Best een leuke battle, maar zoals de heren eigenlijk al toegeven: het is het beide niet. Nokia? Symbian? 41 MP? 700 euro voor een bril met diepte?

na mijn idee veel te lompe producten. houd de prijs ietwat lager misschien?

Een telefoon is voor mij nog steeds een apparaat om mee te bellen. Wil ik foto's maken kies ik toch wel voor een goeie digitale camera/spiegelreflex. Daar gaan die telefoontjes van hun leven toch niet tegen op kunnen (zoals steven al zei, MP zegt niet zoveel) De 3D brillen hebben naar mijn idee de toekomst voor een nieuwe ervaring van het beleven van films. Ze geven de mogelijkheid om "in" de film te zitten, maar hebben nog wel een lange weg te gaan. Jammer dat we niet zoveel van deze 3D bril in werking hebben kunnen zien, behalve dan dat je voor deze bril dombo-oren of een neksteun nodig hebt. Ik zeg bril! :p

Ik snap het niet hoor, hebben ze zo' n prachtig toestel met perfecte hardware en dan kiezen ze er vervolgens voor om er symbian op te zetten, ik bedoel wtf wat een faal van nokia.

Dat concert was awesome!!!!

Mensen die veel naar o.a. concerten gaan en graag mooie opnames willen maken, zijn echt wel bereid zo'n toestel aan te schaffen, of er nou Symbian, Android, iOS of Windows op staat.

Ohja en soms mogen echte camera's niet eens mee naar binnen, dit telefoontje kan je lekker makkelijk mee naar binnen sneaken.

Gekozen voor Dennis, omdat ik zijn Youtube/platenmaatschappij argument het meest overtuigend vond.

Voor de rest: beide crap en ik vind dit item nog steeds niet goed uitgewerkt: er moeten twee VERGELIJKBARE producten worden gebruikt. Op die manier krijg je namelijk een interessante discussie. Nu is het niets meer dan "mijn piemel is groter dan die van jouw, dus ik win".

Ik heb geen fotofoon gezien, ik zag alleen een baard.

Moet zeggen dat ze het beide net niet zijn.

Beide beetje lomp groot.
Telefoon is vet met de camera maar dan staat er geen android of windows ivm nokia op. de Bril is lomp leuk dat ie 3d is maar met alle kabels er bij ook net niet. kastje met android er op is wel dan weer koel. maar jammer dat we van de menus niet meer te zien krijgen van beide in dit geval.

41 mp in een telefoon... mijn nikon d200 heeft ruim 10 mp en maakt prachtige foto's, de hoeveelheid mp's zegt helemaal niets over de kwaliteit van de foto's en zeker in een telefoon zijn al die mp's verloren, doe maar 10mp's in mijn telefoon als ze er is een keer een degelijke lens voor ontwikkelen die ook iets kan met al die mega pixels, bij voorbeeld met een redelijk diafragma. Dei bril vind ik eigenlijk ook niets, ze zijn gewoon nog niet klaar om dat soort dingen commercieel uit te brengen. Laten ze ook die maar wat meer usable maken.

Die 41 MP zijn er worden niet gebruikt als je ene foto maakt. Ze zijn meer bedoelt als een soort van vervanging van een zoomlens, wat moeilijk is op een telefoon.
Het concept is heel slim en redelijk goed uitgewerkt in de telefoon.

41 megapixels, daar moet ik een beetje om lachen. Zo'n beetje de beste camera that money can buy op dit moment is de Canon 5D mark III, en die heeft 22.3 megapixels. Maar zo'n camera mag je niet meenemen naar concerten. Telefoons wel. En dat is waar het enige fatsoenlijke argument van deze aflevering aan bod komt. Daarom gaat deze naar Dennis.

Krijg je telefoons met 41 megapixel camera's en hoger, gaat het toch verneukt worden door instagram.

Leuke aflevering, maar beide dingen zijn het niet.