oké zat niet helemaal goed op te letten maar wat was de prijs van de antenne?

Geknipt, maar €69 geloof ik.

Ouch, had geen 70 piek verwacht. Meer stond de 20 - 30 euro.

Het touch tablet is alleen niet nieuw van Wacom, zelf heb ik de Bamboo Pen & Touch en gebruik de touch functie zelden.

Ik zal nooit voten voor tabletgadgets die alleen voor Ipad bruikbaar zijn. Daarnaast heeft Steven altijd vette shirts aan en ben ik al sinds jaar en dag Wacom fan. Steven wint dus.

de DVB-T is handig voor de camper onder ons:P maar De Wacom heeft zeker weten een toekomst. vooral het bewegen van een object met je vingers en vervolgens erop tekenen met de pen. echt rete awesome

mja, ik kan mn werk niet doen zonder wacom, dus...die wint :)

Wat een kutzooi.

Ik stem trouwens voor de antenne. Hebben geen tv meer hier in huis, te duur voor de rotzooi die je krijgt.

Trouwens jammer dat de prijzen van producten niet (meer) vermeld worden.

Toch de wacom, heb de bambo voor tekenen, ook al gebruik ik hem daar zelden nog voor, TV (123) op je tablet, te zielig.

Inhoudelijk niet echt diep gegaan bij beide producten. miste eigenlijk waarom die tablet zich onderscheid van de rest. (je verkoopt een product niet een visie)

misschien leuke tip voor de toekomst als die nog niet is gegeven, jullie zitten altijd zover van elkaar af met prijzen. hou het een beetje bij elkaar. kies er voor om de ene week iets tussen de 250 en 500 euro te kiezen en een andere week iets van een paar tientjes bijvoorbeeld. Maakt de overweging om ergens op te stemmen ook makkelijker.

des al niet te min, altijd leuk om vs te kijken

Hoewel straks alles toch wordt, heb ik niet voor de tablet gestemd. Touch input die niet op het scherm zelf gebeurd is achterhaald. Het is eigenlijk ook idioot dat wacom nog duizend+ euros vraagt voor een grote tablet zonder enige app ondersteuning, puur voor input. Maar dat is wel de toekomst, niet de wacom als extentie zoals ie jaren gebruikt is.

Ik heb uiteindelijk gevote voor allebei crap, want dat ding van Dennis... daar maak ik maar geen woorden aan vuil. Jullie hebben het beide niet helemaal begrepen dit keer.

Zit serieus te twijfelen om een tablet aan te schaffen door dit verhaal.

Off topic: waarom heet alles een app ipv een programma of plug-in?

App is afkorting van Applicatie lijkt me nou nog niet zo'n vreemde benaming...

Overigens gewoon de wacom. Ga het nu nog niet aanschaffen maar kom op wat moet je met zo'n idiote TV antenne... Sport kijk je dan maar in een kroeg op de beamer maar niet op een klein tablet scherm

Wordt toch de touchpad