Die fanboys zijn niet te overtuigen, mongooltjes.

veel van deze mensen hebben stemrecht

met andere woorden, de repeat knop staat aan! :P

+1 voor Yngwie Malmsteen (of ik moet met vergissen)

Ik was 2 jaar geleden al klaar met COD/MW, nu snapt eindelijk de rest het ook.

volledig mee eens..

Ik ben blij mn mulitplayer bf3 aan het spelen.
Jets, awesome wapens en alles kan kapot.. dat zegt al genoeg. Bf3 is badass, mw3 is lame ripoff.

SIngle player van mw3 is toch wel uber bruut hoor.

ja maar toch is hun samenvatting van het verhaal wel correct denk ik. AMERICA FUCK YEAH is een beetje de samenvatting

america, fuck yeah, btw die hond leidt me af want damn wat heb ik een hekel aan kweekhonden die gewoon lelijk gefokt zijn. voor de rest, sehr gut.

Nice compilatie :)

Pch! Pow! Ptsjoew!

Voor diegene die COCmw 3 nog nie' gespeeld hebben,...En dat zeg ik lekker niet. Me favo. level is waar je als een gek, in een rubber bootje, tussen al die exploderende marineschepen door moet varen. Vet heftig man, zeker met een 7.1 speaker setup.

haha Team America FTW!

Wat staat Balthar toch met z'n pik in de camera te wijzen.. Nah, deze game skip ik.

Verder een eeeeexcellent review!
http://www.youtube.com/watch?v=Yx8FanC70S4

en nou volgende week skyrim reviewen!

Heerlijk chaotisch

mooi hor!

Idd, het spel ziet er exact uit als de eerste modern warfare, echt heeel jammer. En het is feitelijk goedkoop een nieuw spel maken en voluit maximaal ernstig veel geld verdienen aan mensen die NIET kritisch zijn tav het product computerspel. "Het spel is popie, ik wil bij de popies horen, dus ik zeg dat het ownen is en het kickste lauwste spel ever." Tuurlijk knul. Btw, BF3 is ook kut, want dat is qua gameplay haast CoD MW....

wat zul jij een KUDTleven hebben met al die KUDTgames

Awesome guitar hero stukjes! Hebben jullie trouwens hetzelfde met Assassins Creed? Ben na Revelations ook wel aardig klaar met die serie..

naja ik heb AC 1 t/m 3 gespeeld en revelations besteld. vond assasins creed II echt een enorme vooruitgang, brotherhood was al minder (setting is minder, klimmen is niet verbeterd) maar ben alsnog überfan van deze games. Ik denk dat Revelations relatief weer minder is verbeterd maar het is alsnog extreem. Na Revelations gaan ze het waaarschijnlijk helemaal veranderen qua setting en tijd, is maar beter ook want het zou op den duur wel gaan vervelen

Infinity ward is sowieso niet het zelfde meer. Na het uitbrengen van Modern warfare 2 zijn veel mensen weg gegaan. Na Call of Duty lag ops ben ik helemaal gestopt met Call of duty.

Valt een beetje tegen voor Full HD...

Maar volgens mij heb je die scheermesjes nog steeds niet binnen :D

Op 16 December Skyrim review? (de andere vrijdagen staan al vol)
Overigens helemaal eens met de review.

Gewoon Allemaal aan de Skyrim en Saints Row 3, dat zijn ten minste wat vernieuwendere spellen

Helemaal mee eens, ik zeg het ook al sinds MW2, het is een kopie van MW1 met een nieuwe titel (1 werd 2, 2 werd 3) en inderdaad de rest word nu pas wakker, multiplayer is leuk als je van CQB (Cloce Quarter Combat) houd en gaat huilen van snipers. (CQB shooters komen neer op het unreal tournament princiepe, rennen, schieten en hopen dat je iets raakt)
Singleplayer was geweldig zit opzich toch een duidelijk verhaal in maar minder mind-fucking als black ops waarbij je partner allang dood was. Special Ops ligt echt een uitdaging ZELFS als je op de makkelijke (pussy) modus speelt en al helemaal als je de moeilijste modus kiest.

Mijn voorkeur kwa shooter gaat toch uit naar Battlefield (die ik overigens nog niet gespeeld heb) dat WEL met nieuwe shit komt WEL grote maps heeft voor online gaming, omgevings vernietiging, waar je WEL beloond word voor het doen van andere shit dan alleen killsteaks maken, waar oorlog ook ECHT voelt als een full-out-battlefield, waat je tactisch voor moet zijn.

TES V: Skyrim (Ook nog niet gespeeld)...die gaat zeker weer ownen op het gebied van graphics netzoals TES III: Morrowind en TES IV: Oblivion maar ik denk dat het reizen net zoals Oblivion aardig tegenvalt (todat je de fast-travel kan gebruiken, maar daarvoor moet je er eerst zijn geweest)

Saints Row The Thrid, net als deel 2 en deel 1 maar ook iedere keer grafisch beter blijft een ripoff van GTA.

GTA V, trailer gezien, trug naar liberty city (zo oogt het), verzin eens een nieuwe plaats, zelfde als MW3 eigenlijk, weer een update van vorige delen, hoewel de graphics echt super worden zal je het na een week single player en 2 weken multiplayer wel gehad hebben, zo had ik dat ook met GTA IV.

Assasins Creed (Revalations ook nog niet gespeeld)...helemaal mee eens, ik ben Ezio echt zat, het word tijd voor de volgende in de lijn om de trilogie af te sluiten en nooit meer te openen...

Eigenlijk word het wachten op Fallout 4 met nog meer wapen mods, misschien ook armor-mods? Grafische verbeteringen, en bestuurbare voertuigen? Toegegeven Fallout New Vegas was een update van Fallout 3, ip hoop echter dat Fallout 4 geen kopie/update word van Fallout 3 en New Vegas. Hopelijk een keer een gebied wat minder zwaar getroffen is door de fallout waardoor er veel meer groen in het spel zit een soort 50/50 verhouding waardoor je totaal andere monsters krijg (in combinatie met de oude vertrouwde monsters) en eindelijk eens te zien krijg wat de engine echt aan kan (mitst het een nieuwe engine word, dan maar laten zien wat die kan)

Maar toch zie ik te toekomst van gaming somber in, budgetten worden kleiner door de aanhoudende crisis wat er deels toe lijd dat spelen teveel op hun voorgangers lijken, hopen op een betere econimie want dat zorgt voor betere games, denk aan GTA3, MW1, BF2, TES3, trendsetters in hun gerne, de oude (relatief dan) legendes van hun tijd.

Overigens is dit een reflectie van MIJN mening, en velen zullen het oneens zijn met mij omdat ze me zullen zien als een COD-hater. (wat ik niet ben aangezien ik wel MW3 maar BF3 nog niet heb gespeeld) Ik hou gewoon van games en het belangrijkste voor mij zijn de graphics en spel plezier, zowel offline als online. Test Drive Unlimited 2 als voorbeeld: Het had een goede spel kunnen zijn als er niet zoveel bugs in hadden gezeten die gewoon of veels te laat werden gefixt of totaal niet met als gevolg dat vele aspecten van het online spelen offline werd gezet (van clubs tot roulette in casino) en de grapics toch meer huidige generation console waardig waren, maar heb er wel weken speel plezier aan gehad.

P.S. sorry voor dit extreem lange bericht, toekomstige zullen korter (VEEL) zijn XD

Een groot deel van wat je zegt ben ik het redelijk mee eens maar toch vind ik het vrij voorbarig dat je spellen die je niet gespeeld hebt gaat zitten beoordelen. Ik vind persoonlijk Saints Row 3 net zoveel van GTA weghebben als Mario op Duckhunt lijkt. De grootste gelijkenis is dat je een sandbox principe hebt waar je de stad kunt terroriseren. Saints Row's gameplay is wel heel anders dan dat van GTA, vooral om Saints Row zich op het absurdistische en extreme richt.

Daarnaast speel ik Skyrim nu sinds een paar dagen maar dat reizen is wel goed te doen. Je moet inderdaad eerst overal geweest zijn maar er is echt zoveel te zien dat het reizen helemaal geen probleem is (persoonlijk) mocht je het wel lastig vinden kun je een paard kopen/stelen en ben je er zo! Als je eenmaal overal geweest bent en het landschap goed hebt kunnen zien is dat fasttravel wel ideaal om tijd te besparen!

Ik mis in de review wel de meest spraakmakende / epische #fail van Infinity Ward:
De foutmelding na crash, waarin staat dat je Modern Warfare 2 !! gecrashed is....

Dude janus, bf2 was twee jaar eerder met dat hele exp systeem. Als je dan een review doet, zorg dan wel dat je waarheden verteld!

Helemaal mee eens!
MW3 is gewoon een DLC van de voorgaande delen. Ik snap ook niet dat er zoveel mensen lyrisch over zijn...
Geef mij maar BF3!
Daar zuigt alleen het Origin gedeelte, maar voor de rest is dat win!

die hond ze pik komt eruit

totaal dubbel gelegen om deze review