Flabbers Feiten Fetisj: The End

Is het mogelijk om er in één klap een einde aan te maken? En daarmee bedoelen we niet jóuw of óns leven, maar dat van iedereen. Het antwoord is niet bepaald supergezellig.

Flabbers Feiten Fetisj: Rubber

Het is niet iets waar je echt bij stilstaat, maar: rubber heeft de wereld echt ingrijpend veranderd. Van een betere wegligging tot het voorkomen van ouderschap: rubber is de shit, yo.

Flabbers Feiten Fetisj: hoe zat dat ook alweer met Pluto?

Nee, daarmee bedoelen we niet de hond van Mickey Mouse of de Romeinse god van de onderwereld, maar die, eh, planeet? Maan? Gigantische, ronde rots? Wat is 't nou eigenlijk?

Flabbers Feiten Fetisj: Carthago

We weten erg weinig over Carthago, de hoofdstad van 't Carthaagse Rijk. En dat komt allemaal door die verdomde Romeinen.

Flabbers Feiten Fetisj: is alles de schuld van jonge mensen?

Onderzoek heeft aangetoond dat de landen met de meeste politieke onrust ook de landen zijn met de meeste jongen mensen (en dan vooral jonge mannen). Is er echt een link tussen die twee?

Flabbers Feiten Fetisj: 'The joy of painting' met Adolf Hitler

Dat Adolf Hitler een slecht persoon was, weten we allemaal al. Maar... was hij ook een slechte schilder?

Flabbers Feiten Fetisj: Yo-ho-ho, and a bottle of rum!

Wie verstand heeft van het menselijke bestaan weet dat rum één van de betere dingen des levens is. Daarom staat de geliefde drank centraal in deze aflevering van Flabbers Feiten Fetisj. Een goed excuus om er een glaasje van in te schenken, vind je niet?

Flabbers Feiten Fetisj: de Mannenpil

Aangezien we niet allemaal fan zijn van kinderen krijgen (of het omdoen van een condoom) vinden we het allemaal erg fijn dat vrouwen de pil slikken. De vraag is echter: waarom is er geen mannenpil? Nou...

Flabbers Feiten Fetisj: Poeptransfusies

Poep. Eén van die dingen waar men niets meer mee te maken wil hebben zodra het 't lichaam verlaten heeft. En toch willen we jullie hier uitleggen dat het voordelen kan hebben om bepaalde poep weer in je lichaam te stoppen.

Flabbers Feiten Fetisj: de Bananenziekte

Hou je van een lekkere banaan? Dan hebben we slecht nieuws voor je: 1) vroeger waren de bananen lekkerder, en 2) de kans is aanwezig dat we binnenkort helemaal geen bananen meer hebben.

Flabbers Feiten Fetisj: waarom Paraguay het Noord-Korea van de 19e eeuw was

Dacht je dat Noord-Korea en Kim Jong-un momenteel van de pot gerukt zijn? Wacht dan maar tot je het verhaal hoort van Paraguay en Francisco Solano Lopez!

Flabbers Feiten Fetisj: de Keizer van Amerika

Er was eens een gek die dacht dat hij de keizer was van de Verenigde Staten. En de mensen om hem heen hadden toen zoiets van: "Weet je wat? We gaan hem lekker in de waan laten!"

Flabbers Feiten Fetisj: Dood door lift

Liften. Onheilspellende stalen kooien des doods. Toch? Nou, sorry to burst your bubble, maar: dat valt hartstikke mee.

Flabbers Feiten Fetisj: het Internetniet

In de jaren '80 had bijna niemand nog internet. Een groot deel van Frankrijk zat toen echter toch al online te shoppen en te cyberseksen. Enter: minitel.

Flabbers Feiten Fetisj: iedereens favoriete rups

Hij is dol op fruit en taart en hij heeft een enorme hekel aan Nazi's.

Flabbers Feiten Fetisj: het Attractiepark des Doods

Wat is leuker dan van de waterglijbaan afgaan? Onthoofd worden! Oh, wacht, zeiden we 'leuker'? We bedoelden 'veel meer klote'.