Dennis... ik moet het met Steven eens zijn. Al snap ik dat je excited bent over je app, na 3x 30 sec snapte ik ook niet wat de fok je bedoelde. Get to the point man...

Maar mijn stem gaat ook niet naar Steven want HTC is meer HTGay!

Pijnlijk! ha

De HTC, alhoewel ik zit te wachten op de NL release van de Nexus 4.

Die Airparrot is leuk en aardig, maar mijn laptop heeft een prima scherm, en als ik dat op tv wil zien dan gebruik ik idd wel een HDMI kabel.

LG niet meer in de markt? Steven ben je de Nexus 4 vergeten? Ook van LG!

Overigens hoe zit het met het streamen van video als je een video start via je desktop als je muis bewegen al laggy gaat? Dat werkt zeker al helemaal niet meer?

Ben wel benieuwd hoe goed het echt werkt namelijk misschien iets voor ons op het werk...

waarom praat Steven en nog steeds doorheen en is hij goed in tijdsmanagement bij Dennis en niet bij hemzelf?

Steven... Iets minder bashen op iemand anders en iets meer over je eigen minimale htc update... Punt voor dennis... Zocht dit al langer...

Stevens, of je het nu bewust doet of niet, kap nou eens met dat afzeiken van je. Want afzeiken is zo makkelijk en niet constructief. Kom gewoon met argumenten waardoor ik iig en misschien anderen met mij, je gelijk kunnen gaan geven.

Niemand is perfect maar doe Dennis een tijdje na, gewoon relaxt en probeer de voors en tegens tegen elkaar af te wegen, van wat je collega heeft meegenomen. En zonder steken onder water, waarvan je denkt dat niemand ze doorheeft, zul je dan een stuk verder komen.

Allebei crap. En ook al komt Dennis door z'n eigen schuld steeds tijd tekort, het feit dat Steven er dan ook steeds doorheen gaat lullen helpt ook niet.

airparrot heeft de grootst lag ever...

Julie hebben het zo druk met afzeiken....ik heb echt geen idee wat Julie nou eigenlijk meegenomen hebben.

Allebei crap. Dennis' verhaal was weinig overtuigend en bij Steven had ik geen idee of ie nou android aan het promoten was of de telefoon, en waarom dan die telefoon tov andere telefoons. Kortom, deze was één grote warboel, dus geen winnaar.

eens

eens.

leuk idee dat airparrot, maar ik vind het handiger om me xtreamer naar m'n versterker, afstandbediening erbij en gaan met die shit. Sowieso een voorstander van Android. en deze HTC werkt erg goed.

Als Steven nou eens niet zo zeikt over Dennis, dan zou ik ook nog wat mee krijgen van die overrated telefoon die hij mee genomen heeft. En Dennis, Steven heeft gelijk. Lekker relaxt blijven, maar wel to the point komen, anders scoor je geen punten.

Naast het feit dat ik geen fan ben van HTC, heeft Dennis een punt als ie zegt dat het toestel er één van velen is, weinig tot geen unieke features. Airparrot is, hoe klunzig het verhaaltje van Dennis ook was, daadwerkelijk een unieke oplossing voor een 'probleem'. Daarom m'n stem naar de airparrot.

leuk, zo'n battle, maar nu weten we nog niet wat het product zo leuk maakt. het was een beetje 'jouw moeder is dik dus jouw product zuigt'

Sorry jongens, ik begrijp er nog steeds geen kut van. Los daarvan blijft dit een kut item.

steven, je bent heel irritant met de hele tijd dennis te onderbreken in zijn argumenten. just sayin

Ik zet altijd mijn laptop en ps3 aan en ga film kijken. Just as easy