MMA 101 - IT'S SHOWTIME!

Na 9 maanden trainen is het dan zover. Max van Flabber versus Dennis van de GameKings in de Amsterdam ArenA!

MMA 101 - De Persconferentie

Morgenmiddag wordt geschiedenis geschreven. Dan is het eindelijk zover dat de titanenstrijd tussen onze Max en Gameking Dennis plaatsvindt. In deze allerlaatste vooruitblik bekijken we de persconferentie die vanmiddag plaatsvond.

MMA 101 - De laatste loodjes

Over 3 dagen zal onze Max in de Amsterdam ArenA tegen GameKing Dennis moeten bewijzen dat de 9 maanden MMA-training tot iets hebben geleid. Max blikt in deze aflevering terug op bijna een jaar training en spreekt z'n verwachtingen uit over de grote match.

We vroegen een Majoor hoe leiderschap en kameraadschap bij Defensie hand in hand gaan

Zijn officiers altijd schreeuwende bazen? Is op missie gaan enorm gevaarlijk? Lijken oorlogsfilms op het echte leven? We zaten met Majoor Peter om hem het hemd van het lijf te vragen.

MMA 101 - Thailand Special 3/3

De eerste overwinning van Max was een feit en dat ging het MMA 101 team vieren op de Full Moon Party, maar niet voordat Max zijn angsten overmeesterde met behulp van vreemde Thaise tradities.

MMA 101 - Thailand Special 2/3

Onze Max moest er in Thailand toch écht aan geloven en stapte voor het eerst van zijn leven de ring in...

MMA 101 - Thailand Special 1/3

Om ervaring op te doen met de basis van MMA, kickboksen, reisde onze Max af naar de geboorteplaats van de sport: Thailand.

Hoe Mercedes-Benz met stijl, kwaliteit en oog op de toekomst met The Now Experience 2017 heeft veranderd

Het is nu ‘volgend jaar’, de toekomst is dus nú; zoals Mercedes-Benz heeft laten zien met hun net aangekondigde, indrukwekkende nieuwe hybride en elektrische auto’s.

MMA 101 - Zoektocht

Na het afbranden van Mike's Gym moet onze Max zijn heil tijdelijk ergens anders zoeken, om de 9 maanden die hij heeft om MMA-vechtmachine te worden volledig te benutten. Niet alle pogingen iets nieuws te vinden lopen echter even gesmeerd...

MMA 101 - Rampspoed

Op 29 mei 2010 openen ons redactielid Max en GameKing Dennis het MMA fight-gala It's Showtime in de Amsterdam ArenA! Beide heren hadden tot dit project geen enkele ervaring met vechtsporten en volgen inmiddels een extreem zwaar trainingsprogramma. In deze derde aflevering van MMA 101 zien we Max maar liefst drie keer kapot gaan.

MMA 101 - Geen weg terug

Op 29 mei 2010 openen ons redactielid Max en GameKing Dennis het MMA fight-gala It's Showtime in de Amsterdam ArenA! Beide heren hadden tot dit project geen enkele ervaring met vechtsporten en volgen nu al een tijdje een extreem zwaar trainingsprogramma. In deze tweede aflevering van MMA 101 ervaart Max wat er allemaal bij vechtsport komt kijken. Van voedingssupplementen tot een teleurgestelde moeder...

MMA 101 - Round 1

Op 29 mei 2010 openen ons redactielid Max en TMF-presentator Dennis het MMA fight-gala It's Showtime in de Amsterdam ArenA! Beide heren hadden tot dit project geen enkele ervaring met vechtsporten en volgen nu al een tijdje een extreem zwaar trainingsprogramma. In MMA 101 volgen we dit traject en zien we hoe onze Max transformeert van een weblogger tot vechtmachine.

Promo MMA 101

Op 29 mei 2010 is het zover: dan gaan onze Max en Dennis van Gamekings elkaar te lijf tijdens een full-contact MMA gevecht in de Amsterdam ArenA. In MMA 101 volgen we Max 8 maanden lang in zijn weg van absolute faalhaas naar (hopelijk) een meedogenloze killing machine. We gaan de sport van alle kanten belichten en gaan veel verder dan enkel de sportschool. Verwacht beroemde vechters, exotische locaties en een frisse kijk op een relatief nieuwe tak van sport.