Leuk item!

Betere shooter dan Blops? Call of Duty 4: Modern Warfare.

Ik ben nooit verder dan CoD4: MW gegaan. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik helemaal niets mis.

En over het item; Er mag wel wat meer aandacht naar het geluid uitgaan. Verder vind ik het op een af andere manier leuk om jullie meningen te horen, waarom is mij een compleet raadsel.

Leuk jongens :) ging nog een beetje moeizaam zo een eerste keer en het woord moeder is naar een nieuw niveau getild, maar zeker potentie. Zie uit naar de volgende keer!

Goed bezig.

goed te doen hoor

waar kan je online ergens the walking dead kijken dan?

http://www.sidereel.com/The_Walking_Dead
Voor al uw series, snel en makkelijk:)

The Walking Dead is zeker wel tof! Het is gemaakt aan de hand van een comic, dus er is nog genoeg voer voor het volgende seizoen.

Qua bold and the beautiful gehalte ben ik wel gedeeltelijk eens. In de comic wordt bijvoorbeeld halverwege al één van de hoofdrolspelers(ughhuhh politie agent die vrouwtje inpikt) vermoord.

Maar wat de fuck.. Zombie's zijn tof... punt! Plus veel darmen en bloed is ook altijd goed!

De serie is nog niet eens halverwege. Dit was een soort test seizoentje.

Thank you, sir spoil-a-lot.

Is geen spoiler want het gebeurd niet in de serie.. het moment dat het gebeurd in de comic zijn ze namelijk al tijden voorbij.

Ook wel logisch.. Een serie moet het hebben van het dialoog en de karakters, en om nou één van de belangrijkste karakters dood te laten gaan.

Dus er gaat nog niemand dood in eerste seizoen(tje)? Toch wel redelijke spoiler..

Maar goed, als je niet tegen spoilers kan, dan is het toch geheel aan uw eigen analytisch denk-vermogen te wijten, dat je toch ff deze post in wandelt.

On topic: 1e twee afleveringen gezien, vet. Rest klinkt nu erg saai. Wel nieuwsschierig. Ergo, ga toch kijken.

Baltar heet voortaan Hector!

Overigens moet er bij The Walking Dead gezegt worden dat de strip VEEL eerder was dan 28 days later.
Dus hij begint ongeveer hetzelfde, alleen 28 days later heeft het gejat van de comic ;)

Fucking briljante serie, helaas ging het steeds beetje minder met de kwaliteit (imho). 1e aflevering was echt goed, de rest, steeds minder...

Dit is nou een voorbeeld van iets dat echt heel goed kan uitpakken. Nu hopen dat het ook zo goed wordt.

CS:S heerscht Blops anyday, anytime.

Jep, tijd voor CS:S 2

dildo's

Ik vind het een beetje kortzichtig gelul over 'the walking dead'. Het hele doel van die serie is dat ze zich meer focussen op hoe de personages omgaan met de situatie. Maar om dit soap te noemen gaat ergggg ver. Ik denk dat jullie met een bepaalde bril op gekeken hebben.

wat dacht je van Team Fortress 2? Nog steeds een populaire game. Ik ga die walking dead echt ff uitchecken. Zombies zijn cool.

Keep up the good work. Net als de meeste nieuwe items op flabber heeft het nog wat werk nodig, maar het gaat Goed worden.

En ik vind dat er een livewebcam op Baltar moet. Want Baltar is tof.

Leuk om te kijken, prima content.

Overigens wel een hoop willekeurige engelse termen die echt geen bijdrage hebben aan het verhaal. Misschien ook leuk om bij elk item ff een intro (grote titel met explosie o.i.d.)

Baltar is heus wel awesome (willekeurige engelse term) trouwens :)

Weer een top onderwerp erbij op Flabber! Ik heb er van genoten en kijk al uit naar de volgende aflevering!

Ps: nu nog Britt in het Belgisch, want daar zitten we al lang op te wachten....

Roken tijdens het uitzenden(rook zelf ook wel)niet echt goed om te zien.
Beetje meer het geluid in de gaten houden,soms echt niet te verstaan.
En dan de klapper ik vond het manneke wat als laatste erbij kwam de knapste van allemaal,krijgt hij zijn eigen show??? hahahaha.

Geef Guido die mic maar niet meer in zijn handen :D Verder een coole show, ben benieuwd naar de volgende. De Franse Bulldog moet je Chaos noemen.

PS: De nieuwe lay-out wordt kut :p

Janus, ben je in het echt ook zo? Zo vermoeiend om in elk zin geforceerd Engelse superlatieven (fucking awesome, etc. etc.) te gebruiken, komt zo nep over.

Dat kan echt veel beter!

Noem de hond Brammert :D

He kerels! Top bezig. Enkele op en aanmerkingen: niet roken op beeld (komop, in een kwartiertje 2 sigaretten?), Baltar moet Dr doom heten oid (maar dat kan uiteraard nog vele malen toffer), paul moet soms beter in de mic praten, janus minder geforceerd cool, max is de bom, britt erbij halen voor evt vrouwrelated topics (mannen blijven toch wel kijken voor britt of kunnen anders skippen en zo bereik je ook je vrouwelijk publiek meer), ik mis nog een muziektopic (aankomende nog niet uitverkochte concerten, albumtip van de week, etc).
In ieder geval genoeg potentie! Ps. zorg ervoor dat in de nieuwe layout (vind deze niet storend hoor, maar toch) jullie eigen content goed duidelijk zichtbaar is, dit is namelijk vaak de leukste shit om te kijken! Groet van een trouwe flabberaar sinds t eerste uur

Bedacht me net dat "Epic" een veel betere naam is.

Hehe, Paul was vorige week dinsdag elf jaar. Maar! Hij heeft wel een puik jasje aan!

Leuk eerste deel, ben benieuwd hoe deze serie zich verder gaat ontwikkelen. Sowieso moet Baltar in elke aflevering terugkomen!

JA WANT Wij zijn 2.0 lol

bfbc2>blobs stelletje kondos, maar gezellige show hoor

Vette rubriek. punt.

Gaaf jongens!

Goed dat jullie spoilers aangeven of niet.. ik keek vanmiddag.. heb meteen Walking dead in de wachtrij gezet. halverwege filmpje gestopt.. en nu net klaar met Black ops uitspelen..:P

paar puntjes:
- wat is nou de conclusie over black ops? ruled ie.. of niet?
ik ergerde mij aan AI/cpu van je team.. maar het is COD

- Microfoon controle.. de een praat te hard.. de ander te zacht.

- mischien klein beetje britt erbij :)?

- De hond moet "hond" heten :D of anders Baas.

gaaf item jongens.. kan wel wat worden (Y)

Was dit de pilot of deel 1 van een seizoen dat komen gaat?? Voor een uncut stukje programma vind ik het redelijk, voor een pilot ook, niet als serieus bedoelde iWebteevee. Veel ruimte voor verbetering. Loze stukken met een megafoon werken niet, zeker als daardoor de mening van een van de deelnemers slecht hoorbaar is. Geluid kan beter en het mag serieuzer genomen worden, Hoofdkwartier kan awesome worden maar on the go met awesome shit gooien werkt niet. Ik vind de briljant awesome ratio uit balans.

Wel altijd leuk als jullie eigen content maken! En ook leuk dat jullie zo open staan voor kritiek. Of ligt er nu een snipe team klaar?

Roken op camera: geen probleem.
78 keer per minuut je as aftikken: kansloos.

Verder prima om naar te kijken. Volume van mics afstellen kan nog wat beter. Sfeer is prima.

ps. Heerlijk zo'n bmn accountje.

vet cool