waar blijft die porno review? al kwam janus bijna klaar toen hij over die spieren begon.

read the comic's dames voor je een review maakt.

Het gaat me te ver om te zeggen dat mensen de comics moeten lezen maar het is wel een goed punt.
Wat me bij de meeste van de reviews van deze film opvalt is dat de recensenten (of simpelweg iedereen die de film gezien heeft en er een mening over heeft) niet bekend zijn met of niets geven om de jaren en jaren van geschiedenis en karakterontwikkeling die Wolverine en eigenlijk zo'n beetje iedere karakter dat ontwikkeld is door Marvel en Stan Lee in de comics hebben.
Ik denk ook dat velen bekend zijn geraakt met Wolverine door de X-men films en daardoor in deze film teleurgesteld worden omdat ze niet krijgen wat ze verwacht hadden.
Deze film ligt qua ideeën en concept heel dicht bij de comics en is redelijk trouw aan de 'echte' Wolverine zoals de doorgewinterde fans hem kennen.

Wat Goldigger zegt.
Daarnaast, heeft Paul een weddenschap over hoe lang hij zijn baard kan laten staan?

Heb de film net gezien. Heb me prima vermaakt. En wat mij betreft is dat het enige wat telt. Ook erg leuk dat het deze keer eens in een totaal andere omgeving speelt (Japan) met nieuwe personages.

Review had 'n stuk korter gekund; wel erg vaak gehoord dat de film niet goed is maar ook niet slecht. Ik heb ook een beetje genoeg van zóveel Wolverine en denk dat er nog genoeg X-personages zijn die uitgediept konden/kunnen worden, zonder dat steeds op dezelfde manier te doen.

Er zijn in al die jaren van comics ontelbare X-men geweest maar de enige die een langlopende serie heeft gehad is Wolverine.
Het punt is dat de comics meer een soapserie zijn waarbij je iedere week weer wat extra verdieping wordt gevoerd en dat is erg lastig om goed in een film te pakken zoals nu al bewezen wordt in deze Wolverine film.
Van de interessantste x-men hebben we denk ik ook al wel genoeg ontwikkeling gezien in de bestaande films en in de komende Days of future past.
Ik vermoed persoonlijk dat de enige spin-off die we van de x-men nog kunnen verwachten Deadpool wordt.
Deadpool is een waarachtig uniek karakter en kan met de juiste uitvoering een evenzo unieke aktie-comedie opleveren.

Jullie zijn echt über manly thorlicious mannen want ondanks de hitte toch nog baardbehoud. Ik had me al helemaal kaal geschoren !

Mijn rating gaat over deze review, want de film vond ik juist wel gaaf! Heb hem vanmiddag gezien en ik vond hem echt heel gaaf. Natuurlijk krijgt deze film zo een indeling in de film, maar vind dat ze dat qua verhaal nog redelijk uitwerken. Maandag naar Pacific Rim geweest en daar was de actie gaaf, maar het verhaal kut en vol clichés. Deze film juist niet. Puur omdat het verhaal weer eens wat meer is dan je standaard duidelijke vijand die je vaak in superhelden films ziet (Joker, Bane, Lizzard, Doc Oc enz). Vind deze review te overlegt en niet orgineel. Dit lees ik op elk forum van deze film. Maar een echt Kenner van Wolverine houd juist van deze opbouw van de film. Ook het einde geeft een teaser weg waar je gek van wordt! Geen spoilers, maar er zijn echt wel wat dingen die smaken naar meer na het zien van deze film!