Het wordt natuurlijk pas interessant wanneer de battle of the five armies uitbreekt.

'...Dan ben ik mijn coolness in een keer kwijt'. Haha, wat 'n zelfspot! :p

Ik ben wel erg benieuwd hoor. Natuurlijk ga je 't vergelijken met LoTR; ik vind daar niks oneerlijks aan. Mooie review van een ongetwijfeld goede film.

Ik hoor inderdaad goede verhalen over de 'Raadsel-scene'.

Ik vond 't eerste deel van the LOTR (FOTR) ook niet zo heel spectaculair, deel twee en drie maakten dat meer dan goed. Ik heb daarom goede hoop voor de twee komende delen. Des te meer omdat Stephen Fry er in speelt (en misschien ook wel Stephen Colbert - OMG!)
En over die kritiek dat Peter Jackson 'n dun boekje over drie delen heeft uitgesmeerd. Die kritiek deel ik, maar hij heeft wel 100 pagina's aan extra materiaal erbij betrokken (wat Tolkien er buiten heeft gelaten). Wat ik wel opzienbarend vind is dat Peter Jackson twee delen gepland had staan, klaar was met filmen, dus al z'n materiaal al had, maar dat hij DAARNA (in de post-productie) nog 'n extra deel er uit haalt. Vreemd... heel vreemd.

The Hobbit is anders geschreven dan LOTR. Voor de verfilming van LOTR zijn er flink wat kunstjes uitgehaald om de speelduur rond de 3 uur te houden. Kijk maar eens hoe lang de special extended editions duren.
En als je alle gebeurtenissen in the Hobbit omzet naar film en dezelfde stijl en hetzelfde tempo aan wilt houden als in LOTR dan kom je vrij makkelijk aan 3 films van 3 uur.

COD Declassified is de SLECHTSTE game ever. Nog nooit zo'n k*t spel gespeeld. Maar ik ga vanavond naar The Hobbit dus ben benieuwd...

Ik ben het er niet mee eens dat deze prijsvragen nu via facebook gaan lopen. Hiermee sluit je mensen uit, zoals ikzelf, die er voor kiezen om geen facebook te hebben, om eender welke reden.

Ik geef dan ook ouderwets mijn antwoord hier: met de hand met (let op!) gespreide vingers op het midden van de blote(!) borst slaan met gematigde kracht.

Volledig eens.
Die hele prijsvraag interesseert me niets maar puur omdat dit via Facebook moet vind ik het nodig om te protesteren.
Wat is dat voor flauwekul? Is dit de enige manier waarop jullie je 'likes' binnen kunnen krijgen?

hallooooooooooooooo, waar is het weekoverzicht?
en daarbij gebruikte dennis het woord desalniettemin, terwijl ik op flabber juist heb geleerd dat het desalwelteplus is ;)

Ik las op de wiki dat ze voor The Hobbit trilogie ongeveer het dubbele aan budget hebben in vergeljiking tot LOTR.

Also: DRAGONS! Die shit moet ik hoe dan ook zien.

Het geluid is Dennis zijn hobbit leuter die in een speaker wordt gedouwd.

Janus. Je durf niet toe te geven dat je de liedjes leuk vond ivm je coolness, maar hebt er geen problemen mee toe te geven dat je eigenlijk een wijf bent omdat je niet 3 uur je pis op kan houden. Kom op zeg. hahaha

Waar ik me het meest aan gestoord heb is de 3D HFR waardoor voor mij het er allemaal extreem 'nep' uitzag. Een soort cutscene uit een video game.

Ik kijk voortaan alles gewoon in 2D dan maar.

Het enige waar ik me echt aan heb gestoord was de necromauncer, zo verschrikkelijk slecht! :O

Goede review