Meh!

erg herkenbaar, veel van die presentaties gaan echt zo

Metapresentaties, ftw!

Herkenbaar

Zulke presentaties werken altijd het beste, je moet ze gewoon dood vervelen

Grappig filmpje maar ik irriteer me er wel aan dat veel presentaties werkelijk zo gaan (zelfs bij docenten die het gewoon elke dag doen) terwijl ik als student het toch altijd weer voor elkaar krijg om een goede presentatie neer te zetten waar iedereen oprecht enthousiast over is. En dan sta ik nog altijd stijf van de zenuwen. Betekent dit dat ik gewoon goed ben in presenteren of faalt 90% van de mensen de een presentatie moeten doen gewoon heel hard.

Typen doe je met de vingertjes en niet met je ego, aight?

haha, het is "erger me" niet irriteer, een fatale fout in een presentatie ;) ik klapte altijd dicht bij presentaties

jep, ik kan ineens geen nederlands meer..

[Hier een grappig bedoeld inleidingstekstje tikt als incentive voor mensen om het filmpje te bekijken]

CTRL C CTRL V CTRL A CTRL Del.

Stom

Heeft net alle andere reacties gelezen, waarna hij lol in typt en op "Enter" drukt en even achter zijn oor krabt.

Daar is de bewerk knop voor.

Te herkenbaar bij (oudere) professoren die even uit de onderzoekswereld stappen en les moeten gaan geven. Al heel blij dat ze "mooie"powerpoints kunnen maken.

Te herkenbaar bij (oudere) professoren die even uit de onderzoekswereld stappen en les moeten gaan geven. Al heel blij dat ze "mooie"powerpoints kunnen maken.

dit is echt zo... ha ha ha

[Reactie waarop niemand zit te wachten...]

Blijk van afkeuring en minachting teneinde het eigen ego overeind te houden. Hopend op bijval van gelijkgestemden die ook behoefte hebben aan het kleineren van een ander om zo zichzelf niet al te klein te voelen.

Giechelen om reaguurders die best over zelfspot beschikken en me er dus van weerhouden om te fel erboven op te springen.

Ja, leuk, reaguurders, schemeaschmuurders. Als in: wtf, waarom GeenStijl-taal? Wat 'n kutsite is en blijft dat. Hun taaltje gebruiken alsof 't cool is, is fail.

Ontopic: mooi! Zeker herkenbaar. Ben zelf ook o.a. docent en ga zeker niet zeggen dat ik sommige fouten niet maak. Sterker nog: ik ga 'm gebruiken haha. Thx Flabber. You rock my world (ofzo).

Heel herkenbaar

[Totaal off-topic reactie bedoeld om mensen tegen de haren in te strijken, teneinde zielig bestaan nog enige kleur te geven]