Jullie noemen beide de al meest genoemde pro's en cons die je overal al hoort. En het zijn allemaal goede opmerkingen.
Maar naar mijn idee is er maar 1 ding dat episode 7 kan maken of breken en dat is bij 1 t/m 3 ook gebleken; te hoge verwachtingen.
Volwassen geeks die gaan zitten klagen dat ze bij de nieuwe film(s) niet dezelfde beleving hadden als bij de eerste 3 films.
Er is nu al zo veel over gezegd en iedereen heeft zo veel ideeën waar het over moet gaan en hoe het er uit moet zien dat het voor Disney al een onmogelijke opgave is iedereen tevreden te stellen nog voordat er aan het project begonnen wordt.
Het is dusdanig ernstig tegenwoordig dat 'fans' denken te moeten kunnen eisen hoe een bepaald produkt er uit moet zien.
Wat Disney ook doet met de Star Wars rechten, het zijn hun rechten.
En als het in de bioscoop komt zal ik er toch wel heen gaan.
Alleen al omdat het Star Wars is.

wat een gefail en gemehkur
ik ga toch ff kijken,of ik dat ook vindt,,,

vind*

ik denk als ze spin offs gaan maken of een heel nieuw verhaal ,mag je het nooit episode 7 gaan noemen!

Ik zit meer aan de kant van de SW-fatigue. Ze blijven maar melken en melken. Eigenlijk moeten ze nu maar eens gewoon met hun poten van Star Wars afblijven. Daar staat tegenover dat het universum van Star Wars absoluut nog een hoop interessante aspecten met zich mee brengt die ook onbelicht zijn gebleven grotendeels. Alleen gezien de commercie er omheen zullen die ook in het mainstream circuit onbelicht blijven. Dus tja, wat heeft het dan voor waarde.

Dat verhaal over die Tie-Fighter piloot, wat is daar de titel van Dennis?

Geen van beide.

Ik heb Star Wars en Star Trek beide al nooit een ruk aan gevonden dus al dit gezever over wat er gaat komen boeit me net zo veel.

Ik snap niet wat John Carter er mee te maken heeft maar ik vind dat wel vermakelijker om naar te kijken dan al dat star bagger.

John Carter film kwam van disney af :o

Dat het van Disney afkomt wilt niet zeggen dat het iets te maken heeft met Star Wars.

Ik vindt het heel fijn dat George lucas niet regisseert, Laat maar een regisseur komen die een nieuwe visie en een vernieuwende kijk op de star wars franchise heeft. Matthew Vaughn is trouwens ook een belangrijke als het aan mij ligt.

Het is een goede ontwikkeling dat SW uit handen is van George Lucas, want in zijn handen was het sowieso crap. Nu kan het nog steeds crap zijn, maar er is een kans dat het beter gaat worden :-).
Meh omdat het verder niet zo'n interessante editie was.

Nog nooit een Star Wars film gezien, alleen maar family guy parodieën.

Hoe onredelijk is het om een goed verhaal te eisen?

Leuk weer zo'n item