Dank mannen, duidelijk. Ik ga weer verder met GTA.

Je bedoelt 10 minuten loading screens voor 4 minuten gamelay? Of speel je nog de single player?

Goeie review, of je het er nou mee eens bent of niet

Leuk eindelijk weer een prijsvraag op het eind!

Nu snap ik de wegggeef actie ;)

Gameontwikkelaars zouden jullie moeten gebruiken in het ontwikkelingsprocess. Ben wel benieuwd wat de makers op jullie mening te zeggen heeft.

haha, flauw einde hoor xD

Heb Heavy Rain niet gespeeld, dus volgens jullie redenering nog een rede om deze game naar mij te sturen ;)

De vraag die op ieders lip ligt is natuurlijk hoe de strijd afloopt op het hoofd van Janus.

Lange tijd was er vrede en bezette langer haar onder 2/3 van het gebied, maar recentelijk heeft het korte haar een inval gedaan op lang haar gebied. Dit is te zien aan de voorkant.

Ongelukje?

Hier is mijn review van Beyond two souls:
De game is visueel heel mooi maar heeeeel erg traag en op sommige punten gewoon saai. In de meeste scenes loopt Jodie alsof ze in een constante slow motion scene zit, zelfs tijdens sommige actie scenes, en in momenten waar het character duidelijk haast heeft loopt ze nog steeds als een slak.

Het constante heen en weer vliegen tussen Ellen Page als kleuter, puber, en volwassen vrouw zorgt voor een chaotische vertelling van haar verhaal.

Het verhaal heeft verschillende eindes gebaseerd op de keuzes die je in de game hebt gemaakt. Dit lijkt leuk, als de game van het type was dat je het graag nog een keer zou willen spelen. Maar als je het een keer hebt uitgespeeld ben je blij als je van dit slome drama af bent. Het enige echte verschil zit hem in het einde. De epiloog is anders. Dus bespaar jezelf de uren aan gameplay, en bekijk alle eindes gewoon op youtube ergens als je wilt weten wat er buiten 'jou' einde nog gebeurt in die andere eindes.

Als laatste wil ik nog even hier aan toevoegen dat de douche scene (niet de seks scene) een beetje geforceerd over komt, en helemaal als dit later in de game nog een keer gebeurt met overduidelijk als enige rede om wat erotische shots van Jodie/Ellen 'pixels' Page te hebben. De scenes zijn compleet overbodig en vreemd erotisch voor een game die zich verder compleet focust op op het compleet kopiƫren van de typische grauwe serieuze en intellectuele stijl van Christopher Nolan's films.