Steven, kom volgende week anders met een betamax videorecorder aanzetten ofzo. Of een van de andere redundant tech items uit onderstaande link;
http://www.youtube.com/watch?v=9JzfpOngnZY&feature=youtube_gdata_player

Dat afwasbare keyboard is wel handig overigens. Is ie ook dishwasher-proof?
Kortom: wederom win voor Dennis.

IPod touch vindt ik maar lame... De basis moet muziek zijn en daar krijg je dan max 64GB voor. Waar de iPod classic 160gb had.

Afwasbaar toetsenbord ftw... Ik hou alles schoon maar zou graag alles onder de kraan gooien... Bijpassende muis ook graag...

`Daar moet ik toch een zwaar inhoudelijke reactie op geven. Ik heb die iPod classic en heb een kwart vol gekregen met muziek. Je hebt simpelweg niet de tijd om 64g muziek te luisteren, het meeste is toch troep.

En je kan ook een toetsenboard van de Action wassen. Gewoon de toetsen eruit wippen met platte schroevendraaier, stop ze in een sok en zet die wasmachine lekker heet aan. Het is maar plastic.

Volgende keer Gopro3? Of DragonBall vs One Piece! Of Shounen Jump vs Marvel. Ik ben erg benieuwd of de mensen hier meer Japan of USA minded zijn.

Code Geass, Gundam 00 en Death Note.
Als je een aanrader hebt van +- 50 eps hoor ik het graag.

Hunter x Hunter. Je kan de originele serie kijken, en dan nog de OVA's. Maar ik raad je aan de remake te kijken die nu nog loopt, aangezien die imho beter is en de manga beter volgt. Zit nu op aflevering 52.

Steins;gate is sowieso de moeite waard. Ergo proxy is ook tof!

Is zo'n ipod dan niet gewoon een mini tablet?
Ik word persoonlijk een beetje flauw van die honderduizend verschillende varianten op hetzelfde touchscreen dingetje.
Zo'n toetsenbord zou ik thuis niet willen en ik houd mijn eigen toetsenbord goed schoon. Heb bewust een toetsenbord gekozen met toetsen die niet te hoog zijn en die goed aansluiten zodat er niet te veel zooi tussen kan kruipen.
Maar op het werk zie je gewoon dat mensen veel minder zorg besteden aan het materiaal (zeker op flexplekken) en regelmatig zou je wensen dat je alles inderdaad even in de wasbak zou kunnen gooien en even flink met de schuurspons er over heen kon gaan.
Blijft alleen het probleem dat waarschijnlijk niemand zich geroepen voelt het ding schoon te maken, op een enkeling na.

Steven zal nooit meer winnen op deze manier ^^

Mooi, al die verkapte Apple reclame hier.

Oh en nu is er natuurlijk een nieuwe iMac en iPad Mini... dus die komen vast ook nog langs.

Steven, eerst Dennis afzeiken dat hij met een iPhone 5 aan komt, kom jij met een iPod Touch.... really?
Dit kan je toch niet serieus nemen :p

idd niet serieus te nemen

Steven zeikt eerst dennis af dat hij een iphone 5 meeneemt, hypocriet much?

Toetsenbord natuurlijk. Wat een goed idee!

Welke ransaap wast nou nooit z'n toetsenbord? Sowieso kun je je toetsenbord gewoon afnemen en afwassen. Zolang je m daarna maar goed laat drogen.

Ik kocht normaal altijd gewoon toetsenborden van 5 euro tot 7,50. Zodat ik die gewoon om het (half) jaar kan vervangen zonder me daar druk over te hoeven maken qua geld. Echter tegenwoordig zijn de goedkoopste toetsenborden al 15 euro. Dus wellicht is dit een mooi alternatief. En al die dure gaming toetsenborden zijn allemaal gelul. Mijn MS comfort curve 3000 voldoet prima.

ik ben het apple logootje in deze rubriek wel zat, dus ik koos voor het toetsenbord.

Snap werkelijk het hele idee van zo een Ipod Touch niet, zeker wanneer je het gaat vergelijken met andere handheld consoles. Op zo een Touch kan je toch niet gamen? En 299 om wat muziek te kunnen luisteren?? Leg wat geld bij en koop een goede smartphone (met uitbreidbaar geheugen, geen Apple *kuch*..)

Leuke presentatie van Dennis en grappige gadget(een van de beste tot nu toe IMO)
Paar opmerkingen over Steven
-Hypocriet zoals anderen hebben gezegd
-Apple wordt wel heel vaak gebruikt en als je niet voor het design met hoge kosten gaat dan wil je geen enkel apple product
-Apple krijgt al buitengewoon veel coverage op het internet en ik verwacht eerder interessante af en toe geeky dingen waar ik zelf niet op kan komen van jullie(jaja hoge verwachtingen)

Ipod touch.... Wat ik afgelopen vakantie zo relaxed vond aan mijn oude Galaxy S die ik als MP3 speler gebruikte, was dat ik in het vliegtuig ook nog lame ass games kon spelen, op mijn bestemming kon bellen met dat apparaat, en dat als de batterij leeg was, ik die kon wisselen voor een volle. Daarbij gebruik ik thuis mijn netwerk om mp3 te streamen, in de auto een usb kabel aan m'n android, of old-school radio en verder gebruik ik zo'n ding niet.
Overigens nog bedankt Dennis, ik heb m'n toetsenbord omgekeerd, en ik denk dat een bioloog kan afstuderen op hetgeen eruit kwam.

Volgende keer dan eindelijk een slacentrifuge?

Dennis heeft gewonnen. Door presentatie. Maar ook omdat als je een keer moeite neemt om eens een keer goede In-Ears te kopen je echt kak geluid bij zo'n touch krijgt. Dan kun je nog beter zo'n Sansa Clip+ kopen die is intern gewoon beter.

Doe toch maar de Ipod