Win voor Dennis! MONSterlijk briljant speelgoed

Toch gegaan voor het speelgoed... omdat het supercool is.
En Castle Greyskull, net zoals alle andere playsets (Batcave etc) waren grafduur destijds. Dit past er goed bij :)

Leuk zo'n keyboard dat sneller je toetsaanslagen registreert, maar dan is het toch een gemis dat er geen PS/2 aansluiting op zit aangezien die geen CPU time gebruikt (itt USB). En dat je alle toetsen tegelijkertijd kan indrukken is ook nutteloos met USB aangezien die hoeveelheid alsnog gelimiteerd wordt door je BIOS.

Vandaar dat het FRIGGIN AWESOME Battle Tracker ding van Dennis mijn stem krijgt!

met wat voor pc zit jij nog in de bios te klooien waarbij je geen usb toetsenborden kan gebruiken??

cool item weer, ik kies voor het toestenbord

Vaak heeft Steven mijn Stem, maar nu heeft Dennis wel iets heel leuks meegenomen. :)

Ik ga voor de battle tracker puur omdat Logitech keyboards rommel (ervaring) zijn. Ik heb zelf nu een mechanisch toetsenbord van Corsair, en die bevalt me prima. Logitech faalt altijd met extra software op het keyboard zelf die uiteindelijk gaat crashen en de experience volledig om zeep helpt. Het speelgoedje daarentegen lijkt me wel enorm gaaf.

Raar, nog nooit problemen gehad met mijn keyboard. Dat af en toe de driver crasht van het LCD panel vind ik niet zo'n drama ( ligt dan ook aan de driver en niet aan je toetsenbord ). Heb het toetsenbord dan ook voornamelijk gekocht voor de extra toetsen.

De toetsen hebben nog nooit gefaald :P Dus wat is het verschil met je Corsair bordje?

Win voor Dennis.

Wel een beetje kinderachtig dat Steven zo op z'n teentjes getrapt was toen Dennis commentaar gaf op de herrie die dat toetsenbord maakt.

Eensch

Het idee dat een toetsen bord je de edge gaat geven tijdens het gamen....heheh

win voor de man met de kleine baard!

Vote voor steven omdat ik verwacht dat hij minder votes krijgt en het (alweer) moet afleggen tegen kinderspeelgoed.

Ik geef em aan Dennis, ondanks dat dat tracking systeem niet echt goed werkt. Reden: Er zijn zo veel toffe leuke interessante gadgets in de wereld. En keer op keer zie ik toetsenborden, speakers, telefoons, schakelaars, etc. langskomen. Waar blijven die echt vette gadgets. Come on, put in some effort ffs.

Stem voor Mons. Al het ik afgezworen dat ooit nog te doen. Ondanks dat ik het keyboard van Steven mooier vond en ook een stuk beter zal werken was zijn zure kop deze ronde de doorslag. Leek wel of is ongesteld was of zo. Wat een zuurtje.

Duidelijk voor de battletracker. Alleen al omdat logitech weigert een fatsoenlijke layout toe te passen op hun in NL uitgebrachte toetsenborden. (korte shift, dubbele enter) Ik heb het een aantal keer geprobeerd, maar kan er niet aan wennen met pc gaming.

Dik speelgoed haha! Wel te duur om voor de fun aan te schaffen maar toch stoer :)

euh zelfs het toetsenbord dat ik hier heb uit 1999 registreert m'n toetsaanslagen op de juiste volgorde. dus waarom je daar zo'n nieuwerwets ding voor moet hebben, geen idee. Waarschijnlijk wordt mutsmans dik betaald door logitech om 15 jaar oude tech te promoten.
Anyway, ondanks dat Dennis het woord desalniettemin gebruikte ipv het ingeburgerde desalwelteplus vind ik zijn gadget veul leuker. Dus Dennis!

Leuke versus