hangt de linker lager en bij de andere de rechter.

Bron: Ik heb wel opgelet bij biologie en niet alleen tijdens voortplanting waar iedereen dom giechelde en lachte, behalve ik. Menselijke anatomie heeft mij altijd al geboeid en doet het nogsteeds.

P.S.
Over de W.C. rollen hebben ze ook gelijk, het patroontje zit er niet voor niets op, ik ken zat mensen die hem langs de muur doen en dan draai ik hem om en leg het ze uit. :P

@DriftKingNL
Respect voor je uitleg en je interesses.
Maar ik weet niet of ik het in real-life zo fijn zou vinden als iemand tegen mij ging uitleggen dat ik mijn wc-rollen verkeerd hang en waarom mijn ene testikel lager hangt dan de andere:)
Ach ja, iemand moet het doen.

De vraag is, heb je er iets van geleerd? zo ja, altijd mooi. Zo nee...even goede vrienden. ;)

Ik zou ook wel iedereen aanmoedigen om naar R'dam te komen voor dit, als er tegen over staat dat ik naar Dublin zou mogen :P haha

des al niet te min, ik ga toch :P

Lekkere babes.... ge-edit met Sony Vegas ;)

Nice tietenfeitje btw....

Ik zeg.. Leoni in een bavaria pakje? Moet geregeld kunnen worden door Flabber lijkt me zo!! Kan ze misschien anders even bij Ancilla voor aankloppen..

^ dit!

Mooi item

Vette montage. En goeie vragen naar de Bavariababes!

Sexy voor Leoni (duh) en de Bavariababes!
Maar wat is nou het geluid uit de vorige eindbaas?

Bavaria city racing RDAM was leuk in wat, 2009? Nu is het echt 10 minuten wachten tot je weer 5 seconden actie krijgt.
Filmpje is leuker dan het hele gebeuren dus +1

sexy:D
Leoni :D(L)