Dat was wel een hele snel verhaaltje om te vertellen dat deze film wel goed is voor een derde plek in het lijstje QT films.

Blijf eens stil staan Gert!

Ik moest kloppen want de bel deed het niet. Goed, deze film moet ik dit weekend eens gaan herunterladen. Nadat ik de neie suits aflevering heb gezien natuurlijk. Thanks!

QT overrated and hyped. na resevoir dogs en pulp fiction niet veel goeds van hem gezien. misschien jackie brown en ik zelf vind 4 rooms nog wel redelijk, maar grind house, death proof, planet terror, inglorious bastards.. allemaal vermakelijke bagger zoals zoveel films. ik verwacht dan ook nu niet veel bijzonders, maarja, verplichte kost he

Ă’verrated en hyped inderdaad.
Expliciet geweld, wat tieten en een hele berg aan schuttingtaal moeten het publiek lokken.
Waar een paar van QT's films nog apart en vernieuwend waren is dit gewoon weer hetzelfde kunstje in een ander jasje.
Christoph Waltz speelt zijn rol geniaal maar de rest overtuigd totaal niet.
En de film is echt te lang voor het verhaal.

Hij wil juist WEL een diepere boodschap over brengen. Hij wil de Amerikaanse slavernij weer geven zoals het destijds ook echt gebeurde en zoals niemand wil toegeven.

Het hele idee achter het verhaal en de manier waarop hij het uitdraagt is dat hij hoopt bij te dragen aan de acceptatie van het slaven verleden van Amerika binnen Amerika. Dat zegt ie ook meermaals in interviews.
Beetje een fail dat je dan zegt "hij wil geen diepere boodschap overbrengen"

Wat rikjuh zegt...

wat de ski zegt...

helemaal mee eens

Gisteren direct film al gezien in bios, bruut, hard, ontelbaar vaak het woord nigger er in, maar moet toch toegeven dat ik halverwege de film wel op mijn klokje zat te kijken van hoe lang duurt t nog?

Alsnog wel een awesome film!

Goeie film maar geen QT top 3 wat mij betreft. En hij had in het midden wel iets korter mogen zijn.

vin hem beter dan resevoir dogs en had in het midden wel iets langer gemogen van mij... een uurtje of 2 langer....

Moet een goede film zijn. En verder wat rikjuh zegt. Denk dat QT juist wel liefde heeft voor onze zwarte medemens. Film ligt ongetwijfeld dichtbij 'de waarheid', maar zal wel over the top zijn zoals we gewend zijn van deze geweldige filmmaker.

Alles aan deze film klopt, ik heb me geen moment verveeld. Maar ik zie niet in hoe je in godsnaam deze film boven Inglorious Bastards kan zetten. De geniale spanning begint pas in het laatste kwart van de film, iets wat IB in de eerste paar scenes al wist te bereiken.

Vette film idd.

Maar Janus..."in de rol van"...dat doe je een beetje verkeerd om, mattie.

Hij is beter dan Pulp fiction en Reservoir dogs samen. Pech gehad. Dit is de beste film van de afgelopen 5 jaar en minstens het komende jaar. Alles klopt eraan. Waar inglorious een samenhangsel is van 4 verschillende scnes/verhalen is dit 1 geheel. Ik heb maar 2 min-puntjes. 1 ervan is dat hij niet lang genoeg duurt. En hij probeert geen diepere betekenis mee te geven. Hij doet het gewoon.

Gruwelijke film, gisteren bekeken. Al duurt het middenstuk wel lang, maar de actie in de slot-scene maakt het helemaal goed!

Prima review. Heb em eindelijk gezien, en ik vind hem inderdaad veel beter dan al het andere wat QT heeft voortgebracht in de afgelopen 15 jaar. Ik geef de film een 9/10.

True that. Di Caprio speelt inderdaad de rol van zn leven.

Haha, nigger