Death by Tom Jones, bril-fucking-jant. Hoogtepunt van de film en alleen opgepikt door Steven. Jammer Dennis, deze gaat dus echt naar Steven.

Jezus christus Steven, wordt eens een keer een beetje volwassen. Boehoehoehoe, ik heb het bedacht, en jij bedenkt niks :'( Ik heb hetzelfde argument als jij, maar toch is de mijne beter. Kleuter....

Daarom krijgt Dennis mijn stem, maar kom de volgende keer gewoon weer met gadgets aub. Droevige nerdshit elke keer over aliens en robots.....

Volgende keer gewoon de slacentrifuge dus.

Haha dat is ook mijn reden. Suck it Steven and don't forget the balls.

Ja het is echt jammer dat Steven nooit normaal kan beargumenteren maar altijd als een kind wil proberen Dennis belachelijk te maken..

gewoon lekker bustin' ballz, beetje spielerei. no spang, het is maar een filmpje

Als ik gezeik wil horen ga ik wel met 'n vrouw praten die ongesteld is... Nag nag nag nag nag...

Wow....bravo.....dit was de allerslechtse Versus-gadgetnerdbattle.....OOOOOIT!!!

Ga volgende keer een Herendildo Batle doen....dan is het nog minder Homo dan het nu was.....

Beste invasion force = Decepticons

Ik heb op gestemd op "geen" want één van de twee had gewoon de aliens uit District 9 moeten nemen. Want die waren geweldig. Een heel ras, met verschillende soorten aliens. Net als bij de mens. Het tuig, de normale en de scheiterds. Die had "win" geweest.

Die Steven doet altijd zo fokking neerbuigend, terwijl hij een simpel alpha-studentje is. Echt hatelijk.

Ack ack ackkkkkk!!!

Zou wel heel fucking raar zijn als wij de eerste zijn? Dan ga je er al vanuit dat als er aliens zijn, ze sws niet uitsterven. Denk er is over na, hoe kort is het bestaan van de mensheid in de totale tijd van het universum, we weten immers niet hoelang we het vol gaan houden. Denk er nu eens over na dat bij aliens die tijd ook niet ozo lang zal zijn. Hoe groot is de kans dat deze twee dingen TEGELIJK zijn, en dan ook nog eens contact met elkaar krijgen in dit insanely grote universum. Ik eg dat het helemaal niet zo fucking raar zal zijn als we nooit aliens tegen komen, of dat ze uberhaupt bestaan.

met bestaan bedoel ik tegelijk bestaan.

Please ignore mijn kater en wiet gedreven rant

Omdat Steven de hele tijd loopt te janken gaat mijn stem naar Dennis. Steven, grow the fuck up!

Wat is steven toch een sneue vent. Winst voor Dennis!

Lol, zeggen dat Terminator 3 een slechte film is. Sinds wanneer is Mars Attacks een goede film dan?

http://www.imdb.com/title/tt0116996/

Los van het feit dat Mars Attacks wellicht 'n flutfilm is ... blijft Terminator 3 toch echt wel slecht hoor. Zeker vergeleken met z'n voorgangers.

Leuke film