'Maar je zit toch enorm voor lul op dat ding?' hahahahahaha

Lastig, heb toch voor Steven gekozen. Die YikeBike is gewoon veel te duur

Als Batman zijn Batmobile en Batwing kapot heeft kan hij nog altijd de Batbike pakken.

Dus win voor Dennis.

YikeBike is lache, maar zoals Dennis al zegt; er is nog geen goede markt voor. Alleen ik word zo gek van al die micro-handhelds... je moet onerhand met een verrekijker gamen.

Ik ga voor de Yikebike!

De naam van het vervoersmiddel is iig goed gekozen. Yikes! Wat een onding.

Waarom moet je nou weer zo onaardig doen tegen die arme Vista Steven, er komen straks eindelijk wat toffe titels bij, en de ps1 lineup is nu gestart. Hij komt er wel!

Allebei vet, maar die fiets is niet een fiets als je zonder batterij nergens komt en na tien kilometer wil ik nog niet stil staan. Zeker niet als ik daar minimaal tweeduizend euro voor neerleg.

Gameboy Micro....koop er 2 heb je het geldt er uit....Maar kan je er ook een Gamboy DJ Tracker op aansluiten?

Werkt de Litle sound DJ ook? En zit er een kleine mini Jack in?

Die "yikebike" is qua design, concept en uitwerking wel echt nice ... maar blijft gewoon "a solution looking for a problem" volgens mij.
Mijn fiets lijkt erop, met vol wiel en naakt zwart carbon enzo ... maar is wel pakken stabieler, sneller, comfortabeler, veiliger, etc ...
En een fiets op batterijen? Seriously? Zijn we zo lui geworden?

Die bike is leuk maar een goede 2k voor een fiets die 10km mee gaat, belachelijk! Voor dat geld kan je een belachelijk goede mountainbike of racefiets kopen waar ik mijn ziel voor zou verkopen.
En die "gameboy", als ik op een schermpje wil spelen dat kleiner dan de helft van mij telefoon is dan snij ik mijn pik er wel af omdat dat een leukere besteding van mijn tijd lijkt...

Als jij de keuze hebt tussen A: Het afsnijden van je pik en B: Een spel spelen op een scherm dat kleiner is dan de helft van je telefoon kies jij voor A: Het afsnijden van je pik.
Hoe kom je ├╝berhaupt op het idee van het afsnijden van je pik? Waarom kwam dit in je op?
Misschien moet je eens met iemand praten.

Bluf.

Wie biedt 2k voor de ziel van Drewster? Verder ben ik het eens met 'bluf' en 'wellicht moet je met iemand praten'.

'Gameboy is altijd regio vrij geweest' met nadruk op geweest.

Sinds de GBA spellen zijn er regio's gekomen die versterkt zijn door de komst van de DS, dit valt goed te ervaren met Pokemon (haters gonna hate maar de spellen zijn gewoon verslavend) een Amerikaanse Pokemon Emerald (en anderen) wilde niet communiceren met een Europeese DS of DS lite. Waardoor je geen Pokemon kon overzetten naar je Diamon, Pearl of Platinum spellen.

Mijn stem gaat uit naar de YikeBike hoewel als ik persoonlijk 2000 euro aan een fiets uit zou geven het een iets betere wielrennersfiets is, geen wereldklasse want dan kom je nog een paar duizend euro te kort en dan zou ik net zo goed een auto kunnen kopen.

beide tof, maar die nintendo is niks nieuws. dus...dennis wint een stemmetje :)

Leuke versus