De ipad mini komt een beetje laat. Ik heb alweer een hele tijd mijn inmiddels ouderwetse galaxy tab 8.9, wat ik veruit het fijnste formaat vind.

Het accespoint van Steven is nice, maar voor in huis natuurlijk wel wat onhandig. Een UTP kabel naar een plafonddoos trekken is mogelijk, maar dan zou je een lichtpunt moeten laten vervallen.

Omdat het te veel coverage krijgt van jullie krijgt iedere versus met een Apple product een fail van mij, hopelijk brengt dat een idee over.
Stel nou dat je een student bent en je wil gadgets maar wil niet extra betalen voor het design, of je hebt gewoon een hekel aan itunes dan heb je dus niks aan een groot deel van jullie reviews.
Daar komt bij dat Apple lang niet de eerste was met het concept voor kleinere tablets maar blijkbaar bereikt dit concept jullie alleen via Apple.

AMEN BROTHA! weg met die apple zooi in de versus, ik weet niet hoeveel versus afleveringen er nu zijn geweest maar 75% van de afleveringen was wel iets dat met apple te maken heeft gehad. al zij het in de vorm van een speaker set een applicatie (het is toch zo'n moeilijk woord dat het ingekort moet worden naar app) een joystickje of een friggin nieuwe iphone/tablet. Het ene word groter, het andere word kleiner, en het word allemaal altijd dunner en lichter, maar ondertussen is je batterij na 2 uur leeg omdat je er niet van af kan blijven. (en slecht oplaad gebruik wat je batterij verpest) Probeer eens 10 afleveringen achter elkaar te doen (zonder special topic) waarin geen smartphones of tablets worden behandeld. Ook voor mij een auto-vote voor Steven.

Ik ga hem geeneens kijken, Dennis voor iemand die vurig zegt geen fanboy te zijn neem je wel verdomd veel van ze mee.

Ik neem mee wat relevant is. En als Apple iets uitbrengt, is het sowieso relevant. Mocht je denken: hij koopt of krijgt veel Apple-shit... nope. Gewoon aanvragen en lenen.

En als Apple iets uitbrengt is het sowieso relevant? Dus objectief kan je ook niet meer zijn?

FLIKKER OP MET JE KUDT APPLE HIPSTER ZOOI.

Zo, dat is er ook weer uit.
Volgende keer weer iets origineels mee Dennis?

Als je die routers nou overal installeert, dan kun je lekker met je iPad skypen zonder daar een te duur mobiel abonnement voor te betalen. Tot die tijd zijn ze allebei meh.

Ik denk dat er maar weinig mensen een mini tablet gaan kopen als je voor hetzelfde geld een volledige desktop kunt aanschaffen. Of een 2e hands laptop. Ik geloof niet dat het mensen een zetje zal geven. Daarnaast is het na je iPhone5 wel echt beetje voorspel aan het worden.

Zowel de iPhone5 als deze mini tablet zijn niet echt 'bijzonder' en ik krijg als consument al een bukake aan Apple hype over me heen.

Doe mij de volgende keer maar weer dat speelgoed. Vind ik veel 'boeiender' om te zien op mijn zondag dan een ipad mini waar je al word mee doodgegooid.

Als je dan de 7" formfactor voor tablets ter discussie wil stellen, waarom neem je dan niet een Nexus 7 mee ipv een ipad mini? Hij komt al ter sprake in het item en dat is niet voor niks. Hogere resolutie op een kleiner scherm, widescreen, betere hardware en een stuk goedkoper. Of iOS t.o.v. Android een voordeel is, daar zijn de meningen denk ik over verdeeld. Dan blijft er vrij weinig over om te zeggen voor de iPad mini. Die brandmelder is een AP voor aan je systeemplafond op kantoor, #care...

Wat anderen in principe ook al zeggen. Concept van een kleine tablet bestaat al heel lang, maar pas als apple er eentje van maakt komt het enorm in de spotlight. En ook hier bij jullie is het telkens weer een apple product en telkens zeggen jullie zelf ook "het is niet wereld vernieuwend, maar...". Hiermee graven jullie toch jullie eigen graf, want heb het er dan ook over wanneer dit wel vernieuwend is, en niet pas wanneer apple het doet. Apple wel of niet boeit mij niet veel, of het iets nieuws is wel.

Daarom ook absolute win voor Steven.

Heel vervelend hoe Steven steeds over Dennis zijn tijd heen aan het lullen is en dan gaat piepen als het andersom gebeurt. Desalniettemin inderdaad een beetje lame om een ipad mee te nemen, en het practisch nut van Stevens accesspoint is voor mij ook niet van toepassing. Voor mij deze keer poeperdepoep.

Jezus, gewoon weer een Apple product. Ga deze keer niet meer kijken (en de volgende keren ook niet meer als het zo door gaat), want zoals eerder al gezegd: als Apple komt met een format wat al lang bestaat is het opeens relevant? Fail. Wil je met een vernieuwend product aankomen? Neem dan een Windows tablet mee. Lenovo (en volgens mij ook andere merken) doen er bijzondere dingen mee, de laptop/tablet in 1 producten.

doe eens origineel en niet om de week een apple product :(

Hèhè nu hebben we bijna alle producten van Apple gehad. Nog twee afleveringen ofzo en we hebben er geen last meer van. Nog even geduld iedereen.

30 keer roepen dat je het "voornamelijk over het concept" en "dit formaat" wil hebben, maakt het geen algemeen praatje. Nog steeds heel veel apple-talk. Retina-displays, en A6 chips is niks conceptueel aan, dat is Apple. Neem die andere mini-tablets dan ook gewoon mee, en zeg niet dat het een algemeen praatje is.

Wel een leuke aflevering jongens.

Met je WieFie... je zegt toch ook geen HieFie bij HiFi?

Maar wel biefie als je zon worstje bedoelt, dus wattefack...

Goed, Dennis, als wat je zegt waar is, dan is de Surface ZEKER relevant te noemen, dus behandel dan die ipv weer een iUnit nummer zoveel.

Al die Apple producten hebben hun waarde wel, ik had zelf ook een iPad2, maar echt gadget waarde hebben ze niet, aangezien iedereen ze van mijlen ver ziet aankomen. Dat en als Apple je niet sponsort doe je echt iets fout, waarom zou je dat bedrijf zoveel gratis reclame weggeven?

Beide producten niet erg bijzonder.
POE bestaat al weer een tijdje heb je ook alleen wat aan als je switch POE ondersteund. Aansluiten op je huidige netwerk kan niet zomaar want als dat geen POE ondersteund moet je alsnog een stroompunt maken om het apparaat te laten werken. Volgende keer graag wat meer verdiepen in je product. De vorm is zeker niet bijzonder want deze 'rookmeldervorm' hebben wij als bedrijf toch zeker alweer 7 jaar ;-)

Leuke Versus