Niet gezien omdat ik zo mijn twijfels had over het "echt" acteren van Jean-Claude, en geen zin had in de zoveelste inwisselbare actiefilm die nergens op slaat... Maar nu ga ik em toch ff checken!

Aan het downloaden op het moment, danke voor de tip.

Heb `m gezien, schitterende film.

Is echt een hele toffe film. Je moet er inderdaad wel voor 'open staan'. Maat JC laat zeker zien dat hij meer kan dan slaan en schoppen. Vooral de monoloog halverwege de film is erg indrukwekkend. Die kun je overigens ook op Youtube vinden mocht je de film niet willen zien.

Is een fictieve film eentje die niet bestaat?

Fixed.

Ook gezien. Heel dik, krijgt niet voor niets de hoogste waardering op imdb van zijn gehele oeuvre..

al gezien, en het is true wat jullie zeggen!

De monoloog alleen al was briljant.
Goeie review helemaal mee eens.

Ja, een aanradertje. :)

mij lijkt het wat toe te voegen als er meer in-movie content in zat, en dan bedoel ik ook met monoloog etc. zonder jullie voice over

Daarom ben ik ook nog niet overtuigd

Heb em ook al lang geleden gezien. Wel de moeite waard. Maar daarna hoef je em ook nooit weer te zien.

Potjandosie dat is een oude film, wel van genoten, maar niet echt een film waar je vrolijk van wordt. Streetfighter scenes zitten er sporadisch in, maar die zijn meestal niet wat ze lijken.

Goede film.

Toffe film. de andere mooie kant van Jean Claude. die gast heeft meer respect nodig. vooral de monoloog was... touching. mantears*

Haha kijk die Paul met z'n borsthaar dan. Maar die film, jongens, ik ga 'm zeker ook checken!

Een van de betere reviews. Ik wil niet lullig doen, maar ik heb bij jullie reviews vaak het idee dat het enige wat er gezegd wordt is: "Het is een leuke film als je dit soort films leuk vindt." Dat is natuurlijk een waarheid als een koe, maar om dit te weten hoef ik natuurlijk geen review te kijken. Misschien is het beter om de dingen iets systematischer aan te pakken; standaard graphics, verhaal, acteerprestaties, etc. behandelen, en dan niet alleen zeggen DAT het goed/slecht is, maar ook WAAROM. Maar hey, 't is jullie feestje natuurlijk. Verder niks dan lof voor het leuker maken van het internet.

Leuke review. Ik ga hem kijken