FlabberTV Top 10: Meest Creepy Voicemails Aller Tijden

Het moeten beluisteren van voicemails is vaak an sich al genoeg voor een flinke dosis benauwdheid, laat staan als de berichten in kwestie uit rare, mysterieuze en/of dreigende geluiden lijken te bestaan. Van deze voicemails willen we onze smartphones spontaan van een flatgebouw afsmijten.

FlabberTV Top 10: Sporters die bewezen dat meedoen belangrijker is dan winnen

Deze losers waren zo goed in het zijn van een loser, dat ze meer bekendheid vergaarden dan de daadwerkelijke winnaars. En terecht, verdomme.

FlabberTV Top 10: minst paradijselijke eilanden om op vakantie te gaan

Zijn we allemaal bijgekomen van de zomervakantie? Mooi, dan hier alvast een paar non-tips voor komend jaar. (Deze keer inclusief voice-over, op veler verzoek!)

FlabberTV Top 10s: oude shit die stiekem helemaal niet zo oud is

We beloven dat we deze video niet hebben gemaakt om de Zwarte Pieten-discussie enkele maanden vóór te zijn. Echt waar.

FlabberTV Top 10s: Meest Schaamteloze Gevallen van Plagiaat

Oh man, wees bereid om van je stoel af te flikkeren als je dacht dat er in de muziekindustrie veel gejat werd, want de overige takken van entertainment zijn vaak vele malen erger.

FlabberTV Top 10s: goede dingen gedaan door duivelse mensen

We weten allemaal wat voor verschrikkelijke dingen Nazi Duitsland op z'n geweten heeft, maar wisten jullie ook dat het 't eerste land ooit was dat de gevaren van roken wisten te benoemen? Dit en meer, in deze ogenschijnlijk paradoxale video.

FlabberTV Top 10s: de meest WTF videogames aller tijden

Onder het mom van "show, don't tell": onze selectie van de tien bizarste, gestoordste en extravagantste videogames die er bestaan. Maar pas op: niet alles in deze video is even veilig voor werk.