Iphone is grappig, sonos-set is uberfatt, alleen niet te betalen...

Je hebt hem gekocht dus je bent wel een fanboy. Volgens mij heeft apple sowieso betaald voor product placement bij flabber. Geniet van je bijna gratis iphone 5.
Btw Dennis is altijd wel heel schappelijk tegen Steven, maar Steven verdient het om gewoon hard tegen in te gaan.

Mastertroll ben je toch ook, Manon. Master!

thx, I try

Tuurlijk is de ihpone 5 een betere toestel, net als een s3 beter is dan een s2 and so on. alsof ze een slechtere telefoon gaan maken...

Het is gewoon de prijs die het belachelijk maakt

Volledig mee eens.

Dennis z'n argumenten op een rijtje: Niemand gebruikt NFC, hij ziet er mooi uit, nieuwe aansluiting achterop is kut.

Top.

Dan heb je daar een Sonos staan en dan moet je naar je pc lopen om een muziekje te starten?
Terwijl je een iphone in je hand hebt?
En v.w.b. die iphone 5; alleen al voor wat die iphone's in het algemeen meer kosten dan een qua funkties en specs vergelijkbaar Android toestel kan ik veel leukere dingen verzinnen om te kopen.
Het enige goede argument om voor een iphone te kiezen wat uiteindelijk altijd overeind blijft is de gebruiksvriendelijkheid.
Maar als je met het bedienen van een Android toestel geen problemen hebt dan vervalt ook dat argument en betaal je gewoon te veel voor wat je er voor krijgt.

Vorm en design is ook een ding waar mensen voor willen betalen heh. Want zoveel mooie smartphones zijn er niet tegenwoordig. Die S3 van Samsung is zelf ontworpen door advocaten (zeg maar) zodat ze geen rechtzaken hoeven te voeren. Maar de iPhone 5 is, tegen mijn Android loving donder in, absurd slick. Absurd.

Kijk even naar de HTC One S, een beauty! Kan het design van de veel te overhypte Iphone totaal niet tegenop.

Je maakt een grap McKroket... :S Smaken verschillen zullen we maar zeggen dan.

+1 voor het luistermomentje

Zit nog steeds te twijfelen of ik een iPhone of een andere smartphone moet kopen. Alles wat ik heb is mac maar dat ding overtuigt me gewoon niet. De speakerset is de winnaar want: dat hoofd van Dennis door die herrie :D

Wacht even, na twee x 30 seconden uitleggen waarom je objectief bent en echt geen apple fanboy, kom je aan met het argument dat het 'een mooi design is'.

Want dat is het argument om een telefoon te kopen.

Die Sonos set, ondanks zijn 1500 euro, zou ik misschien toch kopen. Als je 5 a 10 jaar doet met een geluidssysteem en je houdt van muziek, waarom niet?

Sorry Dennis Steven wint.

Uiteraard win voor keuze nummer! Instant herkenning.

Je beredenering staat als een huis. Maar inderdaad, ik als beroepsmekkeraar vind die stomme iPhone 5 toch eigenlijk niet zo stom. En tsja. Maar die Sonos-set is echt WTF als je 't in het eggie hoort. Bizar.

iPhone 5. Heb 'm zelf ook en ben echt super tevreden. Sonos klinkt tof (afgezien van die takke-herrie), maar ik ga echt niet 10k uitgeven om m'n woonkamer te voorzien van epic sound :/

Nog voor ik het gezien heb: sowieso niet die iPhone. Overrated, overpriced apparaat.

Vooor eens hebben julie beiden iets meegenomen wat functioneel is....

Goed zo...

Wat is de titel van het liedje?
B.v.d. Noga

Ondanks dat ik nog steeds op de slacentrifuge zit te wachten, en niet op een ruimteschip, of een artikel met de prijs van een ruimteschip, wint Steven het dit keer. De Sonos is voor iedere muziekliefhebber een geweldige must-have. Dennis heeft mij niet overtuigd waarom een iphone 5 nou beter is dan een 4S.
In principe zou er dit keer ook nog wel een optie "alle 2 win!" bij mogen in de poll.

Volgende keer gadgets met een maximum van €25,-?

Of het beste eten uit de supermarkt

Darrien Kelly - party rico sowieso winnaar

Stem voor Steven. Zoals ik vaker heb vermeld, ik ben apple ziek, dus stem ik automatisch anti apple.

Flikker toch op met je iPhone 5. Kopen en dan nog steeds zeggen dat je niet de grijze massa achterna loopt... Wat een BS, je bent gewoon een fanboy.

Duidelijk problemen met je oren heh, jochie.

Apparatuur is raar tegenwoordig. Waar vroeger een tv een 'leven lang' mee ging, kopen veel mensen nu elk jaar een nieuwe telefoon/tv/computer etc. En op de dag dat je iets koopt is het al in prijs verminderd, behalve natuurlijk apple producten, want die gaan niet in de uitverkoop, die gaan gewoon uit de handel als er een nieuw product is. Smeerlapperij. Dat is het. Iphone 5 is een toffe telefoon, maar als je een iphone 4s hebt, die nog in goede staat is, waarom zou je in godsnaam die 5 moeten? Maarja je kan niet een jaartje langer wachten, want dan is de 6 er al. Oh nee, eerst de 5s. :| (speakers zijn onbetaalbaar, dus voor geen van beiden gekozen in de poll)

Win voor Steven. Fail voor Dennis. iPhone5 blijft geldklopperij, ik heb van werkelijk niemand tot nu toe een goede reden gehoord om de iPhone 5 te kopen. Elke keer "het design is vet, het werkt gewoon lekker", beetje lafjes want voor een paar honderd euro minder heb je bij een ander merk een telefoon die hetzelfde doet.
Dennis volgende keer beter aan je argumenten werken.

Leuke VS