FlabberTV presenteert: BuitenGewoon — de Arcade

Videogames. Tegenwoordig spelen we ze voornamelijk thuis, achter de pc of een console die we hebben aangesloten aan de tv. Maar vroeger speelden we ze in de arcade: een fenomeen dat weer een beetje terug begint te komen. Wij gingen naar Blast Galaxy — Amsterdams nieuwste en gezelligste arcadehal — om te zien wat arcade-gaming nou zo bijzonder maakt.

FlabberTV presenteert: BuitenGewoon — Cosplayworld

Wie denkt dat cosplay een soort Halloween is, heeft het goed mis. Cosplay is een lifestyle. Het is een creatief proces waarbij het creëren van een outfit net zo belangrijk is als het vertolken van een personage. Wij gingen naar CampZone 2018 — het grootste game-event van Nederland — om de fanatiekste cosplayers van 't land aan de tand te voelen. Waarom is cosplay voor hen zo buitengewoon?

FlabberTV presenteert: BuitenGewoon — de Cocktailwereld

De cocktail is weer helemaal terug, als luxe versnapering, sociaal glijmiddel en statussymbool. Maar wat is het verschil tussen een simpele mojito in de kroeg en een 'perfect gebalanceerde artisanal signature drink' in een geheime, verstopte speakeasy? Waarom een dure cocktail drinken in plaats van een pilsje? En: waarom is dit voor sommige mensen een lifestyle?

FlabberTV presenteert: BuitenGewoon — De Commune

Bhagwan, ook wel bekend als Osho, was een controversiële guru wiens leven onlangs verkend is in de populaire Netflix-serie Wild Wild Country. In Amsterdam zijn er nog altijd volgelingen van hem te vinden, en wij hebben hen opgezocht voor deze exclusieve documentaire.

FlabberTV presenteert: BuitenGewoon — Inbieren of Afpilsen?

Of het nou om zelfgebrouwen speciaalbier of een simpel pilsje van de tap gaat: bier is voor veel mensen een passie van jewelste. Een koud glas gerstenat heb je daarom in alle soorten en maten, zeker sinds de 'craft beer craze' tegenwoordig groter, hipper en populairder is dan ooit tevoren.

FlabberTV presenteert: BuitenGewoon — De Caféracers

BuitenGewoon is een serie korte documentaires over bijzondere passies, onbekende hobby's en excentrieke subculturen in Nederland. In deze eerste aflevering: de huidige generatie Caféracers.

Een nieuwe reeks FlabberTV-content komt eraan! Hier is de teaser

We hebben een serie korte documentaires gemaakt over bijzondere passies, onbekende hobby's en excentrieke subculturen in Nederland. Morgen verschijnt de eerste aflevering; hier alvast een voorproefje.