Misschien moeten we eens gaan hopen op iets wat niet gekaderd wordt door allerlei media platforms, maar de media vormen overstijgt zodat het een werkelijke beleving wordt. Dat lijkt het doel te zijn van de makers van deze 'game', alleen dan doen ze het slechts een klein beetje en heel voorzichtig, ipv full blown buiten de kaders te springen en werkelijk te innoveren.

Dat klinkt allemaal heel tof en zo ... maar euh ... wat bedoel je nu eigenlijk concreet?
Are you high?

Inderdaad, het is gewoon een action/stealth game wat weinig nieuws doet.

Waar ik wat dat betreft op wacht is een game die zich voor een belangrijk deel in de èchte wereld afspeelt, en dan niet weer zo'n social media oriented mobile game (hoewel het mobile/tablet platform waarschijnlijk wel de 'platform of choice' zou zijn), maar iets waarbij je bijvoorbeeld andermans telefoon virtueel kan "hacken" als je in de buurt bent etc. Een beetje à la Watchdogs (maar minder extreem, obv.)...
Ik denk dat op het moment het enige echte alternatief voor true immersion VR zoals de Occulus Rift is, met als grote beperking dat je daarmee de deur niet uit kan. Wel in andere opzichten zeer gaaf, tho!

Zodra een game echt innoverend is, loop je waarschijnlijk te gillen dat het allemaal zo vaag en lame en ongestructureerd en doelloos is dat je je pieken er niet aan uitgeeft.

Wat voor game heb je in gedachten? Wat is echt innoverend?

Jol? Djol? Yol? Yoel? Joel?

Ik denk toch dat ik het schijfje morgen ga halen. Ik heb weer eens zin in een vette game met een goed verhaal dat me aanspreekt. Het doet dan misschien niets nieuws, maar is er dan een beter alternatief van de afgelopen tijd (lees: max. 1 jaar geleden) Jammer van de design foutjes, maar dat kan misschien nog gefixt worden middels een patch. Goede review btw, jullie beginnen weer op stoom te komen :)

Ik vind het een goed tegengeluid.

Tijd om nog maar eens een PS3 game te kopen.

jammer dat the division nog lang op zich laat wachten, want die doet dat post-apocalyptische een stuk beter (althans, daar lijkt het op).... anyhoe, laat deze lopen, wordt er gewoon niet warm van. Goed verhaal van de heren iig..

Ik heb bij voorgaande reviews wel eens wat gezeurd, maar de laatste paar waren echt weer goed, goed gedaan en dankjullie!

Goeie review, kan ik mij helemaal in vinden. Wel vind ik dat, mocht de AI van dat meissie echt zo slecht zijn, dat echt het spel kapot maakt. Maargoed, die AI kunnen ze makkelijk nog wat tweaken natuurlijk en dan een update de lucht in gooien.

Ik las met mijn vermoeide kop 'The Last Janus'. Soort survival horror van een speciaal ras :p

Max Payne (verbitterde dude) meets Half-Life (overwoekerde stedelijke omgeving) meets Splinter Cell (stealth). Helemaal mijn game!

oooeeh blond snoepje achter Janus!