Dennis alweer een speaker...

Allebei vet, maar toch is de laptop net iets cooler. 2000 is inderdaad niet veel als je het vergelijkt met een macbook pro.

Teufel is naar mijn mening overpriced. Voor hetzelfde geld kun je kwalitatief betere speakers kopen die mooier in een woonkamer passen. Dus mijn stem gaat naar de MSI, omdat dikke laptops altijd awesome zijn.

Alleen omdat het alweer een speaker is heeft Steven gewonnen wat mij betreft :P

Rot ff een keer op met die speakers...

"Die papa kijkt boos" ... zei mijn zoontje van 3 toen hij de foto zag bij dit artikel.

Ik ben echt 'n geschifte speakerfreak ... maar zo'n "cinebar" doet mij werkelijk niets.

FAIL, omdat je voor 2000 euro beter een fatsoenlijke desktop + laptop kan kopen.

Niet mee eens, voor Film monteren op locatie is deze laptop meer dan geschikt. Dat kan je bijna niet doen met een desktop. Ook als DJ tool is deze zeer geschikt (zo vaak meegemaakt dat goedkope laptops vast lopen).....jammer dat dit in deze bespreking niet aan bod kwam.

Dennis, een stem voor je Lamb of God shirt

Stomme spullen.

En flikker op met die kut speakers. Ow wow, er staat een label op, laten we een uitzondering maken.

Zoek eens leuke spullen om mee te nemen. Niet iedereen die dit kijkt is een bleke, contact schuwe, rock muziek luisterende IT nerd.

Of misschien val ik compleet buiten de doelgroep.

Uhuh.

Jij valt overal buiten :)

Dennis, misschien is dit interessant om te lezen http://news.cnet.com/8301-13645_3-20043426-47.html Als je overigens geld hebt, koop je nu een Yamaha soundprojector of wacht je tot de THX versie op markt komt. Maar voor weinig geld zal de Teufel niet slecht klinken.

De reden dat ik toch altijd weer kijk naar deze flimpjes is omdat het zo duidelijk is dat de presentatoren graag wat 'sterkere' argumenten willen gebruiken (elkaar harder willen afzeiken) maar zich netjes inhouden. En het affakkelen van welke 'gadget' er ook weer wordt meegenomen in de comments. Heerlijk.

Voor het eerst dat ik denk waar is de knop 'Allebei cool!'

Lol dat einde was geniaal.
Ik ga voor de gaming laptop, rationeel gezien weet ik dat je beter een desktop kunt gebruiken voor gamen en een goedkope mobiele laptop voor de rest.
MAAR ZE ZIJN ZO AWESOME

De laptop met kleurenbeeldscherm! De cinebar is opzich ook wel mooi, maar inderdaad de zoveelste speaker.

En Steven heeft zich een keer gedragen, dus daarvoor sowieso al kudo's!

Geen van beide in dit geval, voor 2200 kan je een veel krachtigere desktop samenstellen, en soundbars blijven gewoon butt. Wel leuk dat je die 3 jaar garantie hebt op een voorwerp dat een half jaar later alweer outdated is. (Ofwel een half jaar later is er weer een betere laptop) Daarnaast horen games op een serieuze PC gedraait te worden en dan kom je toch terrecht bij desktops, die blijven ondanks hun gebrek aan mobiliteit altijd beter dan die vouw-wrakken.

Mooie producten