Het plaatje linkt niet naar het artikel. Ik werd in de val gelokt door op het plaatje te klikken maar niks gebeurde. Minutenlang moest ik huilen door deze ingrijpende gebeurtenis.

Ik weet dat het moeilijk is, maar je moet je eigen incompetentie en onvermogen om verder te kijken dan je neus lang is niet altijd op anderen schuiven.

Had niet verwacht dat de overheid zoveel tracked, en whats up met die scanner bij de slijterij! Doe ff normaal man, is rijbewijs of idee niet meer goed genoeg of zo? En hoe komt dat bedrijf eigenlijk aan mijn foto met gegevens?

Goede docu.....beter dan die eerste over noob journalist.

Interessante docu. En eigenlijk best schokkend.
Maar dan de vraag: wat kan ik doen om dit tegen te gaan? Gewoon maar geen OV-chipkaart gebruiken? Geen persoonlijke informatie meer verstrekken aan instanties die dit wel eens kunnen zouden opslaan in een database?

Ik wil niet dat de overheid alles van mij weet. Maar kan ik hieraan ontsnappen?

Wel grappig, die 'hacker' die met naam en toenaam (misschien gefingeerd) in juist dit programma voorkomt. Dit vent krijgt gelijk een kruisje achter zijn naam..

Verplicht kijkvoer voor iedereen die google, facebook, Hyves of internet gebruikt(e).
+1 voor docu
-1 voor verplicht inloggen om reactie te kunnen geven.

piratenpartij FTW

P

ik durfde eerst niet het filmpje te kijken door die naam Vlemmix. maar het ging gelukkig niet over die feestmalloot en doorgedraaide Tros wagentjes bouwer

goede docu, best interessant om te zien wat ze zo allemaal even kunnen verzamelen zonder veel moeite te hoeven doen

gave docu,
Alleen die alexander klopper.... tering wat kan ik niet luisteren naar die gast

mfc42ul.dll

"Heb je gordijnen?" "Jaaaa, maar dat is anders..."

Oja, en Minority Report ring a bell??

Erg mooi in elkaar gezet. Het voedt wel weer de paranoïde mens, maar wellicht terecht. Vond 't trouwens opvallend dat China bovenaan stond wat betreft het vertrouwen in de overheid. Anti-propaganda vanuit het westen waardoor het mij verbaast, of weten ze door censuur gewoon niet goed hoe fucked up die regering kan zijn? Anyways, het heeft me tot nadenken gezet en dat alleen al is een groot positief punt.

Ik wist dit niet... zeer goeie docu!

Er worden een paar zeer kwalijke zaken aangekaart. En het ergste is nog dat iedereen het maar accepteert en als een blind schaap achter de kudde aan.

En voor wie een kleine inkijk wil hebben in het het zou kunnen worden, lees Blind Faith van Ben Elton. Hierin wordt op een cynische, humoristische en zeer kritische manier de mogelijke gevolgen beschreven van het steeds meer opslaan en linken van gegeven en de ziekelijke neiging van mensen om hun complete leven op Fakebook, Twitter en alle overige "social media"te kotsen.

Echt een heel boeiende docu. Share aamf