Flabbers Feiten Fetisj: de Gekkekattenziekte

Misschien zit er wel iets van waarheid in het archetype van de crazy cat lady.

Flabbers Feiten Fetisj: Koko, de Pratende Gorilla

Wellicht 's werelds slimste dier ooit is onlangs overleden. Koko was zo slim dat ze, door middel van gebarentaal, met mensen kon praten. Rust in vrede, Koko.

Flabbers Feiten Fetisj: de koning die niet bleek te bestaan

Europeanen reisden de hele wereld af om Pape Jan te vinden. Ze vonden hem niet, maar... reisden intussen wel de hele wereld af.

Flabbers Feiten Fetisj: het Gruwelijke Geheim Achter Garfield

Iedereen kent de luie, oranje, lasagna-vretende kat Garfield. Tevens lijkt níemand op de aardkloot 'm daadwerkelijk grappig te vinden. What gives, man?

Flabbers Feiten Fetisj: de Laatste Guillotine

Want dat was mindblowing kort geleden. Hoe dan ook, check dit filmpje, anders gaan er koppen rollen, hahahahaha! (Het spijt ons echt heel erg.)

Flabbers Feiten Fetisj: het Orgasme

We trekken er allemaal maffe gezichten van, we kunnen er allemaal meer van gebruiken, en we vinden 't allemaal lekker. (Nee, we hebben het niet over knettersuiker.)

Flabbers Feiten Fetisj: Steenmannetjes

Wie graag wandelt in het buitenland heeft vast wel eens dit soort opgestapelde stenen gezien. Deze ‘steenmannetjes’ hebben een specifieke functie en kennen een rijke geschiedenis.

Flabbers Feiten Fetisj: de Wet van Sturgeon

Oftewel: waarom bijna alles kud met peren is. Toen deze man zijn werk moest verdedigen, kwam hij met een concept dat, vooral vandaag de dag, onmisbaar bleek te zijn.

Flabbers Feiten Fetisj: het Zwitserse Vleesbombardement

Nee, dat is níet de titel van een obscure pornofilm. En ja, het heeft wél te maken met het laten vallen van vlees op stukken. Het is behoorlijk metal allemaal.

Flabbers Feiten Fetisj: 's Werelds Allereerste Oplichter

Althans, Nanni was vast niet de allereerste persoon op deze aardkloot wiens zuurverdiende centen afgetroggeld werden, maar hij was wel de eerste waar we bewijs van hebben.

Flabbers Feiten Fetisj: prinses Olga van Kiev, de vrouw die zo uit Game of Thrones leek te komen

Wie is de 'baddest bitch' in Game of Thrones? Wat je antwoord ook is, ze haalt het niet bij prinses Olga van Kiev. Olga heeft echt bestaan, en is hét bewijs dat de toorn van een vrouw de razernij van de hel ontstijgt.

Flabbers Feiten Fetisj: de dodelijke geboorteafwijking cyclopie

Cyclopen bestaan echt. Helaas niet in de vorm van stoere, mythologische wezens, maar als foetussen die door een fatale afwijking misvormd geboren worden.

Flabbers Feiten Fetisj: het 'nieuwe', zevende continent Zeelandië

Nieuwe, snelle, hapklare FlabberTV-content! Toffe feiten die makkelijk te verteren zijn. En dat alles zonder dat je naar onze irritante stemmen hoeft te luisteren.