Dennis snapt er niet veel van he, computers...

Simpelweg voor Steven gekozen omdat dennis blijkbaar geen ruk weet van computers and audio setjes.

Dennis snapt inderdaad niet veel van computers, maar die alienware is veel en veel te duur. En die dockingstation doet mij een beetje denken aan zo'n old skool ghetto blaster. Mijn stem heb je Dennis.

EN STYLISH!
Lekker geluid zo tussendoor.
Ik vind het niet erg om langer naar jullie te luisteren. Soms komen jullie niet toe aan wat je wil zeggen vanwege de beperking.

Ik ben bijvoobeeld best beniewd wat Steef te vertellen heeft.

Wat is Steven irritant in dit item zeg, probeert eigenlijk alleen zijn eigen product te reviewen.

Dus dat

Dit was de beste tot nu toe

van flabber misschien wel, maar neit van TeamHWW

ik weet niet, steven was scherp en dennis geirriteerd, leuk sfeertje dus

Ik word echt schijtziek van die gesponsorde items van teamhww/gamekings. Verder leek de geluidskwaliteit van die enorme speaker echt waardeloos, dus beide crap.

Overigens vraag ik me echt af waarom Dennis geen tijd had voor dit item, er zijn slechts 3 ek filmjes geweest (de sfeer tijdens) en daar heeft Dennis bar weinig mee te maken.

Gesponsord? Waar zijn de ads, bro? Geluidskwaliteit? We dragen zenders. Hoe denk je daar 230 Watt doorheen te pompen. En geen tijd: gelul. We wilden ons concentreren op het EK met De Sfeer. Nu jij weer.

Waarom neem je het dan mee als je het niet normaal kan laten horen? Daarbij heb je geen ads nodig om gesponsort te zijn/worden. Nu snel je tenen weer in de schoenen proppen en niet zo geirriteerd doen.

Je begrijpt natuurlijk wel dat ik mag reageren op onnozele reacties, slep? Wiens site is dit nou? En ga gerust iemand anders vertellen waar hij/zij zijn of haar tenen kan steken. Als ik niets kan meenemen wat niet qua geluid door een zendmic goed kan worden opgepikt of door een camera kan worden gefilmd dan zijn alle geluidsets en beeld- en 3d-gadgets overbodig, slimmerd.

Naar sfeertje tijdens deze Versus?

Dennis, doe wat beter je best qua gadgets, want dit is meuk en Steven heeft gelijk. Pak iets wat dicht in je interessegebied licht zodat je er zelf overtuigend over kan praten (Dance, R&B, dubstep, bwhaha)

En the both of you: jullie raken zichtbaar geƫrgerd, dat vindt ik niet echt chill kijken hoe jullie elkaar afkappen en het nergens mee eens zijn, dan kijk ik wel naar een Tweede Kamer debat.

Verder kijk ik nog wel met plezier ;)

Wtf was er met je aan de hand Dennis? Steven was cool en relaxed, en jij stond daar als een dolle stier te zweten en stoom te blazen :S

Ik gok dat steven het had over de Logitech z-5500 als 5.1 set ipv dat onding?

kan bijna niet anders

Psssttt dennis ... volgens mij bestaat er al vanaf 2005 een docking station van Geneva .. de XL = 600watt. ziet er ook nog eens mooi uit .. check et.

Beide apparaten mwa, maar deze battle was weer een goeie!

LOL PC>CONSOLE

Trillende handjes, rooie oogjes, zwaar zweten, hard en gehaast praten, lekker bezig Dennis.. De gadgets zijn ook niet echt mijn ding..

Steven is deze keer sterker en niet een beetje.
Beetje betere tegenargumenten nodig Dennis.

De specs van de alienware zijn rond uit slecht gtx 555 voor game pc 0_o. En het verhaal over upgraden is ook onzin want je hebt maar 330 watt ter beschikking (meer kan de voeding niet aan en er zullen problemen zijn met de warmte afvoer) dus een beter video kaart is al bijna niet mogelijk.

Zelfs zonder te kijken kies ik voor de PC van alienware, reden: weer de zoveelste iCrap item. En dan nu, het filmpje kijken.

omdat dennis niet weet waar ie over praat, is mijn stem voor stevy...

Dennis, je item was echt ruk maatje. En als je jouw smaak gaat verbreden, doe dat dan met muziek, en niet met fokking Skrillex, jeez. Ach, lekker zelf weten natuurlijk :)

Steven had gewoon gelijk wat platform betreft, dat Alienware kastje is echter pet. Amper ruimte om je pink in te frotten, laat staan om je kast uit te breiden. Bovendien zie ik ook niet echt goede ventilatiemogelijkheden voor t bakkie, wat een game-pc toch echt nodig heeft. Kortom: beide items konden mijn goedkeuring niet wegdragen.

Even over de sfeer waar een paar mensen over moeten snotteren: het is een vs. Dus een beetje strijd mag best. Zo vijandig deden die twee echt niet tegen mekaar, naderhand hebben ze vast samen een aardbeien smoothy gedronken of zo.

Dude, mensen die niet snappen dat we dit juist doen omdat we fokken. Oh en vergeten dat we matties zijn... och. En wat muziek betreft: ik kan prima zelf uitmaken wat ik fijn vind klinken. Van Mozart tot Skrillex.

Dennis blijft lekker feiten afdoen als fictie. Zo'n speaker set slaat nergens op.

Steven is feit-technisch juist, maar Alienware is nepperij en dus niet echt netjes.
Dockingstation ziet er leuk uit, maar vooral niet meer dan dat. Allebei crap dus.

Ik vind dit nog steeds niet echt een leuk item...

Ik kan erg goed lachen om Dennis die een battle verliest

Alleen al omdat ie skrillex aanzet, werd het de game pc.

consoles zijn oude hardware. pc kan je teminste stap voor stap upgraden met de nieuwste shit. maar console fanboys snappen dat mayheps niet zo ^^

lol jullie weten allebei niet waar jullie overpraten xD alien is de duurste maar zeker niet de beste op de markt... en nog een puntje wat die ondertiteling betreft als je een beetje verstand in je cocos hebt zitten kan je alles ondertitelen... ook op een console! o.a. de ps3!

Die docking station sucked ass, veel te groot en lomp, en wie wil in fucks naam nou weer lampjes in zijn boxen als je ouder bent dan 12, dikke fail.
Die alien ware is vet, ook vet duur, doe mij maar dat budget en laat me zelf mijn onderdelen uitzoeken...

Moeilijk. De pc is vet, maar duur. Die dockingstation is misschien niet de beste, maar een betere prijs/kwaliteit verhouding. Die wordt het dus