On behalf of The Netherlands: we're sorry for this guy

die laatste 2 seconden maken het af! :D

(lol voor de video, niet voor z'n opmerkingen erin)

Haha GO ANCILLA!!

Tegen beter weten iets supporten, staat dat niet gelijk aan een leeghoofd?

No way, laat het lang geteende volk nou niet winnen.
Nu ga ik gewoon voor gordon zijn.
Hij is niet grappig, hij is dom en stront vervelend.
Maar niemand komt aan onze lompheid!
Cabaretiers kunnen hier toch ook echt alles zeggen wat ze willen ?
Dan deze rel nicht ook, en dan kijk je gewoon niet (zoals ik) als je het aanstootgeven of gewoon slecht vind.(zoals ik)
Ben ik nu zo intolerant dan ?

Top!

Relnicht is een samenstelling, aan elkaar dus!

Klopt hoor, je mag alles zeggen wat je wil.

Je mag ook voor een weeshuis staan en grappen maken over dooie ouders.

Ja dat mag (lastig reageren als je comment veranderd) je bent dan een lul, maar ja, dat mag en moet mogen.
http://m.youtube.com/watch?v=eMF5MjzgJrM
Edit: mijn excuses, relnicht natuurlijk.

/agree

Je zegt niemand komt aan onze lompheid. Wij Nederlanders zijn trots dat we zo direct zijn en alles kunnen zeggen. Maar ho maar als iemand kritiek op ons heeft. Dan gaan we meteen vrijheid van meningsuiting erbij halen. Ik vind dat je overal grappen over kunt maken, maar het is niet gepast wat Gordon hier doet, punt uit. Volgens Rabarbarbaar moet je dan niet kijken.....dus als iemand rasistische opmerkingen maakt, dan moet men maar wegkijken.... Gordon is gewoon een lompe vent en ik vind dit ook alleen slechte smaak van grappen. Maar ik zou wel respectvol omgaan met die mensen en Gordons gedrag niet wegwuiven met : als je het aanstootgevend vindt, kijk dan niet....

Sorry, ik heb daar inderdaad een handje van (editen), soms vergeet ik wat de gene precies zei terwijl ik aan het reageren ben. :)
maar dat was een beetje het punt wat ik probeerde te maken. je hoeft niet iemand te verdedigen alleen omdat i alles MAG zeggen. Mag natuurlijk wel, maar kvind het ook logisch om voor iemand te zijn om wat i zegt, niet puur omdat i iets zegt en vervolgens mensen hem een intolerante lul vinden.

Als hij lomp mag zijn, mogen wij dat ook. Hij mag zeggen wat hij wil, graag zelf, dan weten we tenminste wie de racist is.

In andere woorden: Jij vind het ok dat hij zegt dat iemand een nekschot moet, maar je vindt het fout als wij zeggen dat hij van de TV af moet.

Ik weet niet of je intolerant bent, het lijkt er wel op, je hebt in ieder geval wel een dubbele standaard.

Ho stop geen ruzie :-)
Ik ben het voor een deel wel met Rabarbarbaar eens. Je moet WEL kunnen zeggen wat je wil (zolang het niet tegen de wet is) Ik ben juist enorm tegen censuur in welke vorm dan ook.
.
Maar ... een hele grote maar ... wetende dat je alles kan zeggen in een vrij land moet je ook niet gek staan te kijken als mensen dan massaal over je heen vallen met kritiek, want mogen en doen is een verschil. Als je zelf de keuze maakt het te doen, kijk dan niet gek op dat een ander ook zijn mond open trekt en de meeste mensen kunnen daar tegen, maar meneer de relnicht loopt boos weg (Pim was er ook een) als het hem niet aanstaat of als het een keer over hemzelf gaat....
.
Dus. Ja zeg wat je wil... Is je recht.
Zoals het mijn recht is om die kerel een ranzige zak te vinden.

Mooi, zijn we het weer eens vandaag.
Ik zeg nergens dat je hem niet van de buis mag willen, ik vind dat alleen een beetje kinderachtig, het hele format van dat progamma is afzeiken, uitlachen en verbazing spelen.
Hebben ze matige tot hoge skills dan is het oooh en aaahh, en alles daaronder word uitgelachen.
Als je dat soort progamma's dan gaat kijken (of er aan mee doen) kan je verwachten dat ze een keer te ver gaan. (wat al vaker is gebeurd)
I rest my case.

Tja ook daar moet ik je een beetje gelijk in geven... Als je naar trash tv kijkt want kun je dan verwachten... Precies. Trash.
.
Maar moet zeggen dat meiske in het midden... Hoe heet ze die in al die musicals huppelt... Die mag dr wel zijn.

Hans komt er mee weg, maar Gordon maken we af. En dat mag.

Grote vrijheid vraagt om grote verantwoordelijkheid.

@T_T
Eens.
@martin
Contradictie.
@sjomp
open de pagine met comments langs de pagina met je comment box. (exact het zelfde probleem gehad)

Wat een onzin. Ga eens niet vanuit mijn naam excuses aanbieden voor iets waar ik niets mee te maken heb. Die gast is totaal oninteressant en heeft niets te maken met wat Nederland is. Als een stel aanstellers zich weer gekwetst voelen kan me dat niets schelen.

Gordon is gewoon een mongool. Tja. Maar hij representeert wel een hoe veel Nederlanders denken; er is hier veel racisme (geenstijl commentaren en soms ook posts zitten er vol mee). Maar het is ook verborgen recht-voor-z'n-raap-heid. Uiteindelijk is het ook wel goed om even een spiegel voorgehouden te krijgen, maar overal in de wereld is racisme meer 'in the open' aan het raken, zonder veel repercussies voor de spreker in kwestie. Je kan nu eenmaal niet een volk over één kam scheren, al willen mensen aller landen dat altijd graag. Die discussie op reddit is echt een non-discussie.

Geenstijl is ook een apart geval. Het lijkt allemaal groot maar het is gewoon een select groepje idioten dat een grote bek heeft. Hij representeert zeker een bepaalde groep NL'ers, maar ik zou het geen meerderheid noemen. Niet iedereen kijkt sbs6...

Hilarisch... hij zegt wat wij niet durven.... :-P

Hij zegt waar je normaal en klap op je hoofd voor zou krijgen

ik wordt er niet echt warm of koud van.

Los van het begin (want ook al voel ik plaatsvervangende schaamte ik ga geen sorry zeggen) is de video duidelijk genoeg. Wie gaat deze man eens op zn bek rammen?

Laatste 2 a 3 seconden zeggen het volledig inderdaad :)

Onbeschofte kwal

Het is en blijft een ranzige zak.

rijst is best lekker

2 be honest i have never been so chocked when i have seen x-factor but this asshole startet haveing fun by himself but i gotha ask why didnt the 2 other ppl stop him '???? he went so far over the line of what you cansay 2 ppl

Guys, apologizing for an idiot makes no sense. He does not represent our country, he has been hired to up the view-rates. If you don't care for rudeness like this then don't watch the show. Who gives a shit about him making a fool of himself?

gordon bleu.

oh sorry, ik dacht we dingen aan het zeggen waren die nergens over gaan.

verzuurde maatschappij. Beetje plat, maar toch losjes met woordspelingen. En de kandidaat op zich had er voor zover ik kon zien had de kandidaat zelf (nochtans een vrij gevoelig volk) er niet echt last van. Dat je met dergelijke grapjes geen respect bij de Chinese gemeenschap afdwingt is duidelijk, maar men moet daar nu ook niet hysterisch gaan over doen.