Flabber vs. TeamHWW - Beveiligingcam vs. Actioncam

En zo duikt er ineens weer een epic nerdbattle gadgetdinges-Versus op tussen Dennis van Flabber en Steven van TeamHWW! Niet meer elke week los, maar vanaf nu moeten de heren zich wél wat meer thematiseren dus was de opdracht: Kies een vette gadget die te maken heeft met camera's. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - Vetste CES-gadget

Dennis en Steven van TeamHWW gaan in de Versussen vaker in spelen op actueel gadgetnieuws en vette lanceringen. Daarom moesten ze nu het vetste hebbedingetje kiezen dat gepresenteerd werd tijdens de grootste consumentenelektronicabeurs in Las Vegas: de CES. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - The Architect vs. K.I.T.T.

Ook dit jaar nemen Dennis en Steven van TeamHWW het tegen elkaar op in epische Versus-battles over gadgets, sci-fi en tech. Beide heren zijn geïntrigeerd door kunstmatige intelligentie dus deze maal The Architect uit The Matrix versus K.I.T.T. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - 2012 vs. 2013

vs42-2.jpg Zo aan het einde van het jaar kunnen Dennis en Steven van TeamHWW het niet laten om de Versus der Versussen te doen. Wat laten we nou eerlijk wezen: is 2012 (Steven) of wordt 2013 (Dennis) hét nerdjaar? FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - HDMI-hub vs. Polaroid-camera

Iedere week neemt Dennis het op tegen Steven van TeamHWW in een epic Versus-gadgetnerdbattle. Dennis nam in een praktische bui een HDMI-hubje mee en Steven gaat waarschijnlijk rozen verkopen en foto's schieten want had een kekke new school Polaroid-camera op zak. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - Battle Tracker vs supertoetsenbord

Iedere week neemt Dennis het op tegen Steven van TeamHWW in een epic Versus-gadgetnerdbattle. Feitelijk heeft Dennis al gewonnen want hij heeft de Battle Tracker die onder andere vliegt, maar Steven doet een goede poging met zijn Logitech G710+-supertoetsenbord. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - Luchtpapegaai vs HTC

Iedere week neemt Dennis het op tegen Steven van TeamHWW in een epic Versus-gadgetnerdbattle. Dennis richtte zich voor de verandering op handige software met AirParrot en Steven nam de HTC One X+ mee. FIGHT!

Flabber versus TeamHWW - Disney Star Wars

Iedere week neemt Dennis het op tegen Steven van TeamHWW in een epic Versus-gadgetnerdbattle. Omdat beide mannen diehard Star Wars-fans zijn, kregen ze de opdracht: verzin het slechtste én beste punt wat de overname van Lucas Arts door Disney betreft. FIGHT!

Flabber vs.TeamHWW - soundbar vs. gaming-laptop

Iedere week neemt Dennis het op tegen Steven van TeamHWW in een epic Versus-gadgetnerdbattle. Dennis sleept de eerste THX approved soundbar, de Teufel Cinebar 51 THX mee en Steven streelt zijn retesnelle MSI HHHH-gaminglaptop. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - Buitenaardsen vs Aliens

Iedere week neemt Dennis het op tegen Steven van TeamHWW in een epic Versus-gadgetnerdbattle. Deze keer gingen de heren voor het thema 'Coolste/bruutste alien invasion force' en dingen werden daardoor ingewikkeld. Kijk zelf maar. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - iPad mini vs. PoE N300

Iedere week neemt Dennis het op tegen Steven van TeamHWW in een epic Versus-gadgetnerdbattle. Mons kon het niet laten om tóch een minitablet uit zijn zak te trekken en Steven tovert een op een luchtverfrisser lijkende accespoint op tafel.FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - unbreakable D3O vs. Japanse Starscream

Steven van TeamHWW heeft zich even kunnen opladen in een super car en is weer fris en fruit terug om het tegen Dennis op te nemen in de wekelijkse epic Versus-nerd battle: dit keer de smijtbare smartphone-hoes van Tech21 versus een Japanse Transformer: FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - Lawgiver vs. Veepistool

Omdat Steven deze week aan het patsen was met een super car in Londen schoof wederom Nino van TeamHWW (die van die hond) aan voor de Versus. En aangezien hij een arme sloeber is, gingen we voor het thema: Beste Handwapen Ooit. Judge Dredds LawGiver vs. de cattle gun uit No Country for Old Men. FIGHT!

Flabber vs. TeamHWW - Wasbaar toetsenbord vs. iPod touch

Elke week nemen Dennis van Flabber en Steven van TeamHWW het tegen elkaar op met een keur aan gadgets en sci-fi-thema's om te bewijzen wie de grootste nerd is. Deze week doet Dennis de afwas met zijn toetsenbord na een Chipito- en Monster-rampage en Steven doet een dansje met zijn nieuwe iPod touch. Fight!

Flabber vs. TeamHWW - HULC vs. Metroid Power Suit

Elke week nemen Dennis van Flabber en Steven van TeamHWW het tegen elkaar op met een keur aan gadgets en sci-fi-thema's om te bewijzen wie de grootste nerd is. deze week het thema 'Vetste Exoskeleton'. Dennis gaat voor de wetenschap met de HULC en Steven gaat voor fictie met het Metroid-pak van Samus Aran. Fight!

Flabber vs. TeamHWW - Sonos-speakers vs. iPhone 5

Elke week nemen Dennis van Flabber en Steven van TeamHWW het tegen elkaar op met een keur aan gadgets en sci-fi-thema's om te bewijzen wie de grootste nerd is. Ondanks het feit dat Dennis liefde heeft voor Android is hij toch onder de indruk van de iPhone 5 terwijl Steven hem het praten lastig maakt met een vette Sonos-netwerkluidsprekerset. Fight!