FlabberTV: Wat is de leukste tweedehands auto voor een (off)roadtrip?

Stel je wilt een roadtrip maken, dwars door Europa; wat is dan een betaalbare goede, tweedehands auto hiervoor?

Eindbaas: Red Bull Crashed Ice

Crashed Ice is een kneiterharde sport waarbij je al schaatsend een downhill-parcours afdendert terwijl je jumps en bochten moet zien te overleven. Meedoen leek ons daarom een briljant plan. We stelden een dreamteam samen met Flabberveteranen Britt, Max, Janus, Leoni en 3 geheime wapens. Epic fail gegarandeerd!

Eindbaas: Met Yellow Claw krokobillen in Berlijn

De Nederlandse band Yellow Claw had voor het eerst in hun bestaan een optreden in het buitenland, maar de pech dat hun tourmanager geen woord buitenlands sprak. Wij van Flabber zijn natuurlijk uitermate internationaal, en waren zo vriendelijk Sturmbannführers Janus en Leoni naar Berlijn te sturen ter vervanging.

Hoe Mercedes-Benz met stijl, kwaliteit en oog op de toekomst met The Now Experience 2017 heeft veranderd

Het is nu ‘volgend jaar’, de toekomst is dus nú; zoals Mercedes-Benz heeft laten zien met hun net aangekondigde, indrukwekkende nieuwe hybride en elektrische auto’s.

Eindbaas: Flabber zet een tattoo

Janus trommelde Playmate en allround awesome rockchick Beau Hesling en tattooverzamelaar Dennis op om ze onder te laten kalken met twee giga drakentattoo's. Bacardi had namelijk tattoogrootmeester Horitaka naar Nederland gehaald, om hun nieuwe drankje Dragonberry in de spotlights te zetten.

Avonturen op Silverstone

Voor de internationale finale van de GT Academy stuurden we Janus naar Silverstone. De opdracht was simpel: zorg dat een Nederlandse deelnemer wint en steel geen gemotoriseerde voertuigen. Mission failed.

Eindbaas GT Academy Benelux '12

Net als vorig jaar volgen we de GT Academy, die van gamers échte coureurs maakt, weer op de voet. Janus was bij de finale voor de deelnemers van de Benelux op het circuit Zolder, om te kijken wat voor vlees Nederland in de kuip heeft.

We vroegen een Majoor hoe leiderschap en kameraadschap bij Defensie hand in hand gaan

Zijn officiers altijd schreeuwende bazen? Is op missie gaan enorm gevaarlijk? Lijken oorlogsfilms op het echte leven? We zaten met Majoor Peter om hem het hemd van het lijf te vragen.

Eindbaas Zombie Fierljeppen

Fierljeppen is zo oud als de weg naar Leeuwarden, maar aangezien we bij Flabber nog nooit buiten de randstad zijn geweest, voor ons een compleet nieuwe ervaring. En als we dan toch gaan falen, dan maar als wet T-shirt zwombies.

Eindbaas Bavaria City Racing Dublin

Omdat het binnenkort weer tijd is voor 'Monaco aan de Maas' gingen Leoni en Janus de sfeer vermengd met uitlaatgassen eens opsnuiven bij Bavaria City Racing te Dublin. Leoni mocht proberen een ritje over het circuit te regelen, aangezien Janus het te druk had met de Bavaria babes. HOTDAIMN.

Eindbaas Indoor Skydiven

Omdat zwaartekracht controleren zoals in de PS Vita game Gravity Rush ons wel wat leek, gingen Janus en Leoni uitzoeken hoe het is om (een soort van) gewichtloos te zijn.

Dirt Drift Eindbazen Showdown

Omdat driften een groot aandeel heeft in DiRT: Showdown werden we op cursus gestuurd om de schone kunst der Sjonnies onder de knie te krijgen. We stuurden Sjonnie, Sjonnie en cameraman Sjonnie naar circuit Zolder te België om wat pogingen te wagen. Wat we geleerd hebben: pylonnen kunnen schitterend rondvliegen.

Eindbaas: Porsche Panamera roadtrip

We werden uitgenodigd een kijkje te nemen in de megafactory waar de Porsche Panamera gemaakt wordt. Om in stijl naar Stuttgart af te reizen werd diezelfde auto voor Janus en Gert beschikbaar gesteld. En je weet hoe dat gaat met een auto die niet van jezelf is...

Enidbats: Lmab of Gdo

Denis kreeg eenn utndging om de wreldbreromde metalbnda Lmab of Gdo the intervwien. normAL gepsroken zjjn de bndas laderzat, nu slote we drollen te omdraien vor het intervweiw. Poorst!

The F-files

Scepticus Janus en goedgelovige Leoni gingen naar het spookfort op IJmuiden om het paranormale te onderzoeken. Spannund!

Double Eindbaas

Wij - of eigenlijk onze nieuwste collegiale aanwinst Dennis - waren uitgenodigd voor de rode loper première van Devil's Double; een film over de dubbelganger van een zoon van Saddam Hoessein. In de hoop dat ze het niet doorhadden stuurden wij niet alleen de uitgenodigde Dennis, maar ook zijn dubbelganger Janus naar Tuschinski.