Gebruik zelf ook een soortgelijk systeem, maar dan van de Gamma. Erg over te spreken :D

Verkoopt de Gamma gaming muizen dan?

Oud... Heb al jaren geleden zo'n ding gekocht met 4 units. Ook te dimmen en alles met 1 knop te bedienen.

Nice episode... geen MMO's voor mij...
Dennis Flip-switch-thingy wint!

Als je dan toch zo'n set met klikkertjes koopt, neem dan een goed systeem waar je ook je lampen mee kunt bedienen die geen stekker hebben.
Klik aan/klik uit systeem is uitbreidbaar met allerlei modules zoals fittingen en schakelaars en is niet eens zo heel duur.
Ik heb zelf overigens een Harmony One en die ondersteund mooi geen RF. De Harmony 900 wel maar die is dan ook meteen € 100 duurder.
Die muis heeft veel te veel knopjes en ik snap ook niet goed hoe dit makkelijk kan zijn bij welke toepassing dan ook.
Mijn eigen muis heeft grofweg dezelfde vorm als deze G600 en heeft al 2 knopjes aan de linkerkant. Bij mij ligt m'n muis tussen mijn duim en mijn ringvinger in en die 2 vingers besturen het ding. Wanneer de top van de duim knopjes moet gaan zoeken en indrukken wordt (bij mij in ieder geval) de controle over de muis een stuk minder en ik kan me niet voorstellen dat dat prettig is.
En wat is het grote voordeel van knopjes op je muis i.p.v. die op je toetsenbord?
Dat je je andere hand vrij hebt voor andere dingen?

Zoals Steven al zei, als je geen MMO's speelt snap je de meerwaarde van zo'n muis niet.
Bij WoW heb je 20-30 knoppen nodig om het spel zo effectief mogelijk te spelen, je moet tegelijkertijd lopen/muizen EN je skills gebruiken. Met zo'n muis wordt dat allemaal een stuk makkelijker/sneller.

Goed verhaal. En ik heb de Harmony 1100.

@Kaassouflé
Ik speel geen MMO's maar wel RPG's met veel skills e.d. en zoals ik al zei; het komt op mij onwaarschijnlijk over dat het mogelijk is met deze muis tegelijkertijd accuraat te muizen en knopjes te kiezen c.q. in te drukken.
Het zal misschien best kunnen na een aanzienlijke gewenningsperiode, maar dan nog blijf ik het idee houden dat ik de muis erg krampachtig moet gaan vasthouden.
Maar misschien kan iemand die dit ding daadwerkelijk gebruikt hier wat licht op werpen?

Ik vind het een beetje onzin zo'n 50 knoppen muis. Ik speel zelf dan wel MMORPG's maar dan nog denk ik dat als je daadwerkelijk baat bij al die knoppen op je muis hebt en ze ook allemaal accuraat weet te bedienen je een enorme hardcore gamer bent en je toch eens moet afvragen of je niet te hardcore bent.

Toch gaat mijn vote naar de muis, puur omdat het aan-uit systeem al bijna bejaard is, en van Klik-aan-klik-uit veel mooier spul te krijgen is.

@Dennis. Dit is zo 2009, heb dit al zolang in gebruik.

Ik niet. Nu jij.

heb zelf tijden wow gespeeld, MMO-muis nooit nodig gehad. paar knoppen is wel handig, maar je kan ook overdrijven. die remote is wel handig.

Die muis is wel handig ja, maar die remote is handiger.

Ik zou niet weten waarom zo'n remote nou zo makkelijk is... Nog een afstandbediening erbij... En hoe vaak moet jij nou je lampen aan en uit zetten... Wij hebben een keer 4 a 5 lampen aanstaan nou phoe, phoe dat is 5 seconde werk om die uit te zetten voordat je naar bed gaat.

Gekozen voor de muis ondanks dat ik geen mmo speel zie ik er wel meerwaarde van in.

De muis wint, want Logitech en gaming. Gebruik zelf al minimaal 13 jaar logitech muizen.

Doe mij de schakelaar maar, heb er zelf ook een en het heeft niets te maken met lui het is gewoon handig.
En ik heb al een goede en redelijk dure muis van logitech, deze heeft echt teveel knoppen die map ik wel naar mijn tobo.

beide niet,
aanuit troep was wel gaaf geweest als het met een pc/smartphone alles had. zeker als er meer intelligentie in zat. 0700 opstaan 0650 koffie aanzetten. 0655 zacht de radio aan en licht in 5 minuten naar vol. dan de zoemer en het licht op de gang aan zodat je naar de keuken slaapwandeld en de koffie al klaar staat en het moeilijke espresso appraat met zon ding aansolderen nom nom nom

De muis zal wel bawesome zijn maar ik game niet dus daar heb ik niets aan. Kak producten, toch een leuke aflevering.

Leuke vs