Flabbers Feiten Fetisj: Yo-ho-ho, and a bottle of rum!

Wie verstand heeft van het menselijke bestaan weet dat rum één van de betere dingen des levens is. Daarom staat de geliefde drank centraal in deze aflevering van Flabbers Feiten Fetisj. Een goed excuus om er een glaasje van in te schenken, vind je niet?

Flabbers Feiten Fetisj: de Mannenpil

Aangezien we niet allemaal fan zijn van kinderen krijgen (of het omdoen van een condoom) vinden we het allemaal erg fijn dat vrouwen de pil slikken. De vraag is echter: waarom is er geen mannenpil? Nou...

Flabbers Feiten Fetisj: Poeptransfusies

Poep. Eén van die dingen waar men niets meer mee te maken wil hebben zodra het 't lichaam verlaten heeft. En toch willen we jullie hier uitleggen dat het voordelen kan hebben om bepaalde poep weer in je lichaam te stoppen.

Flabbers Feiten Fetisj: de Bananenziekte

Hou je van een lekkere banaan? Dan hebben we slecht nieuws voor je: 1) vroeger waren de bananen lekkerder, en 2) de kans is aanwezig dat we binnenkort helemaal geen bananen meer hebben.

Flabbers Feiten Fetisj: waarom Paraguay het Noord-Korea van de 19e eeuw was

Dacht je dat Noord-Korea en Kim Jong-un momenteel van de pot gerukt zijn? Wacht dan maar tot je het verhaal hoort van Paraguay en Francisco Solano Lopez!

Flabbers Feiten Fetisj: de Keizer van Amerika

Er was eens een gek die dacht dat hij de keizer was van de Verenigde Staten. En de mensen om hem heen hadden toen zoiets van: "Weet je wat? We gaan hem lekker in de waan laten!"

Flabbers Feiten Fetisj: Dood door lift

Liften. Onheilspellende stalen kooien des doods. Toch? Nou, sorry to burst your bubble, maar: dat valt hartstikke mee.

Flabbers Feiten Fetisj: het Internetniet

In de jaren '80 had bijna niemand nog internet. Een groot deel van Frankrijk zat toen echter toch al online te shoppen en te cyberseksen. Enter: minitel.

Flabbers Feiten Fetisj: iedereens favoriete rups

Hij is dol op fruit en taart en hij heeft een enorme hekel aan Nazi's.

Flabbers Feiten Fetisj: het Attractiepark des Doods

Wat is leuker dan van de waterglijbaan afgaan? Onthoofd worden! Oh, wacht, zeiden we 'leuker'? We bedoelden 'veel meer klote'.

Flabbers Feiten Fetisj: de Killdozer

Er was eens een Amerikaanse man die genaaid werd door de overheid. Die man besloot wraak te nemen op de meest metal manier mogelijk. Enter the Killdozer.

Flabbers Feiten Fetisj: het wetenschappelijke experiment dat door de mand viel

Het sadistische Stanford-gevangenisexperiment is erg bekend. Helaas bewijst het tegenwoordig vooral dat de wetenschap minder perfect is dan men vaak denkt.

Flabbers Feiten Fetisj: de Communisten van Outer Space

Er was eens: een invloedrijke communist die UFO's begon te zoeken omdat hij ervan overtuigd was dat aliens communistisch zouden zijn. Geen grap.

Flabbers Feiten Fetisj: de kinderen die taal opnieuw uitvonden

Wie heeft taal uitgevonden? Is het wellicht altijd onderdeel geweest van ons DNA? En hoe hebben deze dove kinderen in hemelsnaam hun eigen taal uitgevonden!?

Flabbers Feiten Fetisj: de Politieke Lotterij

Democratie is niet perfect, maar tot op heden wel 't beste systeem dat we hebben als het om het (ver)kiezen van politici gaat. Het is in ieder geval stukken beter dan de willekeur van een loterij... OR IS IT!?

Flabbers Feiten Fetisj: de Gekkekattenziekte

Misschien zit er wel iets van waarheid in het archetype van de crazy cat lady.