De PspGo Natuurlijk :O

handheld, geen console....

lol is ook en game console

Waarom staat de dreamcast zelf nou niet tussen de poll opties?

Ik heb gestemd voor de Gamecube. Die console heeft naar mijn mening echt een berg gigantisch goede spellen waar ik erg goede herinneringen aan over heb gehouden. Op de huidige generatie heb ik nog geen game van het kaliber Wind Waker of Mario Sunshine gevonden, al komen de Mario Galaxy's wel dichtbij.

rofl hilarisch

Consoles zijn by default allemaal slecht.
Het is trouwens nu het tijdperk van de cloud gaming ... dus consoles zijn niet meer van deze tijd.

Ik mis alleen nog het stukje:
", maar dat is mijn mening."

arcades zijn beter!!!

Aan consoles heb jij anders te danken dat je nu nog games kan spelen.

Als o.a. de NES niet waren opgekomen tijdens de videogame crash hadden we nu wellicht nog zitten dammen.

Cloud gaming zit nog in de kinderschoenen en het duurt nog een aantal jaar voordat dat helemaal ontwikkeld is.

Best aardig, maar ik vind het een beetje slap gelul. De poll zit ook heel vreemd in elkaar; van Nintendo kun je kiezen tussen NES/SNES/GameCube/N64, maar Playstation en XBOX hebben maar 1 keuze. Ik zie geen Wii, hoewel ik totaal geen fan ben, is de Wii wel baanbrekend geweest. DreamCast wordt over gepraat maar staat er ook niet bij.

Overigens vind ik het ook onmogelijk om een beste console te kiezen omdat ze eigenlijk niet met elkaar te vergelijken zijn.

Jezus, bespreken ze eindelijk iets wat gigantisch makkelijk te vergeleiken is, gaan mensen nog steeds zeggen dat het niet te vergeleiken is...

vergelijken

De Nintendo Virtual boy was ook episch voor zijn tijd, net als de Dreamcast

Je maakt een grapje toch he? De virtual boy was één grote flop.

Het was een grote flop maar wel episch als eerste 3D console

Over sega dreamcast hebben en niet in de poll stoppen en daarbij zit alles door elkaar en er zitten er rare keuzes tussen.

waarom staan de nintendo's los en de playstations bijelkaar?

Bij playstation is nooit echt veel veranderd behalve graphics update

is dat niet bij elke console het geval

Excuses voor de 3 Atari stemmers, maar ik heb m'n pollfail gefixed. Er kan nu op Dreamcast gestemd worden en met het verschil wordt rekening gehouden in de uiteindelijke telling.

Wat betreft de vraag van het samenvoegen van consoles: de poll biedt plaats voor 9 opties. Gebruik de reacties om te specificeren.

Super Nintendo all the way. De NES heeft wellicht een hogere nostalgie waarde voor mezelf, maar de Super Nintendo is gewoon zo'n gigantisch vet apparaat. De graphics de muziek, de games... Ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds hoteldebotel verliefd op. Van de oude consoles is de SNES de enige die ik nog bezit ook. De Dreamcast heeft ook mijn liefde, zoals dat behoort, maar het is niet te vergelijken met de SNES qua wat het voor de industrie gedaan heeft en voor ons gamers.

Aflevering nog niet gecheckt, komt later. Maar duidelijk sowieso de Sega Megadrive. Sonic is en blijft 'n eindbaas. Titels zoals Shinobi en Streets of Rage zijn eveneens niet te evenaren. En dan hebben we alleen nog maar de 'S' gehad ;-). (S)NES had duidelijk meer fanboys, en dat is hartstikke fijn, maar Nintendo is altijd voor de kleine jongens geweest, terwijl Sega toch een iets volwassener karakter had.

Ik ben opgegroeid met de PC, heb consoles altijd weinig aan gevonden.
Games als A2 Racer en de C&C series waren gewoon geniaal. Nu is het als PC liefhebber altijd nog een beetje huilen met de pet op. Ik heb nu een 3/4 jaar oude bak met een Quad core en een 4890, er zijn nog maar echt zo weinig vernieuwende en goede PC games dat ik me afvraag of ik niet beter met deze dure hobby stop.

Ik ga toch voor de SNES. gewoon. omdat ik die shit nu nog steeds speel op zijn tijd. 2 spellen vooral.. Donkey Kong Country 2 en Zelda: Link to the past. Nuff said.

Allemaal crap... PC FTW !

Ik denk dat het vooral is dat de Dreamcast de meest ondergewaardeerde console is geweest. Maar zoals hij op het laatst nog even genoemd werd, mijn voorkeur ligt nog altijd bij mijn geliefde C64.

Iedereen heeft wel nostalgische gevoelens voor de dingen van vroeger, maar feit blijft dat games steeds beter worden, de huidige generatie is het beste, duh

niet per definitie, duh.

de NES sowieso. heb er thuis nog 2 liggen met zon 30 spellen. heb als Jochie lang genoten van super mario 1,2,3 .Duck Hunt en Chip n Dale etc etc

nu nog steeds trouwens.

Damn ik ben het gewoon een keer eens met Dennis, blijf het jammer vinden dat dreamcast zo geflopt is. Heb er 1 thuis staan en er word nog wekelijks op gespeelt,

SNES is de beste. Ik heb hem nog steeds aangesloten aan de tv. Hij werkt nog steeds perfect.

De playstation is de beste console. In 2000 geintroduceerd en de productie is pas gestopt na 12 jaar! Er nog geen console die het langer heeft uitgehouden. Ik speel er nog steeds op ookal heb ik een playstation 3. Voor portable game consoles zou ik zeggen de gameboy collor.