Zo'n bobble is toch totaal useless in Nederland.. ik mag hopen dat Steven dat zelf ook door heeft. Duidelijk een win voor Dennis, wel een beetje lame om mee te nemen want iets dat vliegt is bijna per definitie een win.

ondanks dat quadrocopters awesome zijn, vind ik kwaliteit van deze camera maar matig

ik blijf wel sparen tot ik alles hiervoor kan kopen http://www.youtube.com/watch?v=v-B2yfmU89k

Nice!

wanker and shanker

Ik drink altijd al water uit de kraan als ik een keer water drink.Die air drone is wel grappige.

Ik ken 2 mensen die zoiets kunnen of al gebruiken op het werk. de Bobble is handig voor de wielrenners en op geld te besparen. en de Drone gebruikt mijn baas om luchtfoto's mee te maken voor onze 3d impressies, waardoor het uiteindelijk goedkoper is om het te laten doen door een professioneel bedrijf. het is maar net waar je het voor wil gaan gebruiken.

@thedarklord gaaf filmpje zeg!

Verder de drone natuurlijk want water is prima uit de kraan...

"buurmeisje" en zo ... ha ha ha

Handig zo'n
"camera" ....

De bobble is een typisch gevalletje van een probleem creëren wat niet bestaat. Ik verwijs jullie graag door naar de volgende website:

http://www.water.nl/water.htm

'De bronnen die gebruikt worden voor kraanwater, zijn beter van kwaliteit en worden wettelijk beter beschermd dan de bronnen die gebruikt worden voor flessenwater.'

'Het eindresultaat van alle drie de waters (mineraalwater, kraanwater en bronwater) is hetzelfde: schoon, veilig en betrouwbaar drinkwater'

'Nederland is nog steeds een van de koplopers op het gebied van schoon drinkwater.'

Flikkert op met zo'n flesje, geef mij maar een quatrocopter.

Inderdaad: kraanwater is gegarandeerd zuiver, bij flessenwater hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Maar goed, degene die zich laat oplichten om het duizendvoudige te betalen voor hetzelfde water, laat zich misschien ook verleiden tot zo'n suffe fles.
Oftewel, voor de zoveelste keer begrijpt Steven niet hoe de wereld in elkaar zit...
http://youtu.be/XfPAjUvvnIc

Over gezond verstand gesproken. Een fles met een filter gebruiken voor ons kraanwater. Plastic gebruiken ervoor en dan niet door hebben dat het ranzigste gedeelte aan de buitenkant van je filter zit. Je eigen speeksel.

Nee die helicopter, dat is de win.

Leuke show, maar waarom die waterbottle als je zelf al toegeeft dat het niet nuttig is.

idd

Better drink my own piss!

Hoe zou het met dat koolstoffiltertje zijn na drie maanden lurken? Lekker hygienisch! Dan maar de heli. Ik had overigens wel wat meer info willen horen over de heli: hoe lang en hoe ver.

Hahahaha dat ook.....zeiken op 'dat is echt iets voor rijkeluiskinderen' terwijl je zelf een gadget meeneemt voor mensen die ons briljante kraanwater niet goed genoeg vinden.

Eens even rekenen: Wat drinkt een gemiddelde Evian-snol op een dag? Twee liter, anders gaan je tieten zakken. Wat kost zo'n fles? Zeg een euro. Wat zit er in zo'n fles? Anderhalve liter pure, gefilterde en gezegende nonsens. Zeggen we voor 't gemak even 1.50 per dag. 365 dagen in een jaar en voila, gefeliciteerd, je hebt zojuist met je eigen gadget die quadrocopter mogelijk gemaakt. Heb je nog kwartjes over voor een aantal zuurtjes.

De bobble kost 11,- en om de 300 flesjes moet je een nieuw filter á 7,95 er in zetten, dus da's nog best duur!

weet iemand hoe het liedje heet aan het eind van dit filmpje?! (vanaf 8:30)

bedankt...

Beide gadgets zijn vet, maar 300 is wel te veel voor een klein beetje vliegplezier. Die fles is in Nederland misschien overbodig, maar op reis zou ik m wel mee willen nemen. Goede timing zo vlak voor de zomer.

AR-Drone want AirWolf!

Die quadrocopter is gewoon vet, Steven moet niet zo zeuren. Ik vind 300 euro schappelijk, gezien de opties. Ik zat al aan de duizend te denken.

Jongens houd de eer aan jezelf en kap er gewoon mee, geef de zendtijd maar aan buitenbeeld. Ps: steven heeft gewonnen aangezien hij een gadget heeft die ik niet ken, een quadrocopter is nogal 2010 vind ik. Zometeen komt hij nog met een rc autotje die over de muren kan rijden.

Als je een qudacopter wil, ontwerp en bouw er dan zelf een. Die kant en klaar shit is voor mongols.