Ik heb zelf ooit een aantal maanden met die lego mogen spelen op school. En dat was echt supervet. Deze gaat zeker naar Steven!!

Oei... Moeilijke keuze... Toch puntje voor Dennis... Ik ga niet meer met lego spelen, Hoe cool het ook is...

Fijn dat jullie elkaar laten uitpraten en dat die 1 minuut bel weg is...

Eens, stuk beter zo...!

Wat is, GODVERDOMME, de tussenstand van Flabber vs TeamHWW. Of stemmen we hier voor jan lul in die poll?!

Who gives a flying fuck dude. Het is gewoon een opiniepeiling per aflevering.

Steven wint wat mij betreft. Niet zo zeer dat ik het zou willen hebben maar hij ontkracht binnen een paar seconden waarom Shield het niet gaat halen.

Inderdaad waarschijnlijk te duur en je kunt het straks op een beter scherm spelen i.v.m. een tablet :-)

Hele lastige keuze dit keer. Ik heb voor de EV3 gekozen omdat dat zich al bewezen heeft met eerdere Mindstorms sets. Project Shield, hoe vet het ook is, moet je nog maar van afwachten wat het gaat worden, hoe duur het is, en of het wel aan slaat.

Dennis je vergeet te vermelden dat je wel een nvidia kaart van de nieuwste 600 serie moet hebben als je je games van pc naar shield wil streamen.
<br>
Mijn keus gaat uiteindelijk toch naar de lego omdat ik de tofheidsfactor daarvan, zeker voor kids, echt enorm vind. De shield is een goede tweede, maar ik ben nog door geen van de android 'consoles' echt overtuigd.

desalniettemin

Lego wint voor mij, dat project shield interesseert me niet. Echter, die lego is onbetaalbaar nu dus iets goedkoper mag wel ;)

Nu vind ik het jammer dat er geen keuze is van "beide erg vet". Ik kan niet kiezen... De LEGO is erg duur, maar als die Project Shield duurder wordt dan de Vita, wordt het niks. Verder een goede aflevering!

Ik kan er nog steeds niet tegen dat Steven links zit en Dennis rechts. Het is toch potverdomme geen TeamHWW vs. Flabber?! We moeten NU met z'n allen opstaan om een einde te maken aan deze nonsens en gewoon de tweestrijd krijgen die ons beloofd is!
Overigens is technisch lego helemaal de bom, maar wint Project Shield vanwege de potentie voor modders en ook omdat het een opstapje is naar next-gen. Dus.

Ik moet toch stemmen voor Steven. Niet omdat ik LEGO toffer vind, maar Project Shield heeft voor mij één groot nadeel. Dat streamen van Steam is cool, maar je hebt daarvoor in je PC minimaal een Nvidia GTX650 voor nodig. Nu is de goedkoopste 120 euro, maar als je die niet hebt, moet je die wel kopen. Daarbij staat dus als je gaat streamen je PC aan en speelt de game daar ook op. PC is dus niet bruikbaar door andere op dat moment en dan kan je beter achter je PC gaan zitten met een controller.

Goede VS. Maar ik ga voor de lego