Goede review. LOL! Op 't einde :D

EDIT: Ben er gister heen geweest. Echt een top film. Ik heb de hele film lang met een glimlach op m'n gezicht gezeten en soms moeten proesten van het lachen ('n paar dramatische scenes daargelaten). De 3 uurtjes (ja, uurtjes ja) vlogen voorbij, van mij had 'ie nog wel wat langer mogen duren. Wat een f*cking vermakelijke film!

Ga 'm morgen zien, ben benieuwd

Maar ik voel hem al aankomen (en terecht) http://www.youtube.com/watch?v=LIORheS--Ig&feature=youtu.be

miss ga ik wel naar de bios hiervoor

Veel te lange review voor iemand die verder de filmtrailers niet heeft gezien. Laat me gewoon kort en bondig weten waarom ik niet moet wachten op de dvd-release. En ga niet enthousiast lopen doen over meh-zaken.

#kair

Bizarre reactie. Ik vond 't een topreview van een film die ik zeker ga zien. Met wat voor publiek raden jullie aan dit te bekijken? Als in: een aantal van je bro's, je main ho, in je eentje, ...?
Ik weet nog dat ik Leo leerde 'kennen' in Romeo & Juliet, met een weer heel ander soort rol. Die vent is inderdaad een topacteur. The Great Gatsby staat ook op m'n actielijst in elk geval...

The Great Gatsby is top, maar vergeet niet films als Django Unchained, Catch me if you can, Shutter Island, Inception, die vent is baaaaaaas

@Xpander: Zeker met je bro's kijken! Erg veel vermakelijke vrouwonvriendelijke humor erin waarop je chick je zeker boos zal aankijken als je daar hartelijk om zal lachen..

Dat was een prima review. Tot het einde. Toen werd het een epische review.

wederom leuke review jongens

reallife footage van één van die feestjes (1991). Niet erg boeiend (een boel pixels en een te lang lullende jorand belfort) maar wel geining om te zien dat het dus echt gebeurd is....
edit, leukere link met rl materiaal van deze gast: http://www.youtube.com/watch?v=5gp1envfxCo

Je hoort bij onbevredigende films waar hoge verwachtingen van waren vaak zeggen dat een goed idee slecht uitgevoerd is en hier was voor mij precies het omgekeerde het geval.
De uitvoering is helemaal top. Momenten in de film zijn komisch, verassend en zelfs ontroerend.
En dat was de enige reden dat de 3 uur die de film duurt uit te zitten is.
Halverwege de film (niet dat ik op m'n horloge zat te kijken) kreeg ik het idee dat als er nog iets van een verhaal, plot, suspense, drama, wat dan ook moest komen om de film wat interessanter te maken, ze daar maar eens mee op moesten schieten.
Maar er gebeurde in de anderhalf uur daarna verdomd weinig van dien aard en de film bleef een emotieloze opsomming van rare situaties waar de hoofdpersoon (bijna) straffeloos mee wegkomt.
Nu zou je kunnen zeggen dat dat juist de intentie was, de kracht van de film, wat het bijzonder maakt, maar voor mij was het in ieder geval de reden dat de film dood sloeg.
Dit gevaarte van 3 uur is naar mijn idee niets meer dan een gruwelijk uit de hand gelopen documentaire of misschien een biopic, maar dan eens over een volledig onverantwoordelijk persoon i.p.v. over bekende politici.
Waar Scorsese in het verleden zo vaak bewezen heeft schitterende films te kunnen maken was in deze zijn stijl wel te herkennen maar was naar mijn idee het verhaal niet toereikend genoeg om het niveau ook maar enigszins in de buurt van zijn eerdere werk te laten komen.

Wat een gezeik joh. Oke jij vind het niks. Laat de rest van ons lekker genieten van deze awesomeness.

Waar zeg ik dat ik het niks vind?
Ik ben juist (voor mijn doen) bijzonder complimenteus en ik geef daarna een weloverwogen mening waarom ik vind dat het verhaal niet toereikend was voor de 3 uur dat deze film duurt.
Domme reactie.

Heb het wat na zitten zoeken tijdens de film. Nagenoeg alles op wat kleine stukjes dialoog na is volledig waar.
De FBI agent die hem achterna zat heeft tot zelfs de gezonken jacht in Italië aan toe, alles bevestigd. De agent zie je ook weer in de film terug.

Overigens leuk detail:
De baas heeft een groot deel van zijn tijd uitgezeten met Chong als cel genoot. Van Cheech and Chong!. Die heeft hem aangemoedigd een boek te schrijven van zijn avonturen en daar is deze film weer uit voort gekomen.

De film van 2013 wat mij betreft omdat Django eind 2012 officieel uit kwam is de keuze wat makkelijker geworden.

Daarna natuurlijk Gravity en Captian Phillips

Goeie review. Mijn kritiekpunt er mist een goed verhaal/spanningsboog, maar het is gebaseerd op het echte leven dus dat kan misschien gewoon niet.