Moest erom lachen.

Watskeburt met het Nano-Suit uit Crysis?

was ook mijn eerste gedachten.
Die ziet er veel en veel vetter uit als dat bolletje

dennis wint want echt ^^
heel cool, die hulc. je hebt natuurlijk ook nog de HAL van Cyberdyne(i shit you not), maar das basically hetzelfde ding, maar dan japans en met heel veel LEDS :)
maar...waarom heeft geen van jullie de Mjolnir armor van master chief gekozen?

hoe voorkomen jullie dat je niet met hetzelfde idee komt aanzetten, dat lijkt me wel een mogelijkheid bij deze thema's namelijk. Of is daar geen plan voor?

Vote voor Dennis omdat het echt is en ik het zelf ook volg. Tis gewoon boeiende shit.

Metroid heeft me nooit iets geboeid en ik snap de logica er niet achter om in een 'bolletje wol' te kunnen verranderen, hoe kunnen haar botten heel blijven als ze in een bal verrandert? Makes no friggin sense.
Voor een powersuit zoals dat ding van Metroid dan zou ik toch eerder kiezen voor Power Armor uit welke Fallout game dan ook
De T-51b omdat het legendarisch is, de Enclave Hellfire Armor of zelfs de Chinese stealth armor hoewel meesten dat niet zullen zien als power armor, maar fuck-it onzichtbaarheid heerst.

Voor een toekomstige Versus als jullie de mechs doen, iets waar ik niet van hou maar toch, dan hoop ik dat jullie niet alleen aardse mech in acht nemen maar ook buitenaardse behalve die van district 9, zo is de mech van Falling Skies bruut, maar waarschijnlijk is een van de oudste beschreven mech suits die ik me kan heugen de Martian Tri-Pod uit het boek War of the World door H.G. Wells (1898) maar dan de grafische interpetatie van Jeff Wayne omdat ik daar mee ben opgegroeid.

Waarom is steven altijd zo sneu aan het afzeiken ipv onderbouwde kritiek te geven?

Inderdaad, beetje jammer...

Overduidelijk Bio Booster Armor Guyver!

Dennis wint deze echt keihard! Een dikke FAIL! voor jou Steven want je wilt een discussie maar het enige dat je doet is Dennis negatief commentaar geven, jammer.

dat is toch mooi?

Vote 4 Dennis, maar reference naar Forrest Gump was geniaal

volgende keer weer een thema!

Ik moest lachen om de half retard forrest gump grap :D

De HULC, by far! Want echt, en nuttig.
Volgende keer de slacentrifuge?

...dus dan haal je Guyver aan en nog verkies je Samos, want die kan "in een bolletje veranderen". Alleen daarom al win voor Dennis.

Leuke versus