Flabbers Feiten Fetisj: Steenmannetjes

Wie graag wandelt in het buitenland heeft vast wel eens dit soort opgestapelde stenen gezien. Deze ‘steenmannetjes’ hebben een specifieke functie en kennen een rijke geschiedenis.

Flabbers Feiten Fetisj: de Wet van Sturgeon

Oftewel: waarom bijna alles kud met peren is. Toen deze man zijn werk moest verdedigen, kwam hij met een concept dat, vooral vandaag de dag, onmisbaar bleek te zijn.

Flabbers Feiten Fetisj: het Zwitserse Vleesbombardement

Nee, dat is níet de titel van een obscure pornofilm. En ja, het heeft wél te maken met het laten vallen van vlees op stukken. Het is behoorlijk metal allemaal.

Flabbers Feiten Fetisj: 's Werelds Allereerste Oplichter

Althans, Nanni was vast niet de allereerste persoon op deze aardkloot wiens zuurverdiende centen afgetroggeld werden, maar hij was wel de eerste waar we bewijs van hebben.

Flabbers Feiten Fetisj: prinses Olga van Kiev, de vrouw die zo uit Game of Thrones leek te komen

Wie is de 'baddest bitch' in Game of Thrones? Wat je antwoord ook is, ze haalt het niet bij prinses Olga van Kiev. Olga heeft echt bestaan, en is hét bewijs dat de toorn van een vrouw de razernij van de hel ontstijgt.

Flabbers Feiten Fetisj: de dodelijke geboorteafwijking cyclopie

Cyclopen bestaan echt. Helaas niet in de vorm van stoere, mythologische wezens, maar als foetussen die door een fatale afwijking misvormd geboren worden.

Flabbers Feiten Fetisj: het 'nieuwe', zevende continent Zeelandië

Nieuwe, snelle, hapklare FlabberTV-content! Toffe feiten die makkelijk te verteren zijn. En dat alles zonder dat je naar onze irritante stemmen hoeft te luisteren.