BBQpower - Call of Duty: Black Ops II

In deze review van de grootste entertainmentrelease van het jaar vragen Paul en Janus zich af of Black Ops 2 niet compleet doorgeslagen is.

BBQpower - Cloud Atlas

Paul geniet met mate. Dennis had een Japanner over de vloer. Gido is uitgenodigd voor iets. Janus en Dennis zijn naar Cloud Atlas geweest. En meer.

Dorknen Review - Medal of Honor: Mother of War

Aangeziren ie3ferenn een tidije treug dacht dat Paul dorknen was, maar niet was, probreen Paul en Janus dzee weejk een pnut te mkanen hoe een rview er dopkrnen nou eignenlijk uitzioet. POOP IS GO!

BBQpower - Skyfall

Paul verklaart zijn drogering en heeft met Dennis Skyfall gekeken. En meer.

BBQpower - Assassin's Creed III

Paul vermoedt een complot. Dennis heeft een hoed. Gert bespaart jaren. Paul heeft Assassin's Creed 3 gespeeld. Dennis niet. En meer.

BBQpower - Dishonored

Janus gaat op vakantie. Paul heeft research gedaan. Gert hueUAHEAHAEA. Janus en Dennis hebben Dishonored gespeeld. En meer.

BBQpower - Shut up and take my money

Paul heeft een hobbyproject. Janus is de kerstman. Dennis is een karakter. Gido is een celebrity. Janus en Dennis nemen de games, films en hardware waar we naar uitkijken dit laatste kwartaal van het jaar met je door. En meer.

BBQpower - Dredd 3D

Gert heeft geroeid. Paul heeft een trui. Dennis en Paul zijn naar Dredd 3D geweest. En meer.

BBQpower - Black Mesa

Paul, Gert en Kenneth hadden een ingeving. Gido niet. Janus is de kerstman. Paul en Janus hebben zestriljoentriljard jaar gewacht en hebben nu dan eindelijk Black Mesa, de Half Life 1 remake, kunnen spelen. En meer.

BBQpower - Special: interview met Lawrence M. Krauss

Niemand minder dan wijze professorbaas, theoretisch natuurkundige, kosmoloog en auteur Lawrence Krauss was in het land en dus moesten wij die uithoren over het multiversum, kwantumfysica en toiletpapier.

BBQpower - TED

Dennis teast. Janus heeft een must-have. Paul is er niet. Leoni wel. Janus en Gert hebben TED gezien. En meer.

BBQpower - The Bourne Legacy

Dennis gaat zijn ingewanden delen. Paul heeft een shirt. Gido deelt de FIRST BLOOD ROCKY POWERMIX. Dennis en Gert hebben The Bourne Legacy gezien. En meer.

BBQpower - Sleeping Dogs

Dennis is niet van de TV af te slaan. Gido heeft een trailer. Paul is boekhouder. Gert is mede mogelijk gemaakt door. Wong Kee Mons en Paul hebben Sleeping Dogs gespeeld. En meer.

BBQpower - Kubrick Exhibition

Dennis heeft Jelly Bean. Ancilla adviseert 'Stanley Kubrick: The Exhibition' in Eye te Amsterdam. Paul en Dennis hebben dat advies opgevolgd. En meer.

BBQpower - The Expendables 2

Pino heeft taart meegenomen. Dennis heeft spierpijn. Raad het geluid is terug! Janus en Dennis hebben The Expendables 2 gezien. En meer.

BBQpower - Total Recall

Gert heeft een tip voor verkouden mensen. Robert is sportman van het jaar. Paul doet een ander muziekje. Janus en Gert hebben Total Recall gezien. En meer.