Nice review :)

De vorige gen consoles waren wel technisch gezien een grote sprong vooruit, zoals de xbox 360 3cores terwijl de pc's nog op 2 cores zat etc.. nu is de hardware te vergelijken met een midrange pc, dus ik ben benieuwd of 7 jaar echt haalbaar is, ik denk eerder 4 jaar..

dat je moet betalen voor de dienst van sony is op zich logisch, hun zorgen voor de connectivity (wat normaal de gamemakers regelen voor de pc), en als de dienst er uit ligt wordt er ook flink geklaagd, op deze manier kunnen ze makkelijker geld investeren in de infrastructuur en zorgen dat iedereen tevreden is.

Ik ga hem overigens ook bestellen na jaren lang xbox gehad te hebben.. the division ziet er ook echt vet uit

Leuk gedaan hoor een review in tekst, was de camera kapot ofzo? Remake deze shit in 1 video. Tekst is zooooo PS3

Mensen moeten niet reageren als ze dingen niet lezen/kijken. Armoede hier.

Deze review is kundig en compleet! Complimenten.

Ik kwam er te laat achter dat de PS4 bijna nergens meer te krijgen is, maar het blijkt nu dat een half jaartje wachten op zich helemaal niet uitmaakt. Maar die nextgengames die er aan zitten te komen worden volgens mij wel heel bijzonder.

Mooie review! Weer eens wat anders.

Reclame?

Bedankt voor deze review. Ik vraag me alleen af wat je per maand moet betalen voor de ps4 en wat voor de x-one? Hier hangt mijn keuze voor console voornamelijk van af.

PC MASTER RACE HUURR DUURRR

Geen media afspelen.... wtf?

Waardeloos....
Dan maar de PC oppeppen naar de next-next-gen... ZO! Kost effe wat, maar dan heb ik ook veeeeeel meer ... :-P
En de oude en vertrouwde PS3 gewoon lekker blijven houden...

Trouwens deze manier van revieuw vind ik wel TOP... COMPLIMENTEN JONGENS!

Reden van beperkte backward compatibiliteit heeft te maken met de architectuur van de software. Playstation 3 is gebaseerd op Apple"s oude PPC architectuur terwijl de Playstation 4 een X86_64 architectuur gebruikt. Technisch gezien onmogelijk om deze software te kunnen draaien zonder emulator. Misschien kan Sony Apple's oude rosetta emulator gebruiken, een emulator met minimaal verlies om PPC code op een X86_64 chip te draaien. Overgang van PPC naar X86(_64) verliep hierdoor ook vlekkeloos.

Je haalt de woorden uit mijn mond..

mooie review. Ik vind het grappig dat games net als bij vorige generatie op een traditionele hdd worden geinstalleerd. Laadtijden zijn op console irritant veel langer dan op mijn pc (terwijl vroeger het grote voordeel van consoles was dat je geen laadtijden had).
Ik had wat dat betreft wel gehoopt dat er op zijn minst een hybride schijf in zou zitten

Mooie review. Zorgt er bij mij voor - als minder dan casual gamer - dat ik de volgende update afwacht.

Leuk ik ga sowieso een tijd wachten om dat ding te kopen. Misschien wordt het zelfs wel een xboxone, doe daar is een reviewtje van. Maakt me niet uit dat m'n leuter op de kinekt te zien zal zijn. Dat ding is toch fors zat.